valla bende ılk ınternete takıldığim da ınanmıstım ama şimdi hayır
Printable View
valla bende ılk ınternete takıldığim da ınanmıstım ama şimdi hayır
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : basbeLasi
Cambaz abinin yazdıkLarına .. baska bi acından bakarsak. bende ona katıLıyorum..ama senin yazdıkLarına her acıdan bakıyorum.. Soorry katıLamıyorum.. !!!Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ekincig
CAMBAZ
İnternetten aşk olamaz!!!! Aksini iddia eden varsa da artık iyice asosyalleşmiştir
Klavyeyi sevgilisinin eli, monitörü gözleri, kasayı vücudu, elektrik akımını da
duyguları sanıyordur. Tek tavsiyem doktora görünmesi(çok ciddiyim)
Şöyle bişey var aynı şehirde veya yakındasındır tanışıp arkadaş olursun,
uzun zaman geçirirsin, paylaşımlarınız artar sonuçta aşk doğar. Ama bunun
adı da "internetten aşk" olmaz; yani internet sadece tanışmaya vesile olur
not : Yazdıklarımı lütfen at gözlüğüyle okumayın
bende bu görüşe katılıorum internette aşk olmaz.........
internette kendini klavyede bulunan harflerle ifade edersin ve herkesin klavyesinde aynı harfler var ama gerçekte hiçkimsenin kalbindekiler başkasında yoktur........yanlış düşünüosun dien aradaşlarıma sadece gerçek hayatta aşkı bulamadıkları ya da yaşatamadıkları için internete sarıldıklarını sölerim...........
surda öLe bi cümLe kuLanmaşsın ki.. bence hic hos degiL..-->(gerçek hayatta aşkı bulamadıkları ya da yaşatamadıkları için internete sarıldıklarını sölerim...........)
niye kardesim.. sen gercek askı buLamadıgın için mi buraLardasın..?
kisiLiksiz. bireyLerLe tanışmış oLabiLirsin. herkesin hakkında ve geneL konusman haksızLık...
Ask Aranmaz.. Ask her yerde vardır..bunu anLayabiLmen için büyümeni bekLiyecez kücük :)
haklı olabilirsin....
küçüğüm daha çok küçüğüm........
Tek Kelime İle CaMBaZ Abiye Katılıyorum... Çok Saçma geliyor bana ne yani insan biri sevmek ister ama en azından bi elini tutar...bunu yapanlar herlade farei elleri sanıyorlar ve kendilerini tatmin ediyorlar...(Sadece Çok SaÇma gelior...)Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CaMBaZ
İnternetten aşk olamaz!!!! Aksini iddia eden varsa da artık iyice asosyalleşmiştir
Klavyeyi sevgilisinin eli, monitörü gözleri, kasayı vücudu, elektrik akımını da
duyguları sanıyordur. Tek tavsiyem doktora görünmesi(çok ciddiyim)
Şöyle bişey var aynı şehirde veya yakındasındır tanışıp arkadaş olursun,
uzun zaman geçirirsin, paylaşımlarınız artar sonuçta aşk doğar. Ama bunun
adı da "internetten aşk" olmaz; yani internet sadece tanışmaya vesile olur
not : Yazdıklarımı lütfen at gözlüğüyle okumayın
valla ben sanalda aşka inanmam zaten inanda kesin hepacı cekiyor eger aynı sehirde olursa ona bişidemem ama biri baska sehirde digeri baska sehiredeyse asla inanmam cünküokızın n yaptıgınıgörmüyon oyüzden chok yanlıs benceaşk olmazzzzzzz cambaz candy katılıyorum size
Arkadaşlar bu konuda buyuk bir yanılgı var...bana gore sanal aşk yerine zihin aşkı denilmeli buna...nedenine gelince her insanın beyninin bir koşesinde duran hayali bir imaj vardır.kimi buna ruh ikizim, kimi hayalimdeki insan der. kimi de ömür boyu o imajı arar durur...gelelim sanal ortama yazıştıgı kişiyi o imajla eşleştirdigi an bunu aşk sanır. sonrasında gözler ses tonu vs.eklendiginde büyü bozulur...ve sizin degiminizle aşk biter..bunların hepsi zihinde başlar ve biter...
arkadaş olursun, hemde çok samimi bir arkadaşlık ama AŞK sanmam,bu bir yanılgı bence.. :15: :15:
ben internette aşık olmadım ama aşık olanları gördüm ve evlenenleri bile gördüm çok samimi arkadaşım nette tanıştığı biriyle evlendi biri istanbulda biride boluda ve şu an çok mutlular bence aşk var ama karşındakini çok iyi tanımak lazım. ha bana sorarsanız aşık olurmusun hayır karşıdakini tanımam etmem ve banada saçma geliyor nasıl insanlar bu şekilde evleniyorlar anlayamıyorum doğrusu.
dün türkçe dersinde konuşma dili ile yazı dili arasındaki farkı inceliyorduk
tabiki konuşma dili daha etkili ... jest ve mimiklerle katılan yorum ...etkileyicidir...
ama kendini sadece yazı dili ile ifade eden insanlarda vardır (BEN)
internetten aşk olduğuna inanmıyorum ... ama önceden gördüğün biriyle olursa , olabilir... :37:
''bence aşk diye birşey sadece kavuşulmadığında vardır elde edilmediğinde
aşkı besliyen duygular ayrılık uzaklık kavuşamama dokunamama ve daha birçok benzer kavramlardır ''
eleman abi sana katılıyorum ... hatta katılmakla kalmıyorum sana çok teşekkür ediyorum
inansan bir türlü
inanmazssan bin türlü
kader ağlarını örmüş bizi izliyo
arkadaslar herkesin kendine göre sosyal bir yaşantısı var ve bu sosyal yaşantı adına olaraktan herkesin kendince özür düşünceleride olur ve bu düşüncelerede saygı göstermek lazım cünkü herkesin yaşam tarzı farklı guzel yorumlarınız için teşekürler...