:D:D tam yasını beLLi ediyorsun :D:D senın anLamaman normaL anLasıLmıycak bisi yapmıyorum cunKu wallah nedir bu arada bak onuda merak ettim simdi
Printable View
:D:D tam yasını beLLi ediyorsun :D:D senın anLamaman normaL anLasıLmıycak bisi yapmıyorum cunKu wallah nedir bu arada bak onuda merak ettim simdi
Bir Rakip Mi Acaba :))
Bende Bu sitede bana Rakip Çıkmıyacak Mı Diyordum Aha da geldi...
Şakasına takılıyoz tabi...Papuc kardeş Yarışmada başarılar...
:42:[S]BAŞARILAR[/S] :261:
rakip ariyormuyum acaba once bunu bi sor soNnefes :)))) saka tabiki ama ben yarısmadan cekilecem buyuk ihtimal,senınde Sonnefes senınde resımlere baktım söLe 1-2 yıL sonra kıvama gelirsin ama webcamla resım cekme bence
Tek rakibim kendimim :Pp (BirazZ iddaLı oldu) ikincisi yarısma amacı gutmediiim icin yarısma dahiLinde buLunmaq abes biraz ücüncüsü sonnesefte potansiyel oldunu ve webcam le resmin hoj durmadıgını söyLedim oLay bundan ibaret anLadn sen onu :274:
haklısın ostum bunu dusunememıstım sor:(Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : papuc
Yaw uye oLdugum tarihe bi goz atarmısın uye olalı 1 hafta olmadı daha neyin nerde oldugunu biLmiyorum yarısma maksadım olsa Cekinecegim bi durum yoq bana uKaLaLık yabtırcan simdi :D amacım katıLım dedik simdide soLuOrum inandiriciLigim olması icin resimleri kaldırmamı ıstermısın
ee artık anLamıssındır samimi oLdugumu :42:
şakalar makalar bir yana olmak gerekirse gerçekten yakısıklısın ama bazı sakal şekilleri seni düşürmüş ama gercekten karizma ve yakışıklılık war...! :62:
:4:noktayı koydun işte dolun@y :4:
eYw Rohan Coq HızLısın ::):):)
Kardeşimmm fotolar yakıyooo :):)): bişi gorunmuyo kaldırmıssın fotoları ama ben orjinal halini biliyorum süper karizmatik Eskişehirde kız bırakmamıssın demişler ya ben gittim olayı yerinden gordum minibüsten numara atan kızlar filan şaşırdım :):) de roh bih fum vaaa demeyi özledim sana :p yazın gorusuruz berğuftan nağmeler :):):)