gündüzmü gecemi peki.?
Printable View
gündüzmü gecemi peki.?
GECE ! :68:
11 Mart'ta öğleden sonra ; şöyle 16:0-17:00 gibi bir saate maçı alalım. 4 takım çıkarsa eğer arka arka sahayı kiralayalım.
Maç tarihi bana kalırsa 11 Mart olsun
güzeL herkese şimdiden ii eglenmeler :P
Olur ADMİNİMM Siz Nasıl Oygun görürseniz :40: :72:
Kurt Halı Saha Olsun diye öyle dedim
ayrıca haftaya program dolu - 3 Mart Cumartesi Halk Eğitim Merkezinde Cambaz'ın Konseri var. 19.30'da
4 Mart Pazar günü de Diyarbakır'daki Seminere katılacağız.
Hadii Hayırlısı Dopdolu haftalar ve Etkinlikler Bizlerii beqliyor... :) :72:
Evt Arkadaşlar... Teknik Bir Arızadan Dolayı Maçımız Ertelendi...
Maç Günü 11 MART 2007 PAZAR GÜNÜ Siirtliler-Board Olarak Turnuva maçımız Olacaktır....
Oynamak İsteyen Arkadaşlarım Lütfen Şu Şekilde MEsaj yazın Ve Kim Oynayacak Hepimiz Net Bir Şekilde Anlayalım :)
ZırcoN
batu(R)
Oynayacaklar... Ve Bu Şekilde İnsin... Gelen Arkadaşım İsmini Yazsın Ve Bu Şekilde Devam Etsin... :)
Hadii Arkadaşlar... Eskisi Gibi Siirti Sallayalım Ne Dersiniz ? :D
ugurcum benım takımım ayrı benden oynamak ısteyenler benım takım a yazdırsınlar 2.takım ramının takımı ;) :62:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
Hadii Hayırlısı Dopdolu haftalar ve Etkinlikler Bizlerii beqliyor... :) :72:
ii eglenin tadını cıkartın
Şimdiden herkeze başarıLar :60:
bende varım 2. takım zirconun takımındanım
bende vardım ama...
arkadaşlar... :D Sizden İsimlerii Alam Ben... :) Sonna Takımlar Eşleşecek ;) :D Merak etmeyin :D
:23:tamam BENDE varım...düşüncen için saol ...
Herşey Dostça Olsun da Zaten REKABET KEndiliğinden Geliyo :D :246:
Batu(R) benide unutmayın bende oynıyacam :D
ben ım takımım
1.basbelası
2. masiva
3.Ramiii
devamı gelecek:)
evt ve bu macıda alacaz insallah :D
alıcaz ınsallah merak etme :228:
Babacan bensiz olur mu Artik Bende Varim Sizinle Sonuna kadar ROHAN abiye Söz verdim
Zaten Futbol Derken Akla ben Gelmeliyim
Ama Mümkünse beni Ramiii'ye karşı oynatın Tek Rakibim O :)))) Ramiii Sıkı dur Efsana geri döndü :)))
ARKADALSR BENI HIC BIR ETKINLIGE FELAN CAGIRMAYIN GELMEK ISTEMIYORUM BEN BISIYDEN SORUMLU DEILIMSADECE KENDIMDEN SORUMLUYUM
Arkadaşlar Bu PAZAR GÜNÜ Maç Vardır. ACİL Bizlerin takım Oluşturması Lazım... Gelecek Olan Arkadaşlar... Baştan İSİM Yazsınlar... Kaç kişi Çıkarsa O kadar Takım Oluşur Haberiniz Olsun!
Oynamak İsteyenlr Buraya 2 gün İçeriside İSİM YAZDIRSIN!
Halı Saha : Açık Kızılay Saat 21:00 İle 22:00 Arasında Oynanacaktır.! PAZAR...
Arkadaşlar ACİL!
bu halısaha organızasyonunde ben ve zırkon admınımız gorevlyız mac tarıhı ve satı bellı oldu oynamak ısteyen arkadalr ısımlerını yazıdrabılrıler bana sımdıden tskler
1.zırcon
2.ramiii
3.harby chocuq
4.metelika
5.cambaz
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
oynamak ısteyenler ben veya admınımıza ulassın saygılarımla
1.zırcon
2.ramiii
3.harby chocuq
4.metelika
5.cambaz
6.Peya
7.Vedoo
8.ette
9.Sonnefes
10.Masiwa
11.Efsane
12.Bizim DJ KENAN :)
Arkadaşlar... Bu PAZAR Günü Saat 21:00 İle 22:00 Arasında Maçımız Var Bütün Herkes Davetlidir. Maç Sonrasi Güzel Bir Çay İçeriz Ne Dersiniz... ? :D
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
1.zırcon
2.ramiii
3.harby chocuq
4.metelika
5.cambaz
6.Peya
7.Vedoo
8.ette
9.Sonnefes
10.Masiwa
11.Efsane
12.Bizim DJ KENAN :)
Arkadaşlar... Bu PAZAR Günü Saat 21:00 İle 22:00 Arasında Maçımız Var Bütün Herkes Davetlidir. Maç Sonrasi Güzel Bir Çay İçeriz Ne Dersiniz... ? :D
kadrolar acıklandı arkadaslar gelemeyecek arkadaslar varsa bızıe beletsınler lutfen tsklerr
pazar aksamı 21 ve 22 saatlerı arasında KIZILAY HALI SAHA ?
Evt Arkadaşlar... Eğer Bu Kadroda Olmak İsteeyen Veya O gün Beraber Olamayacak Arkadaşlar Lütfen Cuma Yarına kadar Bizlere İsimleri Bildirsnler... :) en Azından Gelebilecek arkadaşlara Yer ayarlayalım :)
efet sayın admınım sana katılıyorum:)
chok eglencelı ve cekısmelı gececegınden emınım sımdıden bol sanslar herkese:)
Evt Arkadaşlar... CUMA ya Kadar Lütfen Haber Verin... C.Tesi Takımı Oluşturacağız... :)
Sizinle Olmak Wardi :24:
Kim Daha Fazla Gol Atti Solersiniz :211:
:51: Buyur Gel izle O zaman :)
Maçın Hamen ardından Çay Molası Var... :) Gelen Herkesle Beraber :D eğer Katlmak isteyen Olursa beqleriz.. . :)
Abi Kalkip Bulgaristandan Gelip Zor Olmazmi :257:
Ama Aranizda Olmayi Cok Isterdim :101:
GOLNUN bızımle yaa o yeter kardeş:)
en chok golu tabıkıde ben atarım:) :250:
ehehe Pardon Kardeş :D Bilmiodum :D Neyse Yazın inş. :P :D :269: :41:
Tesekkurler Aman Birbirinizi Sakatlamayin :257:
Insallah Gorusme Firsatimiz Olur :268:
En iisi Bizler Foto Çektirek sunaya Sunak... :) Sen ordan Alırsın :D :) ;) :54: baqrsın Siirtliler-board nasıl Futbolcular Barındırıyoo İçinde :)
Walla Fena Olmaz :31:
Oldu O saman Biz FOTO Çekeriz... Her Etkinlikte Olduğu gibi :)
Bizlerle Beraber Olamayan Arkadaşlarımıza gösteririrz... :)
efet sayın admını haklısın bu arkadasa foto larımızı gönderırırız bu macta cekecegmızz:)
Sanada Tskrler Batur :72: Gormek Isterim :10:
bılal kardeş baqq ben sana kendımı gösterıyım hemen bızım takımın resmı var bende:)