Süpersin Kont, Dernek binasına da geçtiğimiz zaman, her gece bir kaç photoshop kursu fena olmaz diye düşünüyorum.
Printable View
Süpersin Kont, Dernek binasına da geçtiğimiz zaman, her gece bir kaç photoshop kursu fena olmaz diye düşünüyorum.
COOOK Guzel olmus ellerine saglık insan ferah oluyor gorunc.e
Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Katılıyorum üstat Dernek binasında Bir kaç ders Fena olmaz
Harika fikir :):DAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hocam siz ve kalp.. şaşırdım yani.. yoksa.... ama güzeldi valla.. sıfır km olduğu belli oluyor evet... görüşmek üzere..
her zamanki gibi harikasın kont ;)
hahaha :)Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hani şiir yazma becerisi olmayan arkadaşlar kendi sevgilileri için başka arkadaşlarına şiir yazdırıp sanki kendileri yazmış gibi prim elde etmeye çalışırlar ya :p işte bu da buna benzer bir amaç uğruna yapılmış bişey.
Şimdi sizi daha iyi anlıyorum hocam...
o zaman [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
verdiğin linki biliyorumda o tarz işler hiç beceremediğim işler :) daha doğrusu bir çalışma sıfırdan olmadımı hoşuma gitmiyor.
Hocam o zaman bana photoshop'ta Fotoğraflarımın altına kullanabileceğim PSD formatında bir veya iki imza... logo gibi bişi yani... istiyorsanız yapmazsınız da...
DeRBeDeR
logo işlerine rohan abi bakıyor ehehe
kan birikintilerini öylece bırakmanız daha iyi olmuş..:DAlıntı:
Kont Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
daha gerçekçi..
teşekkür ederim bu da diğerleri gibi süpper olmuş..
kont abi gerçektende güzel çalışmalar ellerine sağlık
bitti gibi. ama çalışmada sonradan fark ettim ki bir hata var. acaba ne?
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
öncekinden çok daha güzel..
hata Ok'un girdiği yerden pek iz yapmamış olabilir mi?
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
güzel çalışma iyi duruyor ancak, Hayvan'a bevel and emboss uygulaman yanlış Drop Shadow ugulasan daha iyi bir canlılık ortaya cıkar:)
hangi hayvan?Alıntı:
JustiN`HorgaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
geyik varya çervede olan
1 Çalışma sayfa 1.
anladım. önerin için teşekkür ederim ama o çalışmada kullanılmış herhangi bir efect yok hatırladığım kadarıyla. hatırladığım kadarıyla diyorum çünkü o çalışmayı yapalı baya zaman oldu.
oto ve emlak üzerine yayın yapacak olan ve şu anda yapım aşamasında olan bir site için yaptığım çalışma.
buda güzel olmuş ama daha farklıda olabilirdi bu sanki hediye paketine benzemiş tşk:)
Hocam bence bu daha bitmemiş hali olsa gerek....
evet pencere ve arka görüntü olarak gökyüzü eklenecekti ama vazgeçtik bunu kullanmaktan.Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
benimde ilk gözüme çarpan pencereler olmuştu...
Daha iyisini yapana kadar en iyi bu...
Güzel olmuş hocam elerinde sağlık Allah yardımcın olsun..:)
Saygılarımla...:)
başarılarının devamını dilerim kardeşim
Hocam güzel olmuşta yazıyı çapraz bir şekilde yapsaydınız ve yazı aşağıdan yukarıya doğru olsa daha da güzelleşir bence.
teknik bir hatadab dolayı öyle oldu ben de üşendim düzeltmeye. :)Alıntı:
muhey_56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
basit bir çalışma olabilir ama göz alıcı ve güzel duruyor.
Vallahi yine yapmışsın yapacağını.. Kıskanıyorum sizi hocam.
Yine döktürmüş :)
yok ya ne döktürmesi. 2-3 dk lık bi çalışma. :)
paylaşım için tşkk..
Kont Abi UStamsın Ya bana Biraz Videolu anlatım PAylaşabilirmisin Acaba???
abi ne güsel paylaşımlar bunlar ellerine, yüreğine sağlık