[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
son iki çalışmanız dehşet ya.
daha ileriye adımlar atmanız umuduyla tebrik ederim.
ewt güzel olmuş başarıların devmını dilerim
eline sağlık güzel olmuş ;)
derbeder orası botan çayımi ? burada siirti iyi bilen arkadaşlar anlatırlarda botan çayı şöyledir böyledirdiye,yani anlatıkları yeri anımsattı,da bana bır sorayım dedim.
1 çalışma iyi düşünülmüş heleki fotoğraf makinasından çıkan ışıqın S-board Amblemiine yansıması qüzel
Çalışmaların süper olmuş... Tebrik ederim..:)Başarılarının devamını dilerim...
Saygılar...
hani biz bişey görmedik :( hep başkalarına :(
Siirt Çalışması
Profesyoneller Siirt ve Türkiye'yi Bu Dernek çatısı altında tanıtacak...
nerdeeeeen nereye :) bende başlangıç yapmak istiyorum güzelce, bakalım senin gibi ilerlemek mümkün olacak mı emin :)
Süperler...
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ellerine sağlık walla güzel çalışmaları olmuş bu arada bu fotodaki şapkalı ben değil miyim? :)))
Madem eleştri istiyorsuN bra ozaman döktüreyim Resim Güzel Kendini ve generalı oraya alakasız bir şekilde montajlamışsın kabalık etmek istemem :) Ve renk tonları, Kesim acemice olmuş saygılar.
Reis o ilk photoshop çalıştığım zamanlardı.
ilk sayfaya değil de diğer sayfalara da bak.
Reis :)
Toplam 3 Sayfa War Hepsini Bi İncele Derim
fotoraftaki kameramanı tanıyor gibiyım :)Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]