maynag
YAYINDA :19:
Printable View
maynag
YAYINDA :19:
tabi geliyozz...
herkesi bekleriz...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yayındayım ...
herkesi bekleriz...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:105:
Yayındayım arkadaşlar herhangi bir net maduru olana kadar buralardayım hep yayına başlıom bir aksılık oluyor ..
dinliyorum şuan
Ahmet Kaya- Bırakta dolanayım ayaklarına çalıyorsun :)
ya yayına giremiyorum ne yapayım ???
yayındayım arkadaşlar
yayındayım buyrun
yayındayım herkesi beklerim
yayına gelemiyom sizleri özledim walla bu özlem ayın 5 kadar dewam edecetir :)
yayındayım beklerim
link ver sene tomi :D
al baba :153:
saol
geldimde hep damar full damar tam damar var sende yomi bu ne böyle hayata küstük...
öle olsun ette
söle ne istersen çalardım.
geliyom ozmnAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : tomi_56
öle olsun ette
söle ne istersen çalardım.
grup destan şimdiden diyem :143:
neden :145:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ette_056
Radioyu Biri Acacakmıı Bİraz Müzik Dinliyelimm
Saatler Belli Deilmiiiiii
alalım buyrun
Arkadaslar tüm siirtliler-board üyelerinin radyoda olmasımnı istiyoruz eleman abinin yayında olması büyük bi fırsat Arkadaslar herkesi bekliyoruzzzzzz
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Herkes davetlidirrr.
kota uçmuş.... :( maddi durumumda kısıtlı ama en kısa sürede sınırsız yapacam kotayı :)Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : crazy_ette
inşallah qanqaAlıntı:
kota uçmuş.... :( maddi durumumda kısıtlı ama en kısa sürede sınırsız yapacam kotayı :)Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : crazy_ette
Yayındayım beklerim sizlerii :D
Bu saat itibariyle yayın bende adresim : [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
taki saatler 12.00'ı gösterene kadar birbirinden güzel istek çalışmalarınızla birlikte olacaz.
:( gelmek istiyom ama gelemiyom... :SD
:(
arkadaşlar yayındayım beklerim..
bu saat itibariyle yayını devr aldım gelmek isteyen var ise
Yayın Dj ToMi de tüm boaorddakiler selam olsn. herkesi Siirtin Dünya ya açılan Radyosuna bekleriz ...
sabah 8den beri yayındayım ve beni sabahtan beri dinleme nezaketinde bulunan bu saate kadar yanlız bırakmayan herkese teşekkürler
şu saat içinden sabaha kadar yayındayım tüm boarddaki arkadaşlarımı bekliyorumm herkese selamlar olsun
saatler şu an 14.15'i göstermekte.
taki 17.00'a kadar Siirtliler-Board Fm'de olacam...
Yayındayım beklerim...
geliyom ablamAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : hayat
Yayındayım beklerim...
:154:
yayındayım ilgilenlere duyrulur.
yayındayım beklerim
yayındayım
RoHaN'la Arabesk Saati Başlamıştır.
sizlerde benim gibi arabesk dinlemek istiyorsanız buyrun gelin. Çayımız da var :D
TIKLA: [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
abi giremiyorum radio'ya neden yaa
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
güzel bir tema olmuş. :137: