Siirt'te yankı yapacak bir gece için kollarınızı sıvamışsınız. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Printable View
Siirt'te yankı yapacak bir gece için kollarınızı sıvamışsınız. Allah yar ve yardımcınız olsun.
ya bence geceden önce bi basketbol maçı yapılsa hiç fena olmaz burak abi seni izleyemioz uzun zamndır ..........
hepinize iii bayramlar abiler nice senelere gider bu site inşl. fakat gelmeği çok istesemde ne yazıkki 10 ağustosda denizliye gitmem gerekiyor inşl. güzel bir gece olurrr
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : felek nil
ya bence geceden önce bi basketbol maçı yapılsa hiç fena olmaz burak abi seni izleyemioz uzun zamndır ..........
basket maçı değilde... ödüllü bir futbol maçı yapacaz.. bu büyük maçta istanbul gelecek olan değerli onur konuğumuz kartal56 da yer alacak...
iyi olan oyuncu ödülü alır..
ama biz basket maçı izlemek istioz bi güzellik yapamzmısınız??=)))))))Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : felek nil
basket maçı değilde... ödüllü bir futbol maçı yapacaz.. bu büyük maçta istanbul gelecek olan değerli onur konuğumuz kartal56 da yer alacak...
iyi olan oyuncu ödülü alır..
bence no problem basket macındanda alnımızın akıyla cıkarız :))
futbol oynasak bence daha iyi...
bencede futbol daha iyi..bende o zamana kadar iyileşirim:D:D:D
ben, cambaz, dj_pisune, Nefesim MSE, BarıSH, basket maçı için hazırız.
neden olmasın :)
bende oynayabilirim:D:D:D
qit qide yaklaşıoz qeçeye ....
az kaldı...inşallah buda düğüne denk gelmez dimi kanka...
yo yooo denk gelmez kuzimmmAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : crazy_ette
az kaldı...inşallah buda düğüne denk gelmez dimi kanka...
inşallah...:D
Umarım Gecede Sizlerle Beraber olurum Arkadaşlar
ii ya tamm işte yapın lütfen:(((((((((((((Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : kartal56
bence no problem basket macındanda alnımızın akıyla cıkarız :))
takım harika diğerlerini yakından tanımıorum ama burak abi bide şakir'i izlemk harika olcak (diğerlerinnde çok ii olduklarından eminm ama tanımıom=(( karar verdiniz olcak diy mi?Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
ben, cambaz, dj_pisune, Nefesim MSE, BarıSH, basket maçı için hazırız.
neden olmasın :)
bende varım bende:D
olur sizde buyrun...
derbeder aksam futbol macı yapalımda ondan bi kac saat once basket oynama ihtimalimiz varmı ?
Geceye bu günle beraber SON 27 GÜN
Kartal abi için bir basket maçı da çekeriz. Bence Cumartesi günü akşamı Kızlar Tepesinde oynayabiliriz.
Cumartesi günü sabahından Pazar akşamına kadar Siirtliler-Board'ın katkılaruyla Kan Bağışı Kampanyası da var. Bu abğlamda kan bağışından sonra bir basket maçı ardından da halı saha maçı yaparız :)
kan bagısından sonra biz ayakta zor kalırız rohancım :))
kan bağışından sonra tatlı ikramımız var. Siirt'in halka tatlısı da meşhurdur :)
aye yatlibo :D
VaLLa hersey süper oLacak.BeLLii.... Umarım hersey istediqiniz sekiLde devam eder...
.çok yorucu olacak bence bu kadr yüklenmeyin kendinize derim ben :154:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
Kartal abi için bir basket maçı da çekeriz. Bence Cumartesi günü akşamı Kızlar Tepesinde oynayabiliriz.
Cumartesi günü sabahından Pazar akşamına kadar Siirtliler-Board'ın katkılaruyla Kan Bağışı Kampanyası da var. Bu abğlamda kan bağışından sonra bir basket maçı ardından da halı saha maçı yaparız :)
ya daha erken olamaz dimi ben burda olamıcam hepinize şimdiden iyi eğlenceler keşke birazcık daha erken olsydı:(:( çok istiyordum gelmeyi
ee ebii iye ekii :123:
:91:
Katılamassakta.. Gönlümüz orda.
Nice yıllara..
iyi arkadaşlar nıce senelere inşalah hepinize hayırlı olur o gece ..bende kesın ordayım tabı rahatsızlık vermesem arkadaşlara gelcm alahın izniyle ogecede orda bulunmaktan büyük onur ve mutluluk duycam... şimdiden butün arkadaşlara emeği geçen herkeze sozsuz teşekkürler diliyomm.....
Bu günü Saymassak SON 18 GÜN!
günler çok çabuk geçiyor
Son 14 gün kaldı arkadaşlar.
gece için yaptığım birkaç Afiş örnekleri:
1.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
2.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ellerine sağlık abi...hoş güzel olmuşta..afişin üstüne bu sene üyeler arasında çekilmiş bi foto koysaydın daha güzel olurdu...bu benim düşüncem...
hadi hayırlısı
afişler güzel olmuş üstat
DOĞUM günümden bir gün önce başarılarınızın devamını dilerim... :218:
doğum günün şimdiden kutlu olsun
Ellerine sağlık Üstat Bu Seneki Afişler Çok güzel olmuşşş
Umarım Bensiz geçmez 3.yıl kutlaması
Teşekkür ederim dönence sende benim için çok değerlisin :) ( beni tanıdığın güne lanet ettiğini biliyom kardiş :D )Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DoNeNcE_005
benimde bu sitede tanıdğm çok değerli insanlar oldu((( city of angels)) tabi sevmedğim insanlarda girdi haytıma ama işte kader dioruz...çevrreemm oldu..bu sne inş süpr geçerr ki öle geçck eminim...10 ağustos ;)
Arkadaşlar benim gecede olmam mucize olacak galiba iş yerinde vardiyalar allak bullak oldu iş arkadaşlarımdan 2 kişi eksik ve birim amirimiz değişti izin almak çok zor olacak alsam bile izinin verilmesi çok zor olacak son güne kadar geliyorum yada gelmiyorum diyemiyecem o gece benim için çok önemli inşallah bende orda olurum :(
inş. getirecek bırılerı olursa tabi gelırız ben bu sene bu sıteye uye oldum gercekten çok guzel bır sıte bu sıteyı kuranlardan Allah razı olsun inş. emegınızin karşılıgını alırsınız
10 AGUSTOS BIZI BEKLEE :)