Görüntüler bomba. :143: Bizim takım maçın başından sonuna kadar üstün oynadı ve sonuçta haklı bir galibiyet aldı. :108:
Görüntüler bomba. :143: Bizim takım maçın başından sonuna kadar üstün oynadı ve sonuçta haklı bir galibiyet aldı. :108:
hadı bakalım son mac ıns kazanırsınız arkadaslar gonlumuz ve yuregımız sızden yana basarılar sımdıden
Asıl Maç Final Maçı Olacak Arkadaşlar...
Rakip te bizde iyiyiz...
Son ana kadar geldik Ak gençliği devirmek isteriz...
Son Noktayıda bizler koyacağız...:)
RoHan o ne ya :) SuLu Fotoyuda atmıssın allah seni dawuL etSin :d Gerci karızma heryerde karızmaaa haaa o aTTıR aTT:D
maç çok güzeldi benim için...ama sonlara doğru baya bi sinirlendim...rakip takımdaki bi oyuncuya...onun hırsıyla oynadım o dakikadan sonra...biraz zor gol attılar... :D:D:D
iste olay bu helal olsunnnnnnn bee tarih yazmaya devam ediyorsunuz yakısır takımdaki ve tribunlerdeki herkesi kutlarım...tebrik ederimm
kartal abi golümü attım ama....:D
He attı attı vurdu vurdu vuruLDu :D Bu arada kac zamandır surda yazıoz cızıoz edıoz da taraftar cok az gelıo maca bumudur .. Bari FinaL maCInı ızLemeye teşrif edinn
Haklısın valla.
Arkadaşlar, Salı günü FİNAL MAÇIMIZ var.
acayip çekişmeli bir maç olacak. Karşı Takımın çok sayıda taraftarı var. Onlardan daha fazlayız, bunu sizler de biliyorsunuz.
Siirtliler-Board - AK Gençlik maçı Salı günü saat 19.00'da oynanacak.
insallah sampıyon olcaz :))
çok haklı bir galibiyet aldınız helal olsun sizlere siz bu takım ruhu ile feneri bile devirirsiniz şimdide sıradaki takım gelsin ama benden tavsiye rehavete kapılmayın rakip hafife alınacak bir takım değil insallah kazanırız
evet valla ulas abi haklı taraftar hiç yok denilecek kadar az...final maçında bizi desteklerseniz seviniriz..
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : crazy_ette
kartal abi golümü attım ama....:D
iyide kaleci degilmiydin sen !!!!! :87:
aynı zamanda çok harika bir golcüdür. bir saniyede kaleden çıkar, gider golünü atar geri gelir :)
o zaman bizde golcu oynadıgında sanssızdı diyecez:)
Valla nasıl desem rakip takım oyuncularını `slalom yaparak geçiyordu. :143:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : kartal56
iyide kaleci degilmiydin sen !!!!! :87:
kartal abi senin maçında şansızdım abi...valla girmiyodu kaleye ne yapim...
Alıntı:
kaleyi tutsa belki bi kac tanesi gol olurdu ama :))) dısarıya calıstın o gun :))) erolcum opuyorum seni dert etmeee seni oylede seviyoruz biz
saol abi...allah razı olsun...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : kartal56
Alıntı:
kaleyi tutsa belki bi kac tanesi gol olurdu ama :))) dısarıya calıstın o gun :))) erolcum opuyorum seni dert etmeee seni oylede seviyoruz biz
En önemlii maça geldik :P
Hadi Hayırlısı :)
4. ve en önemli maçımıza çıkıyoruz.
Rakip güçlü ve kazanan şampiyon oluyor.
Sadece şampiyon olmuyor. Para ödülü ve yanında 10 günlük Antalya tatili de cabası.
Hadi bakalım Siirtliler-Board göster gücünü
abi şimdi tatil varmı yokmu...kesin bişey soylermisiniz...?Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
4. ve en önemli maçımıza çıkıyoruz.
Rakip güçlü ve kazanan şampiyon oluyor.
Sadece şampiyon olmuyor. Para ödülü ve yanında 10 günlük Antalya tatili de cabası.
Hadi bakalım Siirtliler-Board göster gücünü
bana söylenene göre var. Ama yine de temkinli olmak lazım. Tatil sözünü veren Belediye Başkanı çünkü :)
Alıntı:
bana söylenene göre var. Ama yine de temkinli olmak lazım. Tatil sözünü veren Belediye Başkanı çünkü :)
ohooooo neyse biz çıkıp alnımızın son terine kadar oynarız...ucunda siirtliler-board 'ın adı var çünkü:D
kanka olmazsa üzülme :D seni izmire götürürüm bende :228:
bak orasıda süper kanka...seninleyim...:D:D:DAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
kanka olmazsa üzülme :D seni izmire götürürüm bende :228:
umarım kazanırsınız izlemeye gelmeyi çok isterdim saatler çok erken ve uyuşmuyor
aksi takdirde kaçırılacak bir hadise değil size bol şans orda olamsam bile orda bilin beni :q:
gelmeni isterdik abi...ama önemli olan insanın işi...
Söz ondansa yanDIk :) baSKan BU ne FotoSunu atsana :DAlıntı:
ak genclik bekle biz geliyoruz
lelelleellelelelelellleeeeeeeeeeeee
oooooooo
siiirtliler-board
şampiyonn
....
yüregim sizinle.
maça çok az kaldı arkadaşlar...
Azz Kaldıı Az kaldıı :P
Arkadaşlar Bzleri desteklemeniz için orada bulunmanız gerçekten önemli olacaktır...
Sizlerin desteği ile Final Maçını kazanıp 1. Olmak istiyoruz...
Herzaman ve her yerde birlik olduğumuzu kanıtlamamız için bir fırsat...
Değerlendirmek gerekir...
Adres: Sosyal Hizmetler arkası Zaman siteleri üstü Gözde Halı saha Karşısında....
2 katlı ufak halı saha... :)
hemde ne kadar ufak...en çokta ben zorlanıyom...:D
O kadar gelip Maçı izlemek ve destek vermek istiyorum ki :(
anlatamam:))
sahanın dolu olması ve bazı nedenlerden dolayı, maç haftaya cumartesi günü saat 19'a ertelenmiştir.
30.08.2008 Cumartesi
erelenmısmı mac sımdı:(
o gün bizler izmirde olucaz inşallah...maalesef ben ve zircon yokuz...
Maç günü İzmir öncesine denk gelebilir...
Bu aralar görüşüyoruz... Ak gençlik tatil den erken gelirse erkenden oynar öyle gideriz...