kadro tamam gibi son anda bi değişiklik oldu...servet sakat biliyosun onun yerine muhammedi düşündük..
Printable View
kadro tamam gibi son anda bi değişiklik oldu...servet sakat biliyosun onun yerine muhammedi düşündük..
tamam o zaman kaleci senmisin ???????????????
sürpriz...:D
başlarım sürprizine :D
yarın başlarsın:D:D:D
Alıntı:
crazy_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nerenden başlama mı istersin :D:D:D:D
önce forvetten başlarsın artık:D:D
tamam kuzen
arkadaşlar iyi olan kazansın
bızım kadro bu arkadaslr hepımız bırımz bırımız hepımız ıcındır::)
SaVuRaN SpoR :D
vay karşı kadro açıklanmış ve güzel kadro gibi görünüyor ama ne diyelim iyi olan kazansın şavuranlım seninde gözün aydın oynuyormuşsun zaten sende bizden oynayacaksın :D
oyasın fark etmez
her ıkı takımada basarılar dılıyorum
iyi olan kazansın
oyak bank :D
Amaç illaki kazanmak değil. Dostluğumuzu ve iki aile arasındaki kaynaşmayı pekiştirmek. İnternet üzerinden kurulan bu köprüyü sağlamlaştırmak.
Bundan yola çıkarak, Ette'lerin kurduğu takım gibi, Şawuranlıların sadece siteye üye olan Şawuranlılardan oluşan bir kadroyla sahaya çıkacağına inanıyorum. Ceymis'in açıkladığı kadroya iki yabancı isim gözüme çarptı ama ben asıl kadroyu Esmer arkaşımdan bekliyorum. Çünkü başından beri kadro seçmelerini kendisine bıraktım.
Hakem için tarafsız olması hasebiyle Efsane_1907'yi seçtik. Yarın akşam keyifli bir maç bizleri bekliyor. Herşey gönlümüzce olsun.
:D:D
rohan amca bızde yabancı yok kı
Valla ben bi doğuş u çıkaramadım yoksa ben dahil hepsi yerli mali;):)
yabancı değil canım
Siteye üye değil diyorum. Doğuş'u sadece maçlardan tanıyoruz. Oturup 2 kelime sohbet etmişliğimiz bile yok.
Başta da belirttiğim gibi, amaç kazanmak değil, amaç dostluk köprüsünün güçlenmesi.
Neyse biz kadroyu Esmer'den beklemeye devam edelim.
amca bizim kadro bu.
vede maça bu kadro ile tam gaz hazırız ;)
abı dogus oynamasın mı dıyon sen sımdı
Doğuş siteye üye olmadığı için, hiçbir toplantımızda katımadığı için birçok kişi tarafından tanınmadığı için, kaynaşma ve pekişmeye uygun görmüyorum.
Allahın ıznı ile bi sorun çıkmaz
güzel bir dostluk ortamında maçı alır geliriz;)
hakem benim arkdaşlar hepinize başarılar
Alıntı:
efsane_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ona bakarsan bende kaleciyim;)
Arkdaşlar sitede üye olan ve tanıdıgımız arkdaşlar oynayacak bunu söyliyeyim size
o zaman doğuş yok arkadaşlar...:
bizim için bişy değişmez ama iyi oynadığını duydum gerisi abilerimize kalmış tşk.ler
Takım kurma görevi Esmer'e verildi. Esmer arkadaşımız kimi uygun görürse o oynayacak.
Bu saatten sonra kadroda deiğiklik olmaz diye düşünüyorum
olmasa derbeder oynar;)
abi bu esmer nerde yaw
Alıntı:
asi_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
EN SON KENDİ İŞ YERINDE İDİ
BİZİM KADRO BUDUR
1: EsMer
2: SiNaN
3 DoğuS
4: BaBaNıN ogLu KeMaL
5: CeYMiS
6: ŞaVuRaNLIM
ESMER TARAFIMDAN ONAYLANMIŞTIR..!
onaylanmışsa tamamdır
hade hayırlısı...
hayırlısı olsun ama yabancı olacağı için güzel olmaz yinede güzel bir maç olması temennisiyle hepinizi bekleriz
derbi maça 1saat 37 dk kadı :)
maçtan önce yani saaat 6 da maçın oynanacağı yerde toplantı yapılacaktır.
her iki takımada başarılar dılerım.!
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
toplantı??????
derbiye herkezi bekleriz abii bende bir savuranlı olarak orda bulunucammm....
herkezi bekleriz
ewet bu kadro benim tarafımdan onaylanmıs olup sawuranlıma yazdırılmıstırAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
etteleri kutlarım.favorim onlardı :)))
eyvallah saol abi...sonuç zaten kazandık...haftaya rövanş istiyolar...:D:D: