Eleman kardeş bunları adreslerini kopyaladım umarım daha sonra bağlantı kopmaz?
Printable View
Eleman kardeş bunları adreslerini kopyaladım umarım daha sonra bağlantı kopmaz?
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
imageshack tan link alıyorum hocam umarım kopmaz
Hocam Şuan Paragrafın hepsini yapmaya çalışıyorum...Alıntı:
bbturkay Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bitsin heme sunacam ....
Özbey helal...
Bu arada arkadaşlar bakın bazı renkler ve kombinasyonlar önemlidir...
Mavi, yeşil, gri iyi bir kombinasyondur ve güven verir...Ciddiyet verir...
Kırmızı, beyaz da aynı...
Kahverengi ve tonlarından kaçının....
Hocam mor Reng kullanırsam sorun olurmu???
Özbey burada biz bizeyiz,
Mor veya eflatun belki Siirtte çok moda ama dışarıda özellikle İstanbulda genellikle Karaköyün bir kesiminde kullanılır......
Eleman çok hoş özellikle en sonuncusu...
Aslında bu yazıyı şöyle hani "çalan masa saati" içinde yapabilsek o kadar harika olur ki!...........
Hımm anladım Hocam Yanlız ben Bir iki tane mor yaptım umarım sorun olmaz...
Özbey Sen yap bakarız....
Eleman valla sen yaptıkça daha güzel yapmaya başladın.....
eleman abi denizden çıkmış balık gibi kımıl kımıl oynuyor maşallah :p
ben de bir beta çalışma yapmış olayım dedim ve aşağıdakini yaptım. hocamın da dediği gibi renlerin insan psikolojisi üzerinde yarattığı etki dikkate alınarak daha çarpıcı calışmalar yapılabilir.
Kont!Alıntı:
Kont Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Valla bilmem ben şu anda 15 tane ayrı yazılı kağıdı hazırlıyorum ve kesinlikle en az 10 tane daha istiyorum! İsteriz!
Eleman kardeş,
Son yaptığının renk cümbüşü harika!
kont hocam şu yanıp sönen yazılardan çalar saat içinde olanını istiyor çalıştır toriği ayarlarsın sen bişeyler bende yeterli donanım ve program yok :D
uuuuuuu
Cok çekişmeli bunlar :)
Maşallah
Bende cok yapmak isterim ama bılgısayarım biraz istirahette format attim :)
Ellerinize sağlık devam abiler
Evet KoNT!,
Kontluğunu göster!
Bu yazı çalar saat içinde çalarken (hareket ederken) olursa harika olur!:S
Allah yeteneğine yetenek katsın
Allah sevdiğinle en mutlu huzurlu hayat versin....
Yusuf Kardeş,Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Biliyorsun değil mi...
Yusuf Peygamber çok yakışıklıymış
Hani bilgisayar formatından sonra senden yakışıklı bannerlar beklemek hakkımızdır....
saat bu ola bilir
tmm şimdi anladım. ben de nedir çalar saat muhabbeti diyorum. :p aslında uyumam gerekiyor yarın sabbahın köründe staja gidecem ama biraz ugrasayım umarım istediğim gibi bişey yaparım. :)
Evet hocam ismime layık olmaya calısıyorum ve calışacam :)Alıntı:
bbturkay Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sizi cok iyi anlıyorum ama abi bılgisayar baya guncelleme yapıyor ve cok kasıyor
beni mazur gorun cok uzgunum ama buyuk sorunum var :(
En kısa zamanda sorunu halladicem abi
Allah razı olsun....Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Cümlemizden hocam .Alıntı:
+
Eleman abi senin pc diriymiş sen o yazdıgın konuya bir göz at istersen :)
Elimde yeterli Program olmadığından dolayı bunu yaptım ...
Yarında uğraşacam bunun üzerine
öZBEY Ellerinden Öperim....Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ama son cümle olmamış
Lütfen onu değiştir de yat
Büyük daha büyük Siirt ve Türkiye için gelin Canlar, Canolar bir olalım!
Büyük daha büyük Siirt ve Türkiye için gelin Canlar, Canolar bir olalım!
Burada
Canlar: erkek Can ismi
Cano: kız Canan ismi ama Güney Doğu söylemi ile....
Hocam estağfirullah ben sizin elinizden öperim Lütfen hocam Böyle yazmayın siz benim büyüğümsünüz.Ben Bu sözü Hak Etmiyorum Lütfen hocam...
Büyüklük Allah'a mahsustur...Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ben senin fiziki elini değil!
Yüreğinin elini öpüyorum...
Tabiiki ben senin büyüğünüm...
Lakin bak İşte, sen hemen tepki göstererek aslında benim ne kadar haklı olduğumu yani büyüklüğünü gösterdin tevazunla....
Hep böyle ol ... Helal seni doğuran Anaya....
Ah siz! Anadolumun elleri, ayakları öpülesi gençliği!
Övülürken bile saygıyı bırakmıyorsunuz!
Allah hepinizi Cennetlere yerleştirsin!
Allah Sizi ve Cümlemizi O Güzel Cennetine Dahil Eder inşallah.
Eleman Kardeş,
Şekil harika ama yazı belli olmuyor....
calar saat ile ilgili alt yapıyı hazırladım yarın artık devam ederim umarım istediğim gibi bişey olur.
Kont,
Çok teşekkür ederim...
Elemanın Maşallahı var ....