şafak 392
bitti bitiyor;)
Printable View
şafak 392
bitti bitiyor;)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ASKERDEN SON GÖRÜNTÜLER
ONU MUTLU GORMEK COOOKK GÜZEL.... :d
VE SON OLARAK YAPTIGI DOVME İLE ORTALIGI KASIP KAVURAN DJ KOSO MANSETLERDE İLK SIRADA YER ALIYOR:D
SENİ SEVİYORUZ KOSO
saol kardeşimm bendesizleri seviyorumm...
Koğuş kalk saat altıda
Tan ağarmadan başlar asker günlüğüm
Kimi evinden uzak, kimi yatıda
Hasreti yakıcı asker günlüğüm.
Sabah erkenden ilk iş mıntıka
Bazımız yenici bazımız antika
Hallerimiz uymaz oldu mantığa
Mantığımı aldı asker günlüğüm.
İçtimadan önce kahvaltı
Yemekhane binanın altı
Gün altmış ay on altı
Saymakla bitmez asker günlüğüm.
Zinde olmalı askerin kafası
Koğuşta yapılır yat yoklaması
Yoğun günün ardından iyi gelir uyku sefası
Ne rüyalar görür asker günlüğüm.
Farksızdır akşamımla sabahım
Daimi sırdaşım bir tek Allah’ım
Nöbet arkadaşım G-3 silahım
Nöbette geçer asker günlüğüm.
Rüyamda gördüm anne kucağı
Uyandım baktım asker ocağı
Felek vurdu kalbimde bıçağı
Ağlama anam dönerim bir gün
Ben asker oldum olalı 378 günüm doldu
Mısralarımı yazarken gözlerim doldu
Söyleyin anama ağlamasın
Yıkasın gömnleğimi dolabıma assın
Beni hatırladıkça resmime baksın
Ağlama anam dönerim birgün
Diyarbakır’ın içinde bir küçük çarşı
Hasretim artıyor anama karşı
Babama kardeşime sevgilime karşı
Ağlama anam dönerim birgün
Isparta acemiliğini bitirip usta birliği muşa çıkmış.
Değerli arkadaşımız birliğine teslim olduğundan Muş'un havasından bilinmez ama gittiği günden hasta. Şimdiye kadar tatvan askeri hastanesinde yatan dj koso arkadaşımız yarın sabah elazığ askeri hastanesine gidiyor.
Allah acil şifalar versin.
Hemen hergün beni arayan dj koso sizleri soruyor ve selamlarını gönderiyor.
Derbeder koso seni tekrar seni aradığında acil şifalar dileklerimizi ve selamlarımızı iletmeyi unutma...
Allah acil şifalar versin
saolunn arkadaşlar allah sizlerden razı olsunnn.....
Allah acil şifalar versin....
15 Kasım 2009 Pazar günü Ben, Metin21 ve dj_ozbey arakadaşımız sabah erken saatlerinde muş'a hareket edip vatani görevini yapan Sitemizin gülü dj_koso'yu ziyaret ettik...
Kışladan kendisini alıp Muş merkezini gezdikten sonra beraber öğle yemeğini yedik.
Ardından Tarihi Murat Köprüsüne giderek eşsiz manzara karşısında sohbet ettik.
Son kez Muş çarşısında gezerek Askerimiz dj_koso'yu kışlaya teslim ederek Siirt'e gelmek için yolu koyulduk.
Veysel Karani Hazretlerinde ufak bir mola verip 4 Rekaat namaz kıldıktan sonra Tüm İslam Alemine Dua etmeyi unutmadık. (Rabbim Kabul Buyursun)
hasandan haber war mı arkadaşlar?nasılmış?şafak kaç?
şu an İSTANBUL etkinliğindeAlıntı:
özlem_20 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
a a nasıl yani?derbederin mesaj tarihi iki gün öncesini gösterior,oraya gittik falan diyor.bitti mi askerlik?
hayır bitmedi bildiğim kadarıyla izne gelmiş:)
anladım :) iyi bari sewindim,darısı tezkereye :)
aminAlıntı:
özlem_20 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hasan Arkadaşımızın yanına Kasım ayında Gitmiştik.
ben konuyu biraz geç açtım.
Bu arada istanbul etkinliğimizde de yer alan dj_koso arkadaşımız Siirt'te de gelip aile, eş, dost ziyaretlerini gerçekleştirdikten sonra izni tamamlanmış olup hayırlısıyla Pazartesi sabahı Birliğine teslim olacaktır..
Şafak: 230 sayan genç ve sevilen arkadaşımız İnşaallah 7 ay gibi kısa bir süre sonra tekrar aramızda olacaktır...
Kendisine Şimdiden hayırlı teskereler diliyorum...
Bugün hasan arkadaşımızla son kez gezdik siirt sokaklarını ve Sinemeya 'ABİM' filmini izlemeye gittik.
Beraberliğimizin mutluluğunu kelimelere sığdıramıyorum...
Onu, herkes gibi bende çok seviyorum...
Kendisi ile tanışma onuruna erdim. Allah kavuştursun =)
kardeşim hayırlı teskereler diliyorum allah her zaman yardımcın olsun
Hasan sana hayırlı teskereler diler tez zamanda dönmen dileğiyle kardeşim...
Kendisiyle ayaküstü muhabbet ettik maşAllah mutluydu
Tekrardan hayırlı tezkereler diliyorum kardeşim
Doğum günün kutlu olsun Asker
doğum günün kutlu olsun hasan :) nice senelerine,tez vakitte bitir gel inşaallah :)
Doğum günün kutlu olsun kardeşim hayırlı teskereler diliyorum=)
saolunn herkeze sonsuz saygılarım sunuyorummm.... şafakkk...39......
Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara...
saol abla sözlerin beni duygulandırdıı.... bu sözleri sizin gibi degerli insanlardan duymak beni çok mutlu etti....................
rica ederim dj kaso..
Ramazan'a yetişiyorsun demek. Hadi bakalım, hepimizin gözü aydın.
Geldiğinde gözlerine inanamıyacaksın :)
Hergün olduğu gibi dünde görüştük hasanla bugünden itibaren bir hafta kendisine ulaşılamayacak (Diskoya giriyor) 16 Ağustos'ta teskere alacak olan sevdiğimiz arkadaşımız Son görüşmemizde hepinize çok selamı var...
ve az bir zaman sonra yine sizlerin arasında olacamm.. yarın son görevim agrıya diyorumm ondan sonra agrıdan teskeremi alıp inş kazasız belası gelcemm.... şafakk 19.... başka yokkkk........... başınız belası djjjjj CannnNNN'SıııNNNnnnnnn bekleyin geliyor..... bittt bitttiiiiiiiiiii...:9::21::8:
hayırlı teskereler dj_koso benimde 24 günüm kaldı bitti kardeşim bitirdik allaha emanet ol
hayırlısı kazasız belasız her ikinizde bitirdiniz sizleri aramızda görmek güzel olacak ;)
Safak 16... Gözümüz yollardaaaaa
Koso kardeşim, şimdiden hayırlı teskereler diliyorum.
Umarım teskereni alır almaz doğru Siirt'e gelirsin, sana bir konuda ihtiyacımız var. Gelince anlatırım.
Hasan sen biraz zor gelirsin.
Muş'tan Erzincan'a Ordan daha Ağrı'ya gidecen of off...
Hasan arkadaşımızla iki gün önce konuştuk. Erzincanda olduğunu söyledi. Katemeyle ağrıya geçip Hayırlısıyla teskeresini alıp aramıza dönecek...
hayırlısıyla gelsin kardeşimiz artık :)
Ya sürpizimiz vardı sana niye direk buraya gelmiyonn yaa :((((