wallah öğreniyom ben bu işi :64:
Printable View
wallah öğreniyom ben bu işi :64:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bir çalışma da benden olsun
HANI BAN HANI BANA :217: :217: :217: :217:
tşkler
Hepsi çok güsell Yakında GRAFİK Sitesi Açarzz:10:
ayıp ettin dostum
yaptım bile
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
resmin üst kısmı buradan alıntıdır
sari lacivert ne edr hakan sari eder
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
ayıp ettin dostum
yaptım bile
HEHE GÜZEL OLMUŞ HAKAN HAYIRLI OLSUN :))
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
ayıp ettin dostum
yaptım bile
ROHAN ABE COK COK TŞK EDRİM ABE :272: :272:
serci kardesim hemde ne guzel olmus deyilmi kardesim :102:
[S]rohan abi bana yap diyecem ama ben kendim öğrenirken kendime bol bol resim oluşturup yapıyom :3:[/S]
Oooo Benimm Hazırladıklarım Arasında Siz Hava Atıyonuz baqıyorumm :D :1:
buda tomi arakdasimiza yaptigimz fotoo :10:
Buda tominin singaturu
çok tşkler Zircon.. :269: :106:
Buda Rasıl Hacar da Ben İle Metallica nın Beraber Çektiğimiz Bir Fotoğraf...
Bu Şekilde Düzenledim Çünkü Bu Benim Zevkim... :)
basit bir çalışma olmuş senin için emeğine sağlık zircon.
Derberber O fotoda ben warım nasıL basit bi caLIsma dersin sen senı kınıorum şidddeTLe :):):):) Basit Sey Seni :Pp Guzel oLmus Zİrcon kardesım
abi sen varsın diye bozulmuş zaten ya :228: giysilerinde marka bilem yok yani.
hele sen uğura bak çorabı bile nike...
uğur abi çorabını bir günlüğüne versene :(
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
abi sen varsın diye bozulmuş zaten ya :228: giysilerinde marka bilem yok yani.
hele sen uğura bak çorabı bile nike...
uğur abi çorabını bir günlüğüne versene :(
Yuhhh :):):):) üSütmdeki Kazak bıLem COnverse Senı onunLa ezerım Len ):):):) KUnduracı senı
COnverse :214: abe bu nedir? :206:
:11: Ne geyikk ama
Debreder Sana bir deill bin nike fedaa olsun :11:
Bu Arada Basit dediğinn çalışma üzerinde sadece kesim için 1 saatten fazla durdumm :)
Bu arada orayada yazmışımm
Bu Şekilde Düzenledim Çünkü Bu Benim Zevkim... :)
:D :91:
güzel olmuş güzel eline sağlık :19:
Saol abimm :) :162:
Mrblr.. Arkadaşlar Bu Adobenin bi programı daha varya İllüstratör diye.. En çok nereloerde ve kimler kullanıyo öğrenmek istiyorum..Biraz detaylı olursa çok minnettar olacağım. :)
Sorduğun sorunun içeriği, sorunun sorulduğu konu başlığıyla ilgili olmadığından soruyu yanlış yere yazmış oluyorsun. Ama yine de ben kısaca birşeyler yazayım.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : nil
Mrblr.. Arkadaşlar Bu Adobenin bi programı daha varya İllüstratör diye.. En çok nereloerde ve kimler kullanıyo öğrenmek istiyorum..Biraz detaylı olursa çok minnettar olacağım. :)
Corel Draw benzeri bir programdır Illustrator. Yani vektör tabanlı çizim yapmaya yarayan bir grafik programıdır. Doğal olarak en fazla grafikerler tarafından kullanılır. Yani kısacası grafiğin lazım olduğu tüm sektörlerde kullanılır. Örneğin, gazete, dergi, matbaa, reklam, tekstil vb.
Ok.. Teşekkürler ,aslında sitenin nasıl kullanıldığını fazla bilmiyorum.. Tesadüfen buldum ve üye oldum..Kafama takılan bi soruyu da sorayım dedim :)