hehe bende bişey sandım:)
h.qeldin [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]SaWuRaNLıM.!
Printable View
hehe bende bişey sandım:)
h.qeldin [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]SaWuRaNLıM.!
yok ya o kadar ilerlemedim daha :) neyse muhabbetinize doyum olmuyor gercekten :D
sizler muahbbet edin ben gidiyorum kendinize iyi bakın allaha emanetsiniz gorusmek uzere..
Alıntı:
KURBAN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
daha çok görüşürüz merak etme:D:D:D sende a.emanetsin pa! pa!:)
slm arkadaşlar herkeze hayırlı akşamlar
!.SaWuRaNLıM.!
w/a.slm. h.qeldin... sanada hayırlı akşamlar...Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tşkler h.b azra99 nasılsın
tşkr ler süperim... seni sormalı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] ??
ii olamaya çalışıyoruz;)
a.i.w. iyi ol her zamn...;)
tşkler sizde öle
;)
saolun... ;)
EYVALLAH..!:D:D
sizdemı mafya kızısınız;)
iyi geceler kimse yok mu ?
hayırlı geceler.bitek ben varım her zamanki gibi sanırım :)
günlerden salı sabah mesai herkes uykuda :))
mrb abi nasılsın inş iyisindir
mrb.çokşükür hamdolsun iyiyim.?seni sormalı
Alıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
herzamnki gibi derken usta :)
için rahat ola ben hep burdayimda sadece takip :P
hamdolsun abi bende iyiyim
Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yusufum takipkilk önemli deill .faallik önemli.ben faal olarak burdayım :)) bilmem anlatabildimmi bulgar eczacı :)))
Vesselam.
allah daha iyi etsin kardeşim benim.hayırlı geceler.Alıntı:
hamdolsun abi bende iyiym
Vesselam..
Alıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ilgi lanimdaki ve bölgemdeki faal lari fazlasiyla yapiyorum sen yinede iiçini rahat tut abi :)
abi ben kaçar varmı bi isteğin arzunAlıntı:
canın sağlığı.alalh rahatlık versinAlıntı:
YaLNıZ eFe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Vesselam..
Herkeze hayırlı günler kolay gelsin
slm arkadaslar
Selam Arkdaşlar Kimler Online...:)
AS nihat nasılsın kardeşim
İyidir valla senden ne haber...:)
ne yapalım uğraşıyoruz
Neyle uğraşıyorsun..:D Meslek neydi abi...D:
slm arkadaşlarr.....
Aleyküm Selam hoş Geldin..:)
h.bulduk nasılsın nihatt....
Selam Arkdaşlar..:)