herkes derken bende içinde oluyorum malesef...:p
Printable View
herkes derken bende içinde oluyorum malesef...:p
selamu aleykum millet yusuf ilçinn nerdeee onun sohbetini özledim yawww :))
w/a.slm...h.qeldiniz... mahsettiğiniz şahısı şah sen tanımıyorum yardımcı olamıyacam k.bakmayın...
uyuduğunuz halde mesaj yazabılıyorsunuz he ;)
h.g mesut
heheheh:):):)
ilginç :p
hoşgeldin mesut nasılsın keyifler nasıl ? ;)
saol yusufcum iyiym walla ne olsun seni sormalı sohbetini özledim bi an ondan seni sordum ne zamandır radyoda o gusel parcalarını dinliyemiorus seni tekrardan dj olarak görmek istiorus... azra hanım siz onu birtek siz tanımıorsunus demekki .. :p
malesef tanımıyordum.... yeniyim cahilliğime verinnn:p:p:p
tmm o zaman sorun deil ama yusufu tanımayan bu sitede yok denecek kadar az..bence en kısa zamanda sende tanış çok ii bi insan kib ii günler by.. ;)
hımm... sizede iyi günler pa! pa!;)
bende özledim seni kardeşim eywalaah Radyo bir sureliğine kapalıydı ama bundan snra birlikltelğimiz surecek herzamn beklerimAlıntı:
mesut_mutlu Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
eywalllah mesut bende sıradan bi biriyim bu kadar buyutme :) sende kibAlıntı:
mesut_mutlu Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
gorusmek uzere ;)
+
Azra nasılsın ?
tşk ler... iyiyim... sizi sormalı???
Allah a şükür iyi diyelim iyi olalımAlıntı:
AzRa_99 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
biraz yogunum sana gec cvp yazdım k. bakma
sabrın için tşekkurler ;)
Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ö.deil.;)
selamın aleyküm cemaat;)
aleyküm selam ...
Alıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nasılsınız ..!;)
ii Allah razı olsun siz...
tşkler saolun ii:))
ben cevabı daha geç bekliyordum çok erken yazdınız :D:D:D
İyi geceler beyler bayanlar
nasılsınız...
Merhabalar ;)
Merhaba Elaman abi nasılsın...
Bu arada Asayiş berkemal...
Mrb...
selamun aleykum millet
aleyküm selam...
slm arkadaşlar kimler var?
Ben varım olur mu:confused::D
sen varsan yeter de artar!!!
Eyvallah... bu arada h.qeldin...
Alıntı:
AzRa_99 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hoş buulduk nasılsın nasıl gidiyor ?
saol caney iyiyim tşk ler.. nasıl gitsin bildiğin gibi be cane sen nasılsın?? sende ne var ne yok????Alıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Saol canım. ama pek iyi değilim bu gün!
aleyna hoş geldin nasılsınız_?
bende burdayım diye yazdım yoksa aranıza girmezdim k. bakmayın
Alıntı:
B!R TeK SeN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
E hoş geldin sende bizdensin k.bakılacak birşey yok. ee sen nasılsın bakalım.
Selam Herkese..:)
Kimler burda..:)
h.qeldin...[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] öyle bakmakla yetinme buyur sohpete...:):);)Alıntı:
B!R TeK SeN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sende h.qeldin nihat....
selam arkadaşlar nasılsınız
birteksen arka arkaya mesaj yazmak yasak biraz dikkat edelim :)