a.s biz burdayız. hoş geldin!Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
a.s biz burdayız. hoş geldin!Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
a.s sende hoş gldin.
galiba BiR Tek Sen arkadas darıldı ve gitti:(
By_ex Abi nasılsın...
h.q [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] ;)
tşk ederim iyiyim sizi sormalı tşk ederim beni aranıza kabul ettiğiniz için biliyosunuzdur yeniyim:)
kusura bakma bende aynı hataya düştüm:) özür dilemesinide bilirim . özür......
Hoş Bulduk Azra HoşBulduk Aleyna....
BirTek Sen Ne var ne yok...:)
yok ben bu güzel siteyi bırakıp gitmem
biraz işim vardı diye biraz gecikti cvp bım:)
tşk ederin nihat kardes nasılsın ne yapıyosun
:153:Alıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
aleyna sende arka arkaya yazmışsın dikkatAlıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben burda ona ters bir laf etmedim ki bilmeden kırdıysamda özür dilerim kurallar bu yani
teşekkürler nihat sen nasılsınAlıntı:
hoşbulduk azra sen nasılsın :)Alıntı:
AzRa_99 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İyidir ne olsun geçinip gidiyoruz.. İşte..:)
Diyarbakırda Havalar nasıl...
kardes yasakmı arka arkaya yazmak ben yeniyim bilmiyorum yasaksa sele yazmam :(
yan,i beni bilgilendirirsen sevinirim
allah daha iyi etsin nihat kardes
Arkdaşlar Uzatmanın Alemi YokAlıntı:
B!R TeK SeN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kısacası Yasak Ama yanlışlıkla yazdıysanız sorun değil ama bunu birkaç kez üst üste tekrarlarsanız sorun olabilr..;)
evet abi 2 mesaj arka arkaya yazmak yasak sorun değil bundan sonra biraz dikkat edersen daha iyi olurAlıntı:
B!R TeK SeN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
abi bir sorunun olursa yardım edebildiğim kadar yardım ederim sana
arkadaşlar siirtte havalar nasıl şimdi
tşk ederim by ex allah var etsin
Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tmm ama özür dilemiştim.tamamen dikkatsizliktan dolayı oldu......;)
ben müsadenizi isteyeyim size iyi sohbetler 10 dk sonra gelecem hoşcakalın
Burda havalar az parçalı bulutlu bazen yapmur yağıyor...:) Walla burda Çok eğlenceli geçiyor günlerim..:)
Kendine İyi Bak Bir Tek Sen .. Allah'a Emanet Ol..
Alıntı:
tmm bekleriz güle güle:)
By_ex burda havalar soğuk ve yağışlı! sizin orda havalar nasıl geciyorrr..............?
Aleyna Herhalde By_ex Abi müşterileri var o yüzden geç cvp veremiyecektir:)
Okul nasıl gidiyor... ne var ne yok...:)
nihat haklı müşteri geldide kusura bakmayın
burada hava kapalı sabah yağmur yağdı ama yağmur şu anda yok havada soğuk değil
birteksen Allah'a emanet ol abim
okul iyi gidiyor sınavlar başladı zor bir dönem başlıyor. sende durumlar nasıl. bu arada sanada kolay gelsin By_ex ..........
Walla ben Bu sene takdir almayı planladım Herşeyden uzak durmaya çalışıyorum Özellikle Kızlardan....:D Bu sene hiç bir şey dert etmiyeceğime yemin ettim...:) Anneme Söz verdim.. Yani Çalışmak Zorundayım..:)
İyi orda havalar buraya göre biraz kötü gibi..:) Abi ne işle meşgulseun sen...:)
Alıntı:
dersini en çok etkiliyen kızlarmı oluyor bu durumda?:11::11::11:
Hayır anlatamadım galiba Şimdi nasıl diyeceğimi bilmiyorum...:D Nasıl diyeyim mesela örneğin Aşk.. Benden uzak Olsun....:D ben rahat aşık olan biri değilim yani bağlandım mı ? gerisini sen düşün..:)
O yüzden Allah Korusun Yeminliyim..:) Bu sene hiç birşey kafama takmıyacam diye..:)tabi derslerim hariç..:)
hımm iyi inşallah dediğin gibi olur:D:D:D
ben vodafone shoptayımAlıntı:
teşekkürler aleyna...Alıntı:
arada bazen böyle cins müşteriler geliyor o yüzden kopuyorum...
Teşekürler( Amin)Alıntı:
ok sorun deil allah bol kazançlar versin bundan sonra beni kızdırırsan sana ne beddua edeceğimi buldum.:);)
edeceği dua belli Allah inşallah kızları başına bela eder:D:D:SAlıntı:
Seni Kızdırdığımı HAtırlamıyorum...:( seni istemeden kırdıysam özür dilerim..:)Alıntı:
aaa nihat ben senin için kastedmemiştim by_ex için demiştim. bedduamda İNŞALLAH HER ZAMN CİNS müşterilerin olur. tabi bunu sadece beni kızdırdığın zamanlarda söylerim.
Alıntı:
Abi Allah korusun Diyelim Ağzını hayra aç..:D
Bu arada benim içinde söylememiş..:D
pardon nihat galiba bana demiş
galiba cins müşteri başıma bela edecek :D:D
kıss sakın yapmayasan yoksa döve döve kovacam müşteriyi
He walla onu demek istemiş..:D
Allah korusun.. Müşteri Her zaman Haklıdır..:D
Alıntı:
aynen öyle;) ne olucakki senin başının tatlı belaları olacaklar.
nihat bu arada çok istiyorsan by_ex bedduasını üstüne alabilirsin:D
Yook Ya Allah korusun..:)
aleyna sende bana beddua etsen bende sana ne beddua edeceğimi buldum ona göre:D:D