Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
gözlerden olsa gerek...:D şimdi düzeldi sanırım;)
h.qeldin By_ex ;)
Printable View
Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
gözlerden olsa gerek...:D şimdi düzeldi sanırım;)
h.qeldin By_ex ;)
hoşbulduk azra nasılsın hakanla aran nasıl :)
eyvallah musti süperim her zamanınki gimi:) sen nasılsın ? hakanı diyorsan 8.7 şiddetinde deprem gibi uzak durmak lazım:p de ateş olsa cümrük kadar yer yakar...heheh:p
ooooofff büyük konuştun:pAlıntı:
AzRa_99 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hakan deprem gibidir gittiği yeri yıkar:D
diorsun??? zuhauahu güleyimde boşa gitmesin:pAlıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ne fırtınalardan ne kasırgalardan kurtulduk debremdenmi kaçıcaz?:D
gözünüzde fazla büyütmeyin oda allah'ın bir kulu;)
Doğrudur oda Allah'ın bir kulu ama korkutucu bir kulu:D:DAlıntı:
AzRa_99 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:153: bak burda haklısın... hortlak gibidir saolsun...:141:Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
azra hakanın sesi çıkmadığına göre büyük bir plan içerisindedir demedi deme :D:D
hımm... yok sanmam;) fotolarla uğraşıyordur...:p
belli olmaz sen bence hazırlık içinde ol :D
merek etme eğer o bir darbe daha indirmeyi düşünüyorsa na süper bir süprizim var... süprizin konusuda efsane'yi hiç böyle görmediniz... bu sefer googleden fotolarla deil...hazırlıklıyım yanı merak etme:p
iyi o zaman meraklar bekliyorum:)
selam arkadaslar kimler var acaba_?
a.s ben varım yetmez mı :p
yeter babacım yetmezmi nasılsın kardes
ii tşkler senı sormalı sen nasılsın;)
hamdolsun iyiyim cok şükür
sohpet koyuysa girmiyim araya.... yok açıksa benide alın aranıza.:p
buyur gel sende katıl bize ;)Alıntı:
heheh:) bende öyle düşünmüştüm...ne var ne yok ne konuşuyorsunuz? nein dedikodusunu yapiyonuz? birer birer rapor et bakalım...:p
tabi ya senı almazmıyız hoş geldin
nasılsın _?
seni cekiştiriyoduk:P
senden konuşuyorduk :pAlıntı:
helle helle... benim neyimi çekiştiriyonuz? de bir bakim!.. ;)
senin haftanın uyesi secilmeni bence hak ediyosun onu konusuyorduk:D
senın ne kadar iyi vede temız kalplı olduğundan bahsedıyordum:p;)Alıntı:
tabi jnm eminim öyledir...:p sizi gidi sizi neler çeviriyonuz? de hele:d
aynen tbr ederim arkadasım :D
bu yaştan sonra yalan mı atacam:p
:D:D
ya ne gec yazıyosun hade sizi bekliyorum:D
anlatın ne var ne yok :D
burda erkek dayanışması var:( ayrıca savuranlım yalan söylemenin yanı yoktur... ;)
Merhaba arkadaşlar nasılsınız...
hayır öyle bişi yok:D
mrb kardes hoş geldin
tşk ler iyiyiz cok şükür sen nasılksı n
mrhb h.qeldin özbey...Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bir tek sen yok diyorsun... var gibimemi geliyor yoksa.. :(
iyiyim saol katrdeş siz sormalı siz nasılsınız...
Azra hoş bulduk nasılsın...
oooOOOoo mrb özbey hoş geldın :pAlıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
slm arkadaslar ne haber
Alıntı:
eyvallah... iiyim... seni sormalı? nasılsın? nasıl gidiyor??