Cümlelerinin kıyısındayım...
Sakın noktalama...
Düşmek istemiyorum...
Printable View
Cümlelerinin kıyısındayım...
Sakın noktalama...
Düşmek istemiyorum...
sensiz bir gecedeyim; yalnizlik var yanimda, seni hayal etmeme yardimci oluyor, bir kitapsiz aska düsmüsüm senin için, sen bundan bi haber uykundasin belki, belki sen de ben gibi uyumamissidir, belki sen de yaziyorsun ben gibi. pencereden disari bakiyorum. karanlikta bir gölge hayal ediyorum, saclarin bir bulut, yagmur yüklü bir bulut, giderek uzaklasiyor. gözlerin birbirine yakin iki yildiz, onlari da bir müddet gördükten sonra kayboluyorsun zaten. buna sükretmem gerek sanirim, zira bugün yeterince göründün bana. hep hayal olarak mi kalacaksin bilmiyorum ey güzel karadeniz kizi ama seninle hayata simsiki baglaniyorum, rüyamda gölgelerini görüyorum, öyle güzel kaçiyorsun ki, kovalamaktansa izlemek daha büyük bir ask katiyor askima. her rüyamda biraz daha büyüyor gölgen. korkuyorum rüyalarima sigamayip tasmandan, korkuyorum bir gün beni terketmenden. gelip terkedenleri gördü bu beden ama gelmeden terketmeyi yasatmazsin degil mi? sana olan güvenimi kendime sormali miyim? böyle bir insana neden asik olasin ki sen. hayalinle bile kavga eden sana neler yapmaz. bildigim birsey var ki seni çok seviyorum, hayalini çok seviyorum, uykumdan uyandigimda gözümün önünde olmani çok seviyorum, kalabalik bir yolda yürürken önümdeki kızın sen oldugunu hayal ediyorum, belirli bir müddet arka arkaya yürüyoruz, mutlu oluyorum. yagmurlu bir havada yerdeki su birikintilerine bakiyorum bazen, üstüne basip gecen insalara kiziyorum içimden, hayalimi dalgalandirdiklari için, nagilemin dumanini hep sana üflüyor, biramın köpügünden bira fallari bakiyorum sana. sevgilim demek istiyorum artik sana, ne verdin de ne istiyorsun demeden seni seviyorum sevgilim demek istiyorum. ey sevdigim bir gün olsun bana yar demesende seni sevdigimi entrylerce haykirmak istiyorum. biliyorum gelmeyeceksin belki ama ben seni bekliyorum haberin olsun..,
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
r leri söyleyemezdin sen eskiden nede tatlı olurdun.....hızlı yüyü ayabayı kaçıycazdediğinde ben hep gülmekten yüyüyemezdim...pardon yürüyemezdim:))
Bir akşamüstü tanıdın beni. Günler geçti[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] mutluluğumuz her gün yükseliyordu. Her şey o kadar hızlı ilerliyordu ki buna anlam veremiyorduk. Her şey o kadar güzeldi ki[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] seninle ilk heyecan[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] ilk mutluluk[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] ilk sevinç…
İlk'im oldun sen benim…
Hep seni düşünüyordum[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] seni özlerdim. Ve ben ilk defa birinin bu kadar çok hayalini kurdum[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] ilk defa bir hayal benim için bu kadar güzel olmuştu. Uzun zamandır kurduğum en güzel hayal olmuştun…
İlk defa[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] bir insanı bu kadar çok düşünüp hayalini kurdum ben…
Sebepsiz tartışmalar[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] gereksiz konular… İkimizde suçluyduk. Birbirimizin arkasına sığınmak yerine kavgaların[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] sorunların[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] sözlerin arkasına sığındık ama hiç küsmedik. hiç ayrılmadık. İlk defa bu kadar çok sevmiştim birini…
İlk defa bu kadar çok seviyorum ben…
Buluşmalarımızda sabırsız bekleyişler[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] dakikaları beklememiz… “Evet[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] aşkım gelecek[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] geç kaldı” diye sinirlensekte[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] geldiği zaman içime güzel bir huzur dolması…
Ben ilk defa birisiyle bu kadar huzurluydum…
Sabaha kadar uyumayıp[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] sabah erkenden yola çıkıp görmek için uykusuz kalışlarım ama aksama kadar seninle olmam[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] aksama kadar elini hiç bırakmadan tutmam…
İlk defa birinin elini hiç bırakmak istemedim…
Mutluluğumuz için kurduğumuz planlar[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] düşüncelerimiz[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] mutluluğumuz için gösterdiğimiz çabalarımız… Ben ilk defa bunları seninle yaşıyorum[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] ilk defa birini bu kadar çok seviyorum…
İlk’imsin sevdiğim…
İlk’imsin[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] sonsuzum olacaksın…
Bu akşam hayaLin canLandı gözLerimde..
Işık oLuyorsun karanLık geceLerimde..
YıLLanmış şarap gibi yanıyorsun içimde..
ÖLesiye özLedim seni...
Görmek istiyor gözLerim..
ELLerini tutmak istiyor eLLerim..
SevginLe doLup taşmak istiyor kaLbim..
ÖLesiye özLedim seni...