Kızım sen daha gençsin ben seni evlendirmeyi düşünmüyorum.. hem önümüz kış kızım.. Sen gidersen ben ne ederim bir başıma kızım... Baba yüreği dayanırmı sanıyorsun ayrılığa....
Gülcan Ablan mervelerden geldimi? Ne yapmış orda sorsana ablana...
bende şaşaırdım kızım mervenin abisiyle ne işi olur die... hayırlısı kızım..
Söyle o ablana koca aramaktan vazgeçsin yakınları.. en kısa yolu izdivaç proğramına katılmasıdır. : )
oda olmazsa ben bulurum ablana helal süt emmiş bir koca..
Hem bak sırada ablan var seni hemen evlendirmeyelim kızım acele etme tamam mı...
Bugün Saat 11 gibiydi gözlerimi açtığımda ilk telefonuma baktım 39 cevapsız arama vardı..
Çoğunluk dostum ahmetti. beni uyandırmayı başarırsan sana kahvaltı yaptıracam demiştim. ama uyanamadım be kızım.. Ve havalar buğuk olduğu için ve işe de geç kaldığım için her zaman ki gibi yine gitmek isteyip evde kardeşlerimle çizgi film izlemeye başladım....
Kızım yarın 29 ekim Cumhuriyet bayramı seninle katılalım mı? sana çikolata da alırım balonda...
Ama öncesinde fotoğraf çekimlerim var gülcanım... gelir gelmez seninle gideriz tamam mı...
Kızım benim dizim hala yaralar içinde ağrıyor depretemiyorum.. Bide dün geç saatte maç yaptık arkadaşlarla ilk defa oynayacaktım ama ayağımın sakat olmasından dolayı yine kaleye geçtim.. 12 tanecik gol yedim... sakın olaki annene demeyesin ha ayağımın sakat olduğunu.. kalbi var neme lazım..
Sahi gülcan senin anan kim? : )
Neyse kızım hadi erkenden uyuyalım da sabah erken kalkıp törene katılacaz seninle...
kızım senden birşey istiyorum... Ablanın biran önce evlenmesini : ) bekleyeleyimde görelim damadımızı...