SöyLedikLerimin arkaSındayım..
söyLemeye caLı$tıkLarımın
pLanLarındayım (:
Printable View
SöyLedikLerimin arkaSındayım..
söyLemeye caLı$tıkLarımın
pLanLarındayım (:
ŞAfak KaRaNLıkkkkk
neden ceymis ne oldu??
Seni Okadar Çok Sevmişimki Zamanında Unutamıyordum Ya Şimdi? Sadece Evdeki Köpeğime Bakınca geliyorsun Arada Aklıma!!!
yÜrEğiMe bİr beDeN büYük gELen umutLarı üzErimDEn çıkARIp gidiyoRum:6:
Yağmur olsan binlerce damlanın içinden bulur yere düşmeden tutardım seni, Korkardım çünkü: Toprak Aldığını Vermiyor Geri...
Sensizliğe yenilmek, Sana yenilmekten zor olsa da, Ardımda bir sürü belki'ler bırakarak Seni içimden terk ediyorum...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Niye Mi bu Kadar Çok qüLüyoRum ?
Ên az benim Kadar ağLaDığınDa anLarSın..!
Unutulmuş Yaralarıma Tuzdur Adın...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İki Yüzlü şeytan
olma bundan gayrı yanımda :(
Çok mutluyummm... Yeniden beraberizzzz :))))
ivet bende duydum cok mutlu oldum adınızaa :))Alıntı:
emsalsizenkidu Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; ben senin için yaşamayı göze almışım.
Bahaneler sebep degil gecikme gel deyirem ne fayda sevmesende gelmesende gözleyirem Menim Ay'ım menim gündüzüm yollarina gelim gül düzümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Menim kadar seniseven inan ki olmayacak olsa da menim kadar vefali olmayacak menim Ay'ım menim gündüzüm yollarina gelim gül düzümmmmmmmmmmm
BEN SENİ SEVDİM SEN İSE BAŞKASINI DİLERİM ALLAHTAN SEVDİĞİNDE BAŞKASINI SEVER EFSaNe_1907
Virgüllerle baslayan hayatım soru isaretleriyle dewam etmekte.. Ve bir gün konulacak o büyük noktayı beklemekte !! ..
yalnızlıgımın güneşi sandım seni oysaki aydınlık günlerimi karartan bulutmuşsun
tuttum bunu güzelmişşş...Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
insanın içinden gelen herşey güzel :)
evet öylee.. :P
Bazen susarsın, bazende suskunluğuna yanarsın.
Bazen üzülürsün bazende mutlu olmaktan kaçarsın.
Bazen değer verirsin birine ama bazende onun değersizliğine verdiğin değerden utanırsın..
Bazen konuşmak dertleşmek istersin biriyle ama bazende insanların iki yüzlülüğü gelir aklına...
Yine susarsın...
Bazen birinin gözleri ne saatlerce bakmak istersin ama baktığın gözlerin senin gibi bakmadığını görünce başını çevirirsin.
Bazen aşkı buldum diye haykırmak istersin, bazende sesini duymak istediğin kimseyi asla yanında bulamazsın
bak yine sustu yüreğim demek istedikleri yine kaldı icinde oysaki ne çok sevdi seni bilemezsin biliyorsun ama bilmemezlikten geliyorsun sende diyorsundu belki onunla olmalıyım ama hayatta belkiler her zaman hüzünü getirir şimdi yüreğimin sesini dinle sen giitin ellerin oldun ben ise senin olarak kaldım bu yürek sevdi seni bu yürek tutuldu sana şimdi sen sadece bu yürek icin mutlu olmaya bak başka ellerde
BY EFSaNe_1907
insan hergün anımsarmı aynı gözleri..:)..sen bilmiyordun ben snei özlüyordumm:):)
sağol cancağızım benimmm :)Alıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D
bende suuuuuuuuuuuuuuuuuu:D
yemekkkk :D:D:D
Allah yardımcın olsun:)Alıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
cümlemizin canım :))
Keşke Cezaların en büyüğünü çekseydin ve hiçbir zaman gelmeseydin bu şehre.
aşkların güzeli mesaj atta şenlensin günüm...:)
yağdır mewlam suuuuuuuuuu :D
ASlında O Şu Bu Yokta Bunu Herkes Okusa Olmazmı!.........
DOST DEDİĞİN BÜYÜK HALAT MİSALİ SAĞLAM OLMALI
BAĞLANDI MI KOLAY KOLAY KOPMAMALI .
YAR DEDİĞİN İHTİYAÇ DUYDUĞUNDA YANINDA OLMALI
BİR YABANCI GİBİ UZAKTAN BAKMAMALI .!........:(
Kanma gülen yüzüme gözümde yaş kalmamış...
İste SAde İste Ayrı Yedi Pınardan SU Toplarım iste Eski Medeniyetler Gibi YErin Dibine Batarım..... Ben Gerçeğim Onlar Hayal..... İstesen İspatlarım.......Bi SEwSen Beni Gönlündeki Derdi Siler Atarım!....:(
Yokluğun ki; zoraki bir ölümdü.En derin... Yazarın olsun ellerim. Aklımın odalarında yangın çıksın beklerim serin. ♥:(
BEn DEnize Aşığım....!!!!
Denize Aşığım SEnin gibi sevgilim. sevgi dolu. ve bazen senin gibi deli dolu göçmen misafir bazzen ise senin gibi gizemli bazen senin gibi üzgün we bazende sepsessiz denize aşığım.....
BEn semaya aşığım.....
senin Gibi bağışlayıcı yıldızlarla ve mutluluklarla örülmüş bir sevgili bir yabancı çünkü senin gibi çook uzak ve bazen senin gibi çook yakın. şarkı dolu gözlerle semaya aşığım.....
Ben Yola AŞığım....
Çünkü Üstünde Tanıştık Mutluluğumuz ve sefaletimiz dostlarımız ve gençliğimiz Gözyaşlarımızın güldüğü yerde ve mumlarımızın ağladığı yerde dostumuzu kaybettiğimiz Yola aşığım!.....
Ben Denize Aşığım Ve Ben Semaya Aşığım Ve Ben Yola Aşığım Çünkü Bunlar Benim HayatımVe Sen Sevgilim Sen Hayattaki Hayatımdaki İçimdeki Dışımdaki Herşeysin!....:(:(Off!....
Bir insanı herhangi biri kırabilir, ama bir tek en çok sevdiği acıtabilirmiş, Çok acıttığında anladım... [Can Yücel]