......
Printable View
......
Ne hadisi...:D Anlamadım...:) Walla okulda hat ağır o yüzden...:D hadi demek istedin galiba..:D:D
.......
Herkese biyi günler görüşmek üzre bays
serdar kardeş burdamısın bilmiyorum arka arkaya mesaj yazmak yasak ve sen üç defadır bunu ihlal ediyorsun lütfen biraz dikkat edelim
Selam Arkdaşlar....:)
as nihat nasılsın kardeşim :)
Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İyidir Abi Allah razı Olsun sen nasılsın ne Var Ne yook benim Şuan çıkmam Lazım... Ders tarih Bilgisayar odası açık bende bir bakayım dedim...:) Müdür de gelecek derse..:D Osmancığı anlatacaz.. türkçülüğü , İslamiyeti, batılaşmayı anlatacaz...:D :D Allah yardımcımız olsun...:D Kendine İyi bak..:)
iyi dersler nihat Allah'a emanet ol:)
slmmmm
A.S h.gldinz:)
W/a.selam. h.qeldin...
hoş bulduk kızLAr nasılsınız
iyiz tşkler yeni üyesin herhalde:)
yok degılımde uye olmustum bı ara bı bakım ne var ne yok dıye
iyi ettin tkrrdan h.qelmişsin...
hmm ewt üyelik tarihine yeni baqtım sen eskilerdensin vaybe:)
s..a arkadasşlar nasıl gıdııyoor keyifler nasıl
he ben siirtten ceymıs'le tanısmıstım ondan aldım sıteyı
hatta sızın sıte admmını ıle tanıstım esmer bıseydı adam:D
w/a.slm h.q yusuf...iyi diyelim iyi olsun sende ne var ne yok...?
heheh:D:D:DAlıntı:
HeviDaR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bakıyomda ceymis yok sıtede :((
a.s saol ii gidiyo:)Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sağolun arkadaşlar
Allaha şükür iyi diyelim iyi olalım bılgısayrala kafayı yedim buyuk bır sorunım var inşallah halldecez ;)
inşhl kolay gelsin ozamn sana:)
eyvallah teşekkurler :)Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
selam arkadaşlar..!
ooo sitemizin gülü nasılsın ya görünmüyorsun yoksun ortalıkta
İyi geceler arkadaşlar nasılsınız
iyi gecelermi?:p farkındaysan sabahın ilk saatlerindeyiz;):)
tşkr saol iyi sayılız seni sormalı?
Unutmuşum yaaa Kusura bakma:D
O zamn günaydınlar diyelim :D
Bende iyi gibiyim yoğun iş temposu olmasa süper olacak ama yoğunluk yüzünden Çok yorgun düşüyoruz.
bak şimdi... oldu sizede günaydın:D
bu arada kolay gelsin...;)
arada dinlenmeyi sakın ihmal etmeyin...
sağlık herşeyden önce gelir unutmayın...;)
Dinlenme Şansımız Yok Gibi nerdeyse Saat 8'de iş başı 21,00'da paydos Sonra evegelip Evdede Çalışınca Dinlenme Şansın kalmıyor...
işkoliksizin desenize... wah wah siiznle olan veya olacak şahsa acıdım walla:p
Uyumak bir nevi ölmek demektir. Daha yapacak çok işimiz var ise, uyumak yok :)
Bizimle Olan veya olacak kişiye acımana grek yok biz çalışıyoruz onlar değil onlar uyumasına ve sağlıklarına bakabilir...Alıntı:
AzRa_99 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Rohan üstadımın sözlediği gibi
Uyumak bir nevi ölmek demektir. Daha yapacak çok işimiz var ise, uyumak yok
uyumak yok, biz işimizle evliyiz :P
uyumak bir nevi ölmektir bu doğrudur ama öyle yada böyle öleceğini bildiğin için işlerinizi yarım bırakmamayı düşünüyorsunuz anlaşılan ..size kolay gelsin ben ölmeye çekiliyorum...Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:);)
Yokya ölme Daha gençsindir...
Eğer sende bizim gibi Yoğun bir tempo halinde çalışsaydın sende Gece işlerinle Uğraşırdın...
Daha Bunlar ufak işler yakında bi çok büyük işler bekliyor...
Allah nasip ederse Site ve Deneğimize Destek amaçlı çok Çalışıp uykusuz kalmamız gerekecek...
Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ölüm genç yaşlı tanımıyor...
Ben daha önce yoğun bir tempoda çalışmadığım için yorum yapamiyacam..
Site ve Derneğimize Destek amaçlı bir Çok imkansız gibi görünün hedeflere ulaşacağımıza inanıyorum...
ama yine uykuyuda ihmal etmem:D