Yani Diyosunki ben Uykucuyum uykumu İhmal etmem:D
Printable View
Yani Diyosunki ben Uykucuyum uykumu İhmal etmem:D
uykucu deilim ama uyumayıda severim tabi dozunda :D:D
Hem uykucu değilsin hem uyumayı seversin Bu nasıl oluyor:D
Uykucusun işte...
uyku diye diye uykumu getirdiniz, Allah'tan yemeklerden konuşup da beni acıktırmadınız. Bu saatte yemeği nerde bulcaz :D
Cigerci ismail usta aÇık olması lazım oraya Gider yeriz üstat veya Azra bize yemek yapar:D
sakın yemekten bahsetmeyin... cebinizde para kalmaz:D:DAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
özbeyy ya valla uykucu deilim yanı suan uyumaya gitsem sabah 6da ayakta olurum bu uykuculukmu yha..:confused::D
tabi her zaman yaparım... ama sonra komalık olursunuz size yazık olur... öteki dünyayı boylarsınız:DAlıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Baksen 6damı kalkıyorsun o zmn benimde çalar saatim olsana benide uyandır:D
Ya ne sandın bir saat uyusam bile yeterdir bana yeterki uykusuzluk yapmııym:D:DAlıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ha bide çalar saatin olsaydım her sabah bir kova suyla uyanırdın zuhauh:D
NAsıl uyandırırsan Uyandır ama yeterki sabh erken uyanıyım:D
:153: kendisi Uykucu bide bana laf ediyor:pAlıntı:
Yo uykucu değilm...
Sadece Uyanamıyorum...
HAdi anlaştıkmı uyandıracanmı beni...:D
Alıntı:
ha ha ha... uyanamamak ne anlam taşıyor:confused: uykucu işte gece geç saatlere kadar uyanık kalırsınız sabahta uyanamazsınız:p
yok anlaşmadık haftalığımıda isterim:D
fiyatta anlaşırsak olur:p
Tamam SÖyle haftalık ne kadar istiyorsun :P
Biri uyku mu dedi :)
hayırlı geceller ...
bilmiyomki düşünmem lazım:p seni bir ayde iflasa sürükleyecek bir fiyat olabilir:D:D
h.qeldin Yusuf...
sanada günaydınlar:D
Beni İflas ettiremezsen ne olacak:D
-----------------
Yusuf Hoş geldin kardeşim
Hoşbulduk güzel veleyemin güzel inasanları :) Azra ve özbey kardeşim nasılsınız
Bakıyorum muhabbet baya koyu bir konuda takılmsınız :)
Neyapalım be Kardeşim Burda Birlik beraberlikte olup güzel sohbet yapılması lazımki güzel arkadaşlıklar,dostluklar ve Kardeşlikler ortaya çıksın...
KArdeşim kusura bakmasan Sakın yanlış anlama Sen geldin diye değil benim uyumam lazım...
Kendine Çok iyi bak Allahe Emanet ol....
Azra Sende allaha emanet ol...İyi geceler...
Tatlı rüyacıklar....
Haklsın kardeşim inşallah herşey yoluna girer selamaetle kal hayırlı geceler goruşmek uzere ;)Alıntı:
Selam Arkdaşlar...
Yusuf Abi orda mısın???:)
yusuf abi yok onun yerine ben cevap versem olur muAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sorun değil Aleyküm Selam Hoş Geldin.....
hoş bulduk e ne var ne yokAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ne olsun işte en zevkli dersteyiz... Pilgisayar Dersinde...:) Siz Ne yapıyorsunuz... Ne var ne yok..:)
bizim de en zevkli ders boş ders
selam arkadaşlar ??
selam arkadaslarr
İyi o Zaman Allah Boş Derslerinizi Artırsın...:)Alıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Aleyküm Selam Abi Nasılsın ne var ne yok...:)Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
AleykümSelam Hoş geldin...:)Alıntı:
HeviDaR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hoş bulduk
selam
Merhabalar ne var ne yok
w/a.slm h.qeldiniz havidar by_ex ve tilveni:)
hoşbulduk azra nasılsın
İyiyim tşk ler... seni sormalı ?
çok şükür iyiyim
efsane ile aran nasıl:)
Bİldiğin gibi... Yaptığım fotolar elimde kaldı... :D Ne yapsam acaba...:17:Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Pesetti gibi...:p
Alıntı:
AzRa_99 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sana dediğim gibi sen pes etme o pes eder :D görünen o ki o pes ettide:D
Ne güzel... zaferi biz kazandık.yuppiii:141:
Ama bu sözleri okursa canımıza okur walla...:51:
o konuda şüphen olmasın:D:D
Efsane Pes Etmedi İşleri Var O yüzden yoksa...:) ...:) Pes Etmez asla o..:)Alıntı:
AzRa_99 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]