Tamam laf çarptırın aferin...:oAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Size poğaça borcum var!:p
Söz!
Printable View
Tamam laf çarptırın aferin...:oAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Size poğaça borcum var!:p
Söz!
Teşekkürler hocam sağolun... akşam dışarda kelle paça çorbası içtim. (ilk defa) o yüzden puaçalar aklımda kalmış...
titanik abi sen nasılsın iyi misin...
Hocam benim Poğaçalarım fazla olsun;)
Poğaçalar sana kurban olsun...Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
poğçalar fırında birazdan çıkar :)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Çok Teşekkür ederim Hocam var olun:)Alıntı:
bbturkay Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yanlız O bir nimet biz ona ve o nimeti bize hak gören Yüce allahıma kurban olalım.
Heyt döktürdün yine....!!!Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Afiyet olsun ;)
Yahu Eleman ne yapıyorsun?
Benim en çok sevdiğim pasta çeşididir bu .....:S
Çok sıcaklar ya. off çıtır çıtır kokusu süper geliyor...
Teşekkürler eleman abi.. siteden birinin puaça imalathanesinde çalıştığını bilmiyordum... : )
Hocam Döktürmedim Eğer Bir insan Gerçekten konuşursa böyle Güzel Şeyler Ağzından Çıkıyor ;)Alıntı:
bbturkay Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bu Arada Eleman Abi bende Bu PAsta ÇEşidini Çok severim :)
Alıntı:
çok teşekkür ederim.şükür iyiyim..sizinde hep iyi ve sağlıklık olmanız temennisi ile.
Vesselam..
TiTaNiCk Hoş geldin...
hoşbulduk teşekkür ederim.özbey.çıkıyorum ben herkese hayırlı geceler.allah rahatlık versin.
afiyet olsun hocam sanal bile olsa zevkinize hitap ettiysek ne mutlu aramızda klalsın bende bayılırımAlıntı:
ama evde yapılanlarına ;)
eline sağlık eleman bey :) herkese afiyet olsun.nasip olursa en yakın bir günde kahvaltı benden.sabah pervari yolcusuyum uyumam gerek .hayırı geceler
TiTaNiCk Abim Burda yanlış yazı yazdım kusura bakmayın Daha Doğrusu Sizi pek Tanımadığım ve sohbetim olmadığı için Gerçek yaşınızı şimdi öğrendim...Alıntı:
Hoş Geldin Abi Ve her halde gidiyorsun iyi geceler allah rahatlık versin.
Selamun aleykum HAyırlı geceler
afiyet olsun kokusu buraya kadar geldi :)
AS SKardeşim Hoş geldin
önemli deil kardeşim benim.yaş önemli değil bizde.önemli olan dostluk ,kardeşlik ve insanlık :))
vESSELAM..
Aleykümselam.yusufum hoşgeldin
Çok Sağol abim.Alıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Umarım Kalbin kırılmamıştır.
aleykümesselam yusuf merhabalar ...
sanada iyi uykualr ömercim Allah rahatlık versin
Hoşbulduk abilerim ve kardeşim özbey nasılsınz nasıl gıdıyor çalişmalar baktım mola vermissiniz :)
bende katılayım dedim
Bende Yatmaya Gidiyorum yarın sabah erken kalkmam lazım Hepinze HAyırlı geceler...
özbey hergün geç kalıyorsun benim gibi...
Ama benden yana bir sorun olmuyor..
Bence vücudunun dinleme zamanı geldi..
iyi geceler sana.. mutlu yarınlar.
iyi uykular özbey Allah rahatlık versin
HAyırlı geceler kardeşim
Sağlıcakla esen kal ;)
+
Eleman abi maşallah sadece imzan 19 inç lik ekranı kaplıyor :D
bırak bir müddeet kaplasın ;)
orda benim yaptıklarımdan farklı bir sloganıda sen seçip imza yaparsan seviniriz yusufummm
Eleman Kardeşin bannerları, bana çok romantik geliyor ...
Maalesef dün gece siteye koymaya çalıştım olmadı, şekil uzunlamasına dikdörtgen değilmiş...
romantik olunca 485x 65 olmuyor du hocam dün gece çok denedim o kutucuğa sıgacak sekilde bir romantizim yaratamadım malesef sadece düz yazı oluyordu ...Alıntı:
banneri arkadaşalr halletti zaten bizimkileri de site içinde kulanırız
Şuraya tıklar mısınız? Önemli de :)
Hemen abiAlıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
+
Nasıl olmuş abi valla çok uğraştım :D
süper olmuş yusuf ;) uğraşına değmiş
Yusuf,
Biz senle tanışıyor muyuz?
Siirtte sen bir yerde çalışıyor muydun?
Hangi eczane?
Ben Uzm.Dr. Aylin TÜRKAY'ın eşiyim...
Seni, bir yerden tanıyor gibiyim de...
Başka Siirtli var mı Bulgaristanda?
herkese hayırlı geceler bugün yoğun bir gündü yarında öyle olacak uyuyamıyacaksam bile dinlenmeye gidiyorum görüşmek üzere esen ve Sirgep'te kalın aynı zamanda bizi izlemeye devam edin :D ;)
Hayırlı geceler Eleman,
Yusuf, yolu sevgiden ve güzelliklerden geçen herkes elbet bir gün bir yerde buluşur...