mrhblrr kimler var bakalım??
Printable View
mrhblrr kimler var bakalım??
Ben varım be canısı:)
burdayım hocam:D:D
h.qeldin jane ee anlat sınav nasıl geçti??
Sende h.qeldin talebe:pAlıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kusura bakmayın hocam biraz geç kaldım elektrik yoktuda:D:D
Bİdaha olmasın yoksa almam sınıfa...:p
tamam hocam bir daha tedaşa söylerim elektriği kesmesin yoksa azra hocam beni sınıfa almaz:D:D
Aferin söz dinle:p ha bide hoca camide öğretmenim diyeceksin zuhauh:p
tamam öretmenim...:D:D
Alıntı:
AzRa_99 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
eh işte iyi sayılır hoca zaten bize sizinle güreşecez demişti yanlış yazmadım ha görüşecez değil güreşecez dedi:)sende hoş geldin by-ex
Öretmenimmiş...Öğretmenim dieceksin tamammı çocuğum:p kelime kıtlığımı var doğru yaz yoksa kovarım yoksa seni sınıftan:p
Umarım görüşecez dediği sınavınıza yansımaz yoksa bittin sen...Alıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kaç soru vardı?
Ve kaçını dğru yanıtladın tahminince?
hoşbulduk aleyna nasılsın
he oldu öretmenim
sen öretmen değilmisin öğret bana :D:D yoksa değilmisin
azracım bu bana mı yoksa talebene mi:confused::) sınavdan çıkan bir öğrenci nasılsa bendeöyleyim sen nasılsınAlıntı:
AzRa_99 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
o bana sen rahat ol aleyna:D:D
Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Rahatladım valla benim hocalar yetmiyormuş gibi birde yeni hoca hiç çekilmezdi şimdi:)
Aynen by_ex seydi sözüm..
Takma iyi olur be Aleyna...
sen rahatladın ya biz sahte hocalarla uğraşıyoruz bak:D:D
:S Küstüm oynamıyorum...:61:
küsmece yok oyun bozanlık yapma:( kıss
ne olur oyna :) ya istersen seni kurtarırım bu sahte hocadan ne dersin by-ex;):)Alıntı:
öhö öhö aşk meşk olsun Aleyna kalbimi o biçim jikest yaptın güya dostumsun ha:( üüü:'(
Alıntı:
ay canım ben sana hiç kıyar mıyım dur hemen tamir edelim hatamızı :)
azra kendi düşen ağlamaz diye bir atasözü var biliyorsundur heralde sen o resimleri yapmadan önce düşünecektin :D:Dhahahahaha
evet haklısın ama yinede biriciğimin yanındayım sonuna kadar:)Alıntı:
demek seninde sözlerine güvenmiyecez alkış alkışAlıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
zuhahahaha:p:p:p kendi düşen ağlamaz ve hakettim ama yaptıgın hiç bişeyde kendimi bulmadım:d
O yüzden üstüme alınmadım rahat ol heheh:p
e ne ekersen onu biçersin daha önceden sende özbeyin tarafını tutmuştun ödeşmiş olduk heralde:):)Alıntı:
benim hiç sorun değil yalnız geçen günki bedduanı unuttum zannetme bela bir müşteri geldi beni çileden çıkarttı :mad:Alıntı:
azra sana gelirsek yaşlıların yaptığı birşey var işlerine gelmeyen bir şey olduğu zaman görmedim duymadım derler seninkide o mesele :D
olabilir yaşlı olduğumu kabul ediyorum bedemın genç ruhum ise yaşlı zuhauah:p
ya valla ben masumdum ama oh olsun:)bu arada senin bana edeceğin beddua neydi merak ettim azra yaşlı ama çok cici kendiside kabul ediyor zatenAlıntı:
:D:D
Doğru söze hacet getirmenin manası yoktur:p:p
ya kanka benim ödev hala seni bkliyor haberin olsun ben şiir kısmını hallediyorum gerisi sana kalmış:):)Alıntı:
slm millet......
A.s Dayıcım Hos Geldın Nasılsın
h.bb nasılsın canım ya görünmüyorsun duydum bölge maçlarında birinci olmuşunuz gel bu akşam kutlayalımm..
İlk defa Olan Bişey Değil :D Son 5 yıldır Hep Biziz :D OKE CANIM OLAR kutlarız
sevindm duydum turnu vanın en sıkorel basketcisi olmuşsunn...
Ayıp ediyon Dayı Her zamanki Gibi :D VErmem Kolay Kolay Kimseye Yerimi..
Neyse Canım Sen Ne Edion Nasıl Gidior
iyi saol gecip gidiyoruz bizde ne zaman evden çıkacann...
Suan Az Isım Var canım Ben Yazarım Sana Birazdan