selam millet
Printable View
selam millet
w/a.slm h.qeldin [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] ...
tşk ler iyidir... seni sormalı??
w/a.slm sende h.qeldin...Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ehh i,şte fena deil tşkler janım:) nasıl gidiyo matraq hayatın:DAlıntı:
AzRa_99 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hşb tşkler nasılsınız bakım
ehh işte iyidir:)saolAlıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
allah daha iyi etsin
Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bildiğin matrak hayat nasıl olsun be gülüm daha yaşıyoruz:D
tşk ler... Efsane ne olsun bildiğin gibiyiz;)
seni sormalı sesin soluğun çıkmıyor bayadır:D
bir sorun yoktur umarım?
iyim cok şükür ya yok bi sorun cok şükür sadece iş yogunlugu o kadar sizde ne var ne yok
Bİr sorn olmadığına sevindim iş güçse çalış çalış iyi gelir:p
Bİzden de iyidir yha ne olsun öyle böyle geçiyor günler...
Aman ii gecsin :)
selam arkadaşlar kımler online...!
ben burdayım nabrrsin:)
slm kimler var??
Ben varım cadııııı :p
Okulu gene birbirine katmışsın yaramaz cadı:p
cadıyım ama tatlı cadı :D üstelik bizim bir suçumuz yoktu maçımız vardı maça gitmek istedik izin vermediler gerisini sen tahmin etAlıntı:
AzRa_99 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Dur tahmin ediyorum kesin bütün okulu Peşinize takıp gitmişsinizdir...
Yanılıyormuyum ?
Daha gecen hocayla tartışmıştınız ne oluyor sana ?
Alıntı:
bide bana cadı diyorsun ama sen cadınında alasısın evet doğru tahmin ve hepimiz disipliine gittik:(
bugun rapor oldım valla roporda anksiyete yazıyordu her halde son zamanlarda bundan kaynaklanıyor
iyi akşamlar gençlerrrrrrrr
geçmiş olsun aleynaaa:):):)
n .a.s
selam gençler:)
a.s genç;)Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sanada slm :)Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hadi iyi akşamlar gençler:D:Dben kaçar:)
güle güle ama daha karpuz kesecektik:D:D:D
karpuzu karşılıklı yerız artık slm;)Alıntı:
Sindy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
by_ex 'e demiştim ama nese...Alıntı:
suikast Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
h.g suikast çii:D:D
Alıntı:
Sindy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hoşbulduk sindy bebeği nasılsın:D
iyidir seni sormalı yeni gödüm seni:D:DAlıntı:
suikast Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
oo dawut hoş geldin jnm:pAlıntı:
emmoğlu sendemı burdasın hoşbulduqAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ii gözlerinden öperim :)ben yenıyım buralarda;)Alıntı:
:):)Alıntı:
dalga geçmiyon dimiii yeni gibi durmuyon ilk aydan burdasınAlıntı:
Alıntı:
ben hep buaralardaydım sen b enı görmuyon :p
musto ne gülüyon :D:D;)Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
olabilir bayadır girmiyodumm
;nedenAlıntı:
sebepp çoookkk ne sen sor ne ben diyimm
İyi akşamlar herkese nasılsınız
teşekkürler özbey.hoşgeldin.şükür iyiyiz.sen nasılsın?
ooo H.qeldin [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sanada iyi akşamlar.... saol tşk ler iyiyiz seni sormalı?:)
çok uzun oldu yha idare et:p
Alıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Abim hoş bulduk allaha çok şükür iyim sağol...
Azra hoş bulduk uzun yazman hoşuma giitti:D
Bu arada karar verdinmi benim çalar saatim olacakmısın...