sana daha öncede demiştim fİyatta anlaşırsak işimede gelirse oke her gün bir kova suuyla uyandırıım:D:D
Printable View
sana daha öncede demiştim fİyatta anlaşırsak işimede gelirse oke her gün bir kova suuyla uyandırıım:D:D
Fiyatı anlamadım ne yazıkki kova suyla olmaz arıyark:D
Demiştim ya sana seni bir ayda iflaz ettirecek bir haftalık verirsen tamam dmeiştim ayrıca suyla deilde neyle uyandıracam aiptir sorması:p
Hımm demek benim iflas etmemi o kadar çok istiyorsun....
Sen suyla depilde sabahları beni telden arıyarak uyandırsan daha güzel olacak:d
YA başka suyla olmasa canlı konserde veririz nasılsa karga sesi duuynva anında yataktan fırlarsın:p
Han bide iflas etmeni istiyomki çekeceğim eziyet çabuk bitsin:p
Ne eziyeti çekecen yhaa
demek karga sesin var o zmn allah yardımcım olsun:d
zuhauhauha:p:p:p
:D:D Fazla Gülme...
günaydın arkadaşlar
hazırmı herkes yoklamaya:D
gunaydın by ex yoklamayı alalım herkez tam;)Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sınıf nerde şavuranlım hadi kaçtılar senin burda ne işin var sende kaçaydın ya :D:D
eee nasılsın şawuranlım
Evet Ben Hazırladın beğenmene sevindim...
biraz geç oldu amaAlıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ii tşkler seni sormalı s en nasılsın :)
Selamun Aleyküm bari :)
a.s bari:pAlıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
A.S.bari:D
sorun değil şawuranlım
Cümleten Nasılsınız_? barii :)
nasılsın by ex;),Alıntı:
iyiyiz bari sen nasılsın bari :)Alıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ne yapalım hayatın bize sunduğu oyunu oynuyoruzAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
senin nasıl gidiyor hayat
Alıntı:
iiyiz bari :):DAlıntı:
ne oluyoruz
arkadaşlar afralı tafralı konuşmalar bari falan ::D:D
tmm tmm vazgectim bari demkten bari :) bnde iiym tşkrler by_ex
eh hadi vazgeçelim bari:D
Tamam BARİ vazgeçelim:D
:D:D takıldık tmm artık :)
Slm millet
a.s efsane ..!;)Alıntı:
efsane_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Mısto sakın yalnış anlama ben senin icin söyledim onu
yok abi ya sen rahat ol;)Alıntı:
efsane_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Eyvllah sagol kardeş
Asıl sen sağol paşam uyarın içi;)
:):):)
yani bize selam yok heee:DAlıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Wah garibim slm sız kalmış... :p:p
selam arkadaşlar...!
Aleyküm Selam...
slaw u Rez
HEYRATİ HEWALNO:pAlıntı:
HeviDaR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sağbi hewal cewayı
saol tşkler sizi sormalı siz nasılsınız..!Alıntı:
HeviDaR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
slm millettt.. nasılsınız...