a.s haso senı gördük daha iyi olduk nerelerdesın gözükmuyon ya;):DAlıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
a.s haso senı gördük daha iyi olduk nerelerdesın gözükmuyon ya;):DAlıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
buralardayım sen nerelerdesin ama ihaleyi bana bırakma devam et yazzz :d:D:D:D:D
her zaman ki gibi buralardayız ;)
sen bende bırakmada bende sende bırakmam:)
olur oazamn devamı gelsinn ee neyapıyorsunn..
valla ne yapalım
takılıyorz sen neler yapıyorsun sen anlat :p
ne olsun bende kaç gündür nete girmemiştim dedim bir bakayım nevar neyok diye...
Alıntı:
HADİ YA ZATEN 2 GÜNDÜR SİTE KAPALIYDI:p
hoşgeldiniz arkadaşlar
Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tşkler rohan abi hoşbulduk .
h.bulduk abi...Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kaso geçmiş olsun nasıl oldun ...
site dün geceden beri kapalıydı üstat hayırdır
Genel bir sorundan ötürü site kapalıydı. Server ile ilgili ama şuan sorun yok...
Dün ve bugün reel hayatta bazı gelişmeler oldu bu akşam onları yavaş yavaş sunacağız.
sagol abi allah razı olsun iyi sizleri sormalı siz nasılsınız iyimisizi....Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hayır Abla Ön yargrılı değilim bunu sadece demiyorum göre biliyorum...
Şu açıklamayı tüm hocalar yaptı...
; Bakın dedi bir sözelci 200 kişiyse 40 kişi kazana biliyor...
; Bir Eşit ağırlıkçı ise 200 kişiden 100 kişi kazanıyor..
; Bir sayısalcı ise 200 kişiden 152 si kazana biliyor...bunu hocalar böyle açıkladı... nasıl söylesem yani buna ön yargı demiyelim..;) Anadolu öğrencilerinin kazanma şansıda çok yüksek.ç..;)
İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
sanada iyi akşamlar arkddaş tşkler seni sromalı sen nasılsın;)Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İyidir arkdaş ne lsun çalışıyozz sen nasılsın
ii saol arkaşdaşAlıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu saate kadar çalışıyor mussun..!
Herkese HAyırlı geceler ben KAçar....
Selam Millet...
as fotocu nasılsın
a.s slm beyler ya morelim çok bozuk:confused::(
Tşk ler By_EX Seni Sormalı..
Ahi neden moralin bozuk.
as ahi hoşgeldin hayırdır
slm arkadaşlar kimler var
W/A:sLm cadı ben geldim...
hoş geldin demek cadı öylemi
Ben HoŞ GeLDim SeNDe SeFa GeTiRdİn:p
Eee NaSıLsın görüşmeyeliii?
iyi sayılır sen nasılsın zaten beni ektin cumartesi sana kızgınım ona göre:mad::mad:Alıntı:
AzRa_99 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
AzRa_99 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
selam arkadaşlar
nasılsınız:)
a.s iyidir seni sormalı
DurumlaRı bİlİ10 GÜlüm Ne KıZıYOn Yha Söz TeLaFi EdCem AnLaşTkmı??:);)Alıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
W/Slm H.qeldin by_exAlıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
SaOl TŞk ler iidir seni SormAlı??
çok şükür idare ediyoz
dün gündüz siteye giriş yapabileniniz varmıydı:??
vala çok kızdım bir an önce telafi etsen iyi olur
tamam gülüm yha söz dedim ok;)
by_ex dün öbürgünden beri giriş yapamıyordum dun gece giirş yapabildim de hiç bir yere giremiyordum:( de şuan sorun yok gibi ;)
tamam yine ekme de
Ekmem Ekmem :p
aleyna senin avatara bakınca ne kadar sinirli olabildiğini gözümde canlandırabiliyorum:DAlıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
azra seni ekerse vay onun haline :D
seLam arkadasLarr