okutmaktan çok yüzüne söylemeyi yeğlerdim ama madem okuyacak bilmesini isterim daha uzun boylusu gerekli çeşmeden kana kana su içmek varken tükürmek istemem :1:
Printable View
okutmaktan çok yüzüne söylemeyi yeğlerdim ama madem okuyacak bilmesini isterim daha uzun boylusu gerekli çeşmeden kana kana su içmek varken tükürmek istemem :1:
eski günlerimizi özledim...
Boş mesajı yanlışlıkla attım sana. gecenin bir vakti uysuzukluk vurmuş başıma kusura bakma.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yanında olsam ve birlikte okusak yazılıları....ben kötü not verdin diye kızsam sana sen öyle gerekli diye diyerek alsan gönlümü...mazbut köy öğretmenim benim..:)
Arkadaşlar benim yerime de gezin unkapanında...
nee
ne demek o
Emin Abi Keşke Sende Gelseydin Beraber Gezseydik Oraları...:(
söz verdi gelicek
gelmez. gelmiycek..
Offffffff Offfffffff Emin Abi Gerçekten Gelsen Çok İyi Olacaktı Beee :(
Ama Ne Yazık Ki Sensiz Gidecez...
yemin et
Lütfen Burayı Sohbet Odasına Çewirmeyelim Buyrun Kim Ne Konuşacaksa Buraya Gelsin
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
niye yapıyosun bunu...biliyorsun benim kıskanç biri olduğumu...beni seçenek sunmaya zorluyosun...
Koy g.tüne rahvan gitsin
bunudamı görücektim.
boş boş rüyalar görmekten wazgeç :p
Ekmeğim, aşım helal olsun yiyene, içene.. Ama hakkım helal değil, dost gibi görünüp kuyumu eşene...
Yanlızlık benim eski sevgilim, yalnızlık benim en vefalı yarim, Ben onu kimler için terkettim o beniii bırakmıyor!!!
Seni Seviyorum dediğinde de inanmamıştım sana.
Sözlerin yalan, Sen yalan, heşey yalanmış...
Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..
Birini Sewdim Gözleri Kara Açtı Yüreğime Yara...! ♥
Söz Wermiştim Kalbime Bir Daha Sewmemeye...! ♥
:( bu ne emin :( ne hale gelmiş bu el :(Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
seni beklemekten artık yoruldum ...
Yinemi Sütlü Yaptın!...:D
sahilde Yürüyorum sensiz sessiz
Süt duruyor içinde gelde kös ateş yap :)Alıntı:
TeHLo Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ahmet gitti sen gittin ne etcem ya. ateş de yok :)
Hadi ahmet ya çabuk gel.
Yok pardon yavaş gel ama sevinçle aç kapıyı yüzün gülsün başka bişi istemiyom.
Geçmişin keşkeleri…Geleceğin endişeleri ile oyalanma…Ders al yoluna devam et...!!!
Bütün kadınlar melektir aslında. Sadece kanatları kırıldığında süpürgelerine binerler. Hepsi bu: )
yine bir kasım günüydü
bir hurda yığınında buldular beni
senelerdir horozlanan tetikler öldükten sonra vurdular beni.
Soli Plajına gittik geçenlerde Çağırsaydım gelir miydin?
SéNi ÇoOoKk AmA ÇoOoKk AmA ÇoOoKk SéViYoOrUmM.. =)) [G]
beni düşünseydin çağırmak gelmezmiydi aklına
Toplantı ne zaman ?
bi açıklama bekliyorum..
De hade yemeği soğutmadan sofraya geç.
sonumuz ne olucak.?
böyle değilde daha farklı olsun isterdim..neyse bakalım görücez...
yine haklı çıktın.. :S