benim numaram ya...
bide bana yarın gel diyoırsun ya senin tatil iptal mi oldu?
Printable View
benim numaram ya...
bide bana yarın gel diyoırsun ya senin tatil iptal mi oldu?
azracım o hoşgeldin banamıydı:D
üstüme alınmadım :(
nese h.b hani öpücük:D:D
selamün aleyküm ilk sohbetim herkese hayırlı olsun :)
nasılsınız arkadaşlar:)
Aleykum selam Hoşgeldiniz cok şükür iyiyiz sizler nasılsınız :)
ALYna'YLa GeliRiz Bİr GÜn ÖPeRİm O ZaMan;) ŞimDİlİk bunla yetin:33::141:Alıntı:
azracım o hoşgeldin banamıydı:D
üstüme alınmadım :(
nese h.b hani öpücük:D:D
W/A.slm h.qeldin jnm..Alıntı:
selamün aleyküm ilk sohbetim herkese hayırlı olsun :)
nasılsınız arkadaşlar:)
SenDe H.qeldin kurbanlık YusUf..:D
hoşbuldum.. yusuf ilçin..
teşekkür ederim:)
iyi olmanıza sevindim..
bende çok iyiyim çok şükür:)
tmm buda iyi ;)Alıntı:
AzRa_99 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
beklerim inş buyur gel
Asıl ben Teşekkur ederim bizi tercih ettiğiniz için
Aramıza nerden katılıyorsunuz acaba ?
istanbul'dan.. katılıyorum:)Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
NE güzel inşallah kalıcı ve paylaşimici olursunuz ;)Alıntı:
Ezo Gelin Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
+
BU arada sizede merhabalar azra ve sindy kusura bakmayın burda kar yağiyor ineternet yavaş :)
istanbul'a slmlar :)
havalar nasıl orda?
mrb abi h.g unuttun sandım bizleri:)Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
selam ben geldim
Alıntı:
teşekkür ederim:) inşAllah..
hoşgeldiniz efsane_1907:)
Hoş bulduk ezo gelin sende hoş gelmişsin
teşekkür ederim sindy.. istanbuldan da siirte selamlar:)Alıntı:
Sindy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
burada havalar çok güzel:)))
unuturmuyum hiç ayıp ettin :)Alıntı:
Sindy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hoşgeldin canee nasılsın :)Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hşb yusufum iyim sen nasılsın
selam arkadaslr
sanada slm h.gAlıntı:
HeviDaR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hoşbuldum teşekkür ederim..Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nasılsınız..:)
A.s hoş geldin
Cıkmam lazım kendinize iyi bakın allaha emanetsiniz
Bildiğin gibi yaw senin yine işin war cık :) ypğun iş temposu kolay gelsinAlıntı:
+
Hevidar hoşgeldin
hb saolun arkadaslar
hey bende geleyimmi:D
gel gel h.g hanımcım
hoşbulduk canımcım..:)nabersin..:D
selam gençlik:)
nasıl olsun işte sürünüyoz:)
seni sormalı;)
Hoşgeldinzi fazla kalabalık yapmayın :P:P
bak gidersem dönmem:D
olur abe yapmam tek başıma gelirim:DAlıntı:
he yemeğe gidersen gelmiyorsun o kadar çok yiyorsun:D:DAlıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
lokmalarımı mı sayıyosun mustafa......dal gibi kızım ben yerim tabe:D
Git bakem sen bak nasıl tıpş tıpış donuyorsun :)Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
+
By ex kadeşim kaç kişisiniz :D
hıhı :D sen zaten 50 lik çıtırdın değilmi:D:DAlıntı:
abe 10-15 kişi vardık ama diğer arkadaşları gönderdim kalabalık olmasın maksat:D:DAlıntı:
iyi yaptin By ex artık sitenin serveri kaldırmıyor cokmeden exportu artırmalıyız :D
+
Server not found System Halted :D
BUnun gibi işte
herşey siirtlilerboard için :D:DAlıntı:
evet 50 lik çıtırım tabe..
yusuf beni burdan kimse ayıramaz...evden giremesem bile bizim sitede net kafe keşfett,m..:Dordan tepenizdeyim:D
He canım ne demmesın tek amacımız :)Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Wayyy anam mustafa duydunmu yandık kardeş hemde ne yandıkkAlıntı:
Babana şikayet ederim yada abine :D kızınız ıneternet cafelerde geziyor sızden habersiz :D