sanada mehaba nasılsın..
sende h.geldin by_ex
Printable View
sanada mehaba nasılsın..
sende h.geldin by_ex
Hşb Paşam iyiDir çok Şükür Seni SormaLı sen nasıLsın,DurumLar nasıL.
iyiDir Teşkürler aleyna seni SormaLı.
Alıntı:
J3uRKeSiiRT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyidir sağol..
ALLAH Daim Etsin..Alıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sağol teşekurler cümlemize..
hşb paşa uzun süredir yoktun özlettin kendini:)Alıntı:
J3uRKeSiiRT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
He Wala Paşa İşlerimizin Yogunluğu,Ama Yine Buralardayız Artık..:)
desene efsane döndü:)
HeHe Öle Paşam..
slm arkadaslar nasılsınız
A.slm Hşq CaNe, EiDir Seni sorMaLı.
Bure NbrSiN GözuKmuYoSun...!
iyiDir Canem BuraLardayız..:)
Selam Arkdaşlar Naber....
aleykümselam.hoşgeldiniz,aramıza.nasılsınız?
selamün aleyküm nasılsınız?:)
aleykümselam.hoşgeldiniz.
Hamdolsun şükür iii.
Sizler?
A.selam hepiniz hoşgeldiniz.
çok şükürbende iyiyim..Alıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyi olmanıza sevindim Rabbim daim etsin:)
Hoşbulduk teşekürler iylik ne olsun...:) Siz nasılsınız...Alıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
amin.hep iyi olmamız temennisi ile..
Vesselam..
Selamlar kimler online...
aleykümselam.hoşgeldin nihat.
selamın aleyküm..!
A.selam Hşgdiniz nihat,şavuranlım
Cümleten eyi geceler
h.b sağolun sen yenisin galiba;)Alıntı:
Hoş Bulduk arkdaşlar Kusurabakamyın...:) bir işim vardı da geç kaldım..:)
Yok Yeni Deilim ŞavuranLım:)
aleykümselam.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.eskileri çoktan hoşgelmiştirrr :))))
Hoş bulduk abim nasılsın
çokşükür iyiyimi özbeyim.ya sen nasılsın?
Şu haberi bir okuyun isterseniz ben bir de Fatiha okudum....
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
paylaşımın için teşekkür ederim.ruhu şad olsun vatan sağolsun.
Vesselam..
İlbaşın Ruhu Şad olsun
Hocam bu arada hoş geldiniz.
Titanick abim sağol iyi olmaya çalışıyorum
Şehidin amcası Ali İlbaş, minik bebeğin dünyaya gelmesi ile birlikte acılarının büyük ölçüde hafiflediğini belirtti.İlbaş, vatan için bir Davut gider bin Davut gelir diyerek “Bu vatan için hepimiz ölmeye hazırız..Bu bebek bize Davut’un emanetidir.Bizim ailenin göz bebeğidir.Onu en iyi şekilde büyütmeye çalışacağız.Bu vatan; kendisi için geçmişten günümüze kadar can veren, kanını akıtan, Türküyle Kürdüyle, Arabıyla Lazıyla misaki milli sınırları içerisindeki herkesin vatanıdır.Bu vatan için Çanakkale Savaşı, Kurtuluş Savaşında olduğu gibi, Aktütün Karakolunda da şehit düşenler de aynı amaçla şehit düşmüşlerdir.Bu gün şehit düşen Davut İlbaş’ın bebeği üzüntümüzü azda olsa gidermiştir.Bebek babasının ismini yaşatacak.” Dedi.
ali beyi bu yazılarından dolayı kutluyorum.gerçektende okuyunca farklı bir duygu sardı beni.tüylerim dikken gibi bi oldu.bu yüce vatan için ölmek bir şereftir.
Vesselamm...
Hoşbulduk
Hocam yarın okuldamısınız
hoşgeldiniz hocam...