Saat 11:00 - 14:00 arası okuladyım...
Printable View
Saat 11:00 - 14:00 arası okuladyım...
Eski arkadaşlarımı Ziyaret etmeye gelecem.Alıntı:
bbturkay Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sizinde Çayınızı İçmeden Geçmek istemiyorum.
Tabi ısmarlarsanız.
İçeceğin çay olsun ama
Ben 11:20 de geleceğim yani öğleden önce son saat ve 12:00 da okul öğle tatiline girer ve kapanır...
Herkese hayırlı geceler ve merhabalar....
ömercim senin malzemeler yolda 1636 mermer 1000 üzüm 1000 odun ;) :d
Hayırlı geceler hoş geldin eleman üstad..
günaydın arkadaşlar
günaydın efsanem nasılsın
slm millett..!!
AleykümSelam nasılsın
DJ_CAN'SIN... .::)
SeLam Ben Geldim
iii saol sen nasılsınn....???
merhabalar bende geldim:)))
nasıslşınız online olan tüm arkadaşlar:)
İyidir Ders çalışıyordum yeni bitti... birazdan devam edecem..:)yazılılar başladı....Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Merhaba hoş geldin... Ben onlineyim.. şimdilik..:)Alıntı:
Ezo Gelin Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
h.geldin ezo gelinn..
iyi kolay gelsin nihatt.. iyi çalışmalar...
teşekürler....;)Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
evdemisinn..
hangi ev bizim ev mi yoksa Derbederlerin mi ???Alıntı:
Senin Yanında kim var ????
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
hoşbuldum teşekkür ederim arkadaşlar..
Alıntı:
Ezo Gelin Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sen yenimsin sitede.... ilk defa seninle karşılaşıyorumda..
Alıntı:
evet yeni sayılırım
bir haftadır takılıyorum:)
hımm güzel sitemiz çok güzel valla devamlı olman dilegimle bu siteye girdigimde çok rahatlıyorum.. 3 gündür girmemiştim ne zamn girecektim diye zamani bekliyorum inş sende öyle olursunn
inşAllah Rabbim nasip ettikçe bu sitede olmaya çalışacağım:)Alıntı:
Alıntı:
inş. olacan seni aramızda görmek isteriz nerelisinn.... siirtlimisin..??
hayır siirtli değilim Batmanlıyım:)
hım güzel.. peki siteyi kimden ögrendin veya kim tavsiye etii...
hadi bakalım düştük reha muhtaron eline kurtul kurtulabilirsen ezo:)
tesadüfen rastladım..
biraz gezindim baktimki çok hoş üye oldum..
iyikide üye olmuşum:)
iyik üye olmuşsun peki sitede durumları nasıl görü oyrsaun üyeleri adminler.. vs..
hımmm
hemen 1 haftada cevap verilecek bir soru değil bu..
daha yeniyim..
yeni üye olduğumda aktifliğim geç olmuştu adminlere mesaj attım baktım hemen aktif oldum ve prenses mertebesine gelmişim..
bu ilgi çok hoşuma gitti..
tanışma kaynaşma odasında arkadaşlar çok sıcak davrandı sağolsunlar..
ilk site kurcusu selamımı aldı zaten..
şimdilik çok güzel iyi gidiyor..
inşAllah hep böçyle devam eder:)
inş gercekten bzim iste üyeleri çok iyi ve çok sıcak davranırlar... sende çok sıcak kanlısın ee tabi olacaksın nede olsa bu site üyesisin degilmi canımm...
evet haklsıın:)Alıntı:
açtıgın konular çok güzel baya işyarıyor bak benim küçük emrah yapmış ...
Cümleten iyi Geceler...
hayırlı geceler.nasılsını canlar..
Abim hoş geldin Sefa getirdin iyiyiz sen nasılsınAlıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
teşekkür ederim hacı. mazlemeler azzz dahada :)))))Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu arada derbey batmış ilginiz için ayrıca tşk :)
Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çokşükür iii ne olsun can.sörf ediyoz nette :)
sayende öyle oldu:D..Alıntı:
Sizede iyi gecelerAlıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sizede hayırlı geceler..Alıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
teşekkür ederim abi siz nasılsınız:)
Aynı Şekilde sörf ediyorum bendeAlıntı:
-----------------------
Ezo gelin Hoşbuluk biz iyiyiz sen nasılsın Yokbir yaramazlık dimi???
çokşükür iii.hamdolsun sizler nasılsınız?
allah iylik versin.durmak yok sörfe devam(ama faydalı sörf :) )Alıntı: