s a
herkese iyi aksamlar... gecerken bi selam veriyim dedim :)
Printable View
s a
herkese iyi aksamlar... gecerken bi selam veriyim dedim :)
Ezo Gelin sayende öyle oldu:D..
artık ayır arkadaşlar iyice dalga gecerlerr...
Alıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
as hçgeldin abi..
Abim hoş geldinAlıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
--------------------
Titanick abim
allah iylik versin.durmak yok sörfe devam(ama faydalı sörf )
Bencede Faydalı sörf:D
aleykümselam.hoşgeldiniz.Alıntı:
bir çay içermisiniz :) uğramışken
hos bulduk sitenin gulu dj koso... ve ozbey iyi gordum sizi masallah :)
cümleten s.a arkadaşlar nasılsınz..
a.s... h.geldi.. gezoll
çok şükür iyiyim yaramazlık olmadan olurmu..Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yaramazlık yapmadan öğrenemezsin gülemezsin:)
ve aleyküm selam abi hoşgeldiniz:)Alıntı:
ben bişey yapmadım sen içi,ndeki anlattın ben küçük emraha benzettim o kadar:D..Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ve aleyküm selam
hoşgeldin hızal:)
tmm en iyi emrah kapatmak eee hayat nasıl oralarda..Alıntı:
Ezo Gelin Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
titanik kardesim acık bi cay olursa yok demem ama kacak cay olsun lutfen :)Alıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
KArtal abim iyiyiz sağol sen nasılsın abim
Hizal hoş geldin
Ezo gelin.Doğru diyon aMA FAZLA yaramazlık yapma
aleyküm selam hoşgeldiniz..
hamd olsun yuvarlanıp gidiyoruz yasam burda hareketli anlayacagın :)
hoş.buldum..:)
hemen geliyor yolda :) nasip kısmet olursa en kısa süreede bekleriz sanal değilde reel oarak karşılıklı içeriz:) (hepimiz)Alıntı:
ins bu senede nasip olur gelmek..saol titanick kardesim :)
bana musade marketi kapatıyorum kendinize cook iyi bakın ... birde sizi dusunmek zorunda kalmayalım :) hadi opuldunuz...YARADANA EMANETSİNİZ....
teşekkür ederim.
kartal abi slm verdik sesin çıkmadı..
Selam Arkdaşlar ben geldim..:)
a.s h.g:)
selam arkadaşlar.. nslsnz
dj_koso nerdesin?
aleykümselam.hoşgeldiniz.
Arkdaşlar haydi hayırlı Akşamlar ben kaçar zaten pek fazla kalmadım ama kaçmam lazım yarın yazılım var Matemetik Allah bizlere zihinaçıklığı versin...(Amin)
Herkese İyi Forumlar...
Saygılarımla...
amin.hayırlı geceler.başarılar.
iyi akşamlar arkadaşlar:)
iyi akşamlar.hoşgeldin.
hoşbulduk abi
nasıl gidiyor
Hoşgeldin..
hoşbulduk cadde
nasıl gitsin.zaman gelip geçiyor.biz hep aynı şeylerle meşgulüz:)
şükür
haso daha ew gitmedin mi:)
Alıntı:
muhey_56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
burdayım sen nerdesinn.??
b ende burdayım:p
ben nerdeyim peki?
sendemı hayattaydın:(
Kalabalık varmıydı sawuranlım.