candy bacım valla mahcup ettin bizi bu kahvaltı herhalde basbakan icin hazırlandı o gelmeyince bize nasip oldu :)
Printable View
candy bacım valla mahcup ettin bizi bu kahvaltı herhalde basbakan icin hazırlandı o gelmeyince bize nasip oldu :)
e eşrap abe ınt tarof inket hıp cib..
tamam ebi deciplek helikopter u cigara ama sende ince tırnaklı pide ve otlu peynirli kahvaltı ısmarlayacan bize kızlar tepesinde <<<<not: bu arada kızlar tepesini hic gormedim :)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Buyur abicim cayın....Afiet oLsun herkese
abe cumartesi öğlen burda olacan tilloya gidecez. pazar sabahı kaplıcaya gidecez...
istiyorsan kaplıcada yüzdükten sonra kahvaltımızı orda yapalım...
orası artık erkekLer tepesi kartal abi :D
derbeder ebi bak ne diyecem aklıma gelmisken ucakta gelirsek elbiselere utu gerekecek pazar gunu acık bi terzi bulabilirmiyiz utu yapacak yoksa valla evden utuyu getirmen gerekecek artık cift utu falan yaparız birlikte :)
kızlar tepesini istememin sebebi adı kızlar oldugu icin degil siirte kus bakısı bi kahvaltı yapmak istiyorum butun mesele bu :)
<<ebi ogleden sonra kahvaltımı yapılır o zamanda pereve yeriz :)Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
abe cumartesi öğlen burda olacan tilloya gidecez. pazar sabahı kaplıcaya gidecez...
istiyorsan kaplıcada yüzdükten sonra kahvaltımızı orda yapalım...
adı tepe ama siirti kuş bakışı izlemeyemezsin abi... :D
bir kaç apartman o kadar... :D
ütü işine gelince vardır mutlaka açık olan ütücü. eş mottiç beytne :(
ben zaman makete kadar gidip gelecem bu arada..
fare zehiri alıp geliyorum hemen.. :D