Alıntı:
J3uRKeSiiRT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sanada merhaba dedikodu yapıyoruz sende buyur:D:D
Printable View
Alıntı:
J3uRKeSiiRT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sanada merhaba dedikodu yapıyoruz sende buyur:D:D
Hehe Kimin Dedikodusu :P
yok kızmadım:)
senin ama kızma tamam :)Alıntı:
Alıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hb. iyiyim.
yo yok estf kızmam:P
iyi o zaman buyur bayrağı sana devrediyorumAlıntı:
iyiDe Bayrak zateni bendeyDi :=)
e buyur o zaman
Dedikodu yapmayı başaramıom ama ben.
Alıntı:
sen mi :confused::confused:neyse ya aklıma avatarın takıldı
NQLmuş Avatarıma:=)
foto sana mı ait sanki iki kişi varmış gibi:)Alıntı:
Hehe Karşımdaki ayna:D tabe bana ait daha sabah çektim:P
ya saçlar farklı görünüyordu ama yinede güzel çekmişsin
Teşkürler De >Arkadaş Çekti.
off off efkar bastı beah...:(
kendim çektim demedin mi ayrıca ayna karşısında neyse kapatalım
pardon yanlış anlaşılma olmuş..haklısın..
tamam tamam no sorun
selam arkadaşlar ..!
A.seLam..
AleykümSelam Hoş geldin..:)
Alıntı:
nyhat Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[sıze=4]hoşbulduk saolun nasılsın;)[/sıze]Alıntı:
j3urkesiirt Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Teşekürler Bizler de iyiyiz... Sen nasılsın....:)
İİİİ
Allah daha iyi etsin...:) ( Cümlemizi) ( Amin)
ee açlar daha daha nasılsınız:)
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
iii açlar arasında geçinip gidiyoruz sen nasılsın by ex;)
he walla açız Lokanta osmana gidelim mi orda bir çorbayada razıyım.. veya makarnada olsa sorun değil...:)
slm aç arkadaşlarım nasıl açlinizi giderdinizmi:D
selam
hayır Açlığımızı gidermedik şawuranlım sayesinde...:DAlıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Aleyküm Selam hoş geldin..:)Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben şahsen ewimdeyim
aç değilim :pburda hava hoş:p
a.s efsanem h.g babati;)
hşb şavi nasılsın ebi
hşb nihat sagol kardeş
tabi sena hava hoş gel görme dünyası bigün feci bir şekilde başina gelecek hee unutma bu sözümü:D
bu arad a.s h.g efsane:)
saol ebi senı sormalı sen nasılsınAlıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
mot beyn yaw
tekrardan selam arkadaşlar:(Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kola tekrardan h.g :):):)