hıal hşb tşk ederim
şavi iyim sgol ammo calışıyoz valla
mısto hşg janum :d
Printable View
hıal hşb tşk ederim
şavi iyim sgol ammo calışıyoz valla
mısto hşg janum :d
Aleykümselam Abi kusurabakama başımı pişirdiler...:D o yüzden o kadar dikkatli bakamadım shbet odasına Tekrardan Hoş geldin..:)Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sawuranlım bizimkiler geldi ben kaçar hadi sen makarna resimlerinle kal:p:p
bu arda a.s sende h.g by_ex:)
tmm hadi git ye onları :p
güle güle
teşekkürler arkadaşlar hoşbulduk nasıl gidiyor canlarım:D
İyi gidiyor Açız Abi Şu resimlere bakmak zorunda kalıyorum birde siz bakın..:D
bir tanesine...:D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
aylewo:p:D:D:D
sen buna yemek mı dıyon
ne bileyim burdakiler sürekli bişiler istiyorlar... yok Elmalı kurabiye yok yaş pastası yok meyveli kek ..:D walla canım çok çekti:D:DAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Cümleten İyi geceler Kim var bakalım sayıma gelsin
selam millet
ben Varım Naber.. özbey nasılsın..:)
Sendeji xeyirli geldin efsane..:)
hşb sagol nihat
Kardeşim hoş geldin
sagol kardeş hşb sende hşg
A.selam Hşqdiniz.
vay burkem nasılsın bakım
sende hoş geldin..:)Alıntı:
J3uRKeSiiRT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyiDir Hakanım Seni SormaLı Naparsın Ne Edersin :=)
HşbDum Nihatcan ama ben saat 3 ten beri durdayım:)Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyidir canım tşk ederim bildigin gibi pcye format atmıştım programları yüklüyorum :D
Bende Format Atim Bare :P:P:P
Bende Saat 2:40 tan beri:D photoshop indirmeye çalışyıroum...:)Alıntı:
J3uRKeSiiRT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:D:D: Valla ben onu bi ara indirirken gece pcyi açık bırakıp yatmıştım.Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
burgem yaw sen pcye format ata ata bi hal oldun yeter yaw :d
en iyisini yapmıştın bende onu düşünüyorum....:DAlıntı:
valla hakanım bu seferki şakaydı..BEnim Fotomdan Ne haber bu arada.?Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hele dur bu programları bi halledeyim :s
selam arkadaşlar ben geldim.
AleykümSelam hoş Amca Oğlu..:) nasılsın...:)
cadde hşg
A.selam Hşgdin Cadde...(Tamam hakan faceden şu avatardaki fotomu al güzel bişi yap canım)
tamam canım
Haydi hayırlı Geceler herkese iyi forumlar Yarın görüşmek Üzere Allah yar Ve Yardımcımız olsun ( Amin)
selam mıllet bıraz sohbete ne dersınız;)
Selam millet...:)
s.a hayırlı geceler board ailesi nasılsınız uzun zaman oldu siteye uğramayı özlemişim siteyi
hayırla kalın.
Aleykum selam Hoş geldiniz.
hoşbulduk
Haydi güle güle
W/a Hoş geldin K@tre
Bende KAçar