Güle Güle Özbey....:)
Bende Birazdan kaçar bu bilgisayarla işim bitti...:)
Ohbe Sonunda bitti...:)
Printable View
Güle Güle Özbey....:)
Bende Birazdan kaçar bu bilgisayarla işim bitti...:)
Ohbe Sonunda bitti...:)
hoşbulduk özbey hayırlı geceler
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Offf DeRBeDer ne yapmişsın sen nasıl da canım çekti :(
Aynen Abi şuan çay içiyorum babamla sana da bir bardak ısmarlıyayım ne dersin..:)Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sabah bığt dırro evi ışkene ku tarof. nehne görevli..
mın seh coentu...
Haydi hayırlı Akşamlar Allah kolaylık versin...
Selam HayırLı geceler herkese..
Aleykum selam sana da hayırlı olsun.
Aleyküm Selam Hoş geldin...
HoşbuLdum Nasılsınız..
Araftu ebi Kavak AllahAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
+
eywallah nihat afiyet olsun
walla halsiz bir halim var...:)
Sen nasılsın...:)
Pcni Hallettinmi konunu okuDum.iyiyim Çok Şükür.
Valla Herşey tamam gibi şuan ofis 2003 kuruyorum...:)Alıntı:
J3uRKeSiiRT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sen ne yapıyorsun...:)
Siteye bakınıom ve okey oynuom:=)
hazıra konmak gibi olcak ama ben çay kaymak alsam tyeter afiyet olsun.
valla az önce hakkarimden bir arkdaş bana diyor gelmiyorsun dedim... yaf walla hiç uğraşacak halim yok dedi gel seni op yapayım dedim... salla gitsin...:)Alıntı:
J3uRKeSiiRT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
+ Olur [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Buyurun Afiyet olsun...
Gel Ben Seni Admin yapayım :=)
Eyvallah ben admin olacak değilim anca Site kordinatörü zaten bir o eksikti onuda olursam tam olacak...:)Alıntı:
Ben orda Dj oldum , Denetmen oldum , Admin oldum , op Oldum , Zaten userde oldum...:)
Saygılar...:)
bu arada hoşgeldin ammo kusura bakma işim war
+
sende hoşgeldin Katre
Ee o zaman Koordinatör yapaLım:=)
Estf Eby Rahatına Bak..Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Teşekürler ben halimden memnunum...:)Alıntı:
Sen olmaya çalış olunca haber et seni tebrik etmeye gelirim...:)
Yok Benim iLgi Alanım Deil:P
Hımm orda bir sorun yaşandı mı bana haber et...:) iki dk da hallederim..:) benim orda baya gücüm var...:D Anlarsın ya Denetmen arkdaşlar epey çok...:) Saygılar...
Eywallah ammo bir şey nerden yazacağini biliyorsun :)Alıntı:
Arkdaşlar Haydi hayırlı Akşamlar geç oldu... bu programın ineceği yok bilgisayar açık kalsın sabah kalktığımda kurarım .....
Kendinize iyi bakın gözüşmek üzere..:)
Tamam Kubbane BaşTacısın oLursan Sölicem.Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Tatlı Rüyalar NihatCan ALLAH'a Emanet oL.
Selam arkdaşlar...:)
A.s Nihat nasılsın, nerdesin
İyi değilim... Evdeyim sen nerdesin...
Selam,Herkese iyi AkşamLar.
Aleykümselam Hoşgeldin.. Teşekürler..
Hoşbuldum Nihatcan..NasıLsınız?
SeLam MiLLeT...
iyidir valla ne yaplım dünden daha iyyim..:)
Aleykümselam
A.selam Hşg Cano.
+ ALLAH Daha iyi etsin nihat.
Amin Abi..:) Allah herkesi iyi etsin..:)