Valla benim başıma hiç gelmemiş ne Desem yaLan oLur saygıLar..
Printable View
Valla benim başıma hiç gelmemiş ne Desem yaLan oLur saygıLar..
slm lar arkadaslar
A.slm Hşg KadirCan.
bure imzan güzel hea:)
Hehe Kefine bak :P
let tırtimi:D
Ama sen Daha güzeLsin:P
Teşekürler Abi..:)Alıntı:
J3uRKeSiiRT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Cümleten iyi geceler...
sanada iyi geceler özbey h.g:)
Hoş Bulduk hizal nasılsın
iyi geceler.
Abem nasılsınAlıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hamdolsun iyiyim kardeşim.ya sen?Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Özbey nasılsın Bugun ibrahimin yanına uğradım ama sen yoktun...
Nasılsın Titanic (Abi ) ..:)
çokşükür nyhat iyiyim. ya sen?Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Nyhat ben o arada yemekte olacam her halde
Alıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Allah razı olsun abi hamd olsun iyim, bu halimede şükrediyorum...
slm millet..!!!..
a.s dj kaso naber:pAlıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
w/a.s
herkese s.a..
Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
saol canım sendenn..
ii tşkler jnm ne yapalım takılıyoruz işteAlıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
a.s yawru ceylan nasılsın;)Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyi saol kuşaklım ;):psen
ii saol seni gördüm daha iyi oldum:confused::DAlıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyi iyi allah daha iyi etsin;)
cümlemiziAlıntı:
niye sustun şawiçimm....
senin gibi saygı değer birinin önünde bize sade susmak düşüyorda ondan;):pAlıntı:
aaa kardeşim olmadı hepmizde aynıyız biz kardeşiz ama benim için bir var bu sitede onun yeri ayrıı...
kımmış bu senın için özel olan siteden bi kiş;) hee:dAlıntı:
günaydın arkdaşlar
s.a herkese günaydın arkadaşlar.
a.s hızal hoş geldin
h.b efsane nasılsın bu sabah formun üstünde başlamişsın şimdiden şaka yapmaaya:)
inan hic iyi deyilim canım cok sıkkın
hayırdır neden sıkılıyo hastamısn.
keşke hasta olsaydım ama hayatımda en cok korktugum şeylerden biri geldi başıma
hmm.. hayırdır ne geldi anlatmak istersen dinleye bilirim.
Yalnızlık