ailenin yanında deilmisn efsane yoksa kız arkadaşinmi yok yanlızlık dedinya.
Printable View
ailenin yanında deilmisn efsane yoksa kız arkadaşinmi yok yanlızlık dedinya.
Ailemi....! Arkdaşımmı...! Sevdigmmi...!
Kimim varki
bence en onemli ailen be efsane o üç saydıgın kelimede ailenin başina geçemez.
sen kendini öle hisediyorsun biraz hayata yönelik pozitif ol derim yanlızlık allaha masuz birşey oke.
hızal ailede olsa yanımda icim yanmaz ama yok
sen kendini baya kaptırmışsın dostum ne diyimki.
hic sorma
Hakan kardeşim varsa bi derdin ortak oLalım.
iyi akşamlar arkadaşlar..!
kimler var.
mesela ben burdayım kardeş
Hayırdır şavuranlım maçi izlemiyormusun :)
Bende varım...:)İyi Akşamlar...
Yusuf Abi ilk yarı bitti..:)
yok abi biz sokora bakıyoruz :)Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iddaa;)
Slm herkese hayırLı akşamLar.
Hayırlı Akşamlar Abi Türkiye maçı var.. İzlemiyor musun ..:)
a.s h.g burkeAlıntı:
J3uRKe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
cümleten s.a
AleykümSelam Hoş Geldin...
h.b janem nasılsın.
aleykümselam hoşgeldiniz
a.s ceylan h.g;)Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İyidir Abla Sizi Sormalı... ( Yarın ki Sınavları düşünmesem iyi oluyorum.... )
H.bSaWuRaNLıM+TiTaNiCk sizde h.geldiniz.
off sınawmı dedin allah kolaylık versin janem:)Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
h.bAlıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nasılsın .
iyim walah kuşaklım sen nasılsın:)
ii saol yawru ceylan;):pAlıntı:
allah dayim ii etsin;) kuşaklım:p:pAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hşb Şavuranlım eyw..Nihatcım walla izLiodum 1 0 öndeydik,sonrasından haberim yok.Sende hşgdin hizal.
cumlemizi YAWRU CEYLANIM:p[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Alıntı:
tanıdın mı buda senin aşiretten:p
ayy tanımazmıyım emimin kızı:D:D yerim ben onu tandır kebab güzel olur:D:pAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sen hep böle akrabalarını yermıssın
uzak durun arkadaşlar heran saldırabilir:p;)
hee ben yamyamım uzak durun:D sewdimden yerim diyorum napim yemeyecek birşeyde sunmadınki bana kim yemez o ceylanı bea;):p:pAlıntı:
yok le senın ne kadar hayvan sever bir olduğunu bılıyoruz;)
hayvan sewgisi derken sadece tavşan ve kedileri sewerim kuşdalı:pAlıntı:
neyse ya ben kaçar sana iyi akşamlar bol muhabetler;)
güle güle yawru ceylan a.e.o:p
Teşekürler Allah razı olsun... Yarın ki sınava çalıştım bakalım Sınav sonucu kaç olacak zaten gıcık bir sınav... ( Fizik Ve Tarih Sınavları ikiside hemen hemen ard arda geliyor... )Alıntı:
Allah yarıdımcımız Olsun...
inş dilediğin gibi geçer nihat kardeşim.Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Allah zihin açıklığı versin nihat kardeşimAlıntı:
bu arada iyi akşamlar arkadaşlar:)
SeLam MiLLeTtt...
A.selam hşgdin CaNo..By ex Paşam ALLAH'a Emanet oL..