ewt bende açamadm açılmıyo 10 kere yeniledm:SAlıntı:
luis_figo Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
ewt bende açamadm açılmıyo 10 kere yeniledm:SAlıntı:
luis_figo Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Geçende Bu olmuştu sindy hatırladın mı:) ___ Ama düzeldi..:)
ewt hatırladım 20 kerede pencereyi açıp kapadım soğuk alcam sonunda:D
Yusuf Abi 1 kez denedi girdi:D Ama Sen:D 20 kez:)
nolmuş açılmıyo işteAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Flatcast uses P2P-technology. Currently there is no node, which could deliver you the stream data. If only a small number of viewers join the stream, the reason for the problem might be at the others. If you got the problem more often, the most common reasons are:
You have installed a "Personal Firewall" like ZoneAlarm, XP Firewall etc. Open within this firewall port 40123 for UDP.
You are connected via a router/firewall with the internet, which blocks UDP frames. Create a fixed mapping on port 40123 to the sender PC. Some explainations how do this you will find at [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu sorunu verıyor
Arkdaşlar Yayındayım Beklerim Saat 22:30 Radyo Açık Sorun yok Şuan:)
nyhat kardesımız bıse gusel sarkılar sunuyor beklerız ...
yayında kimse yok ya bırı gırsınde radyo dınlıyek
3 Dj YAYINI ALDIK...
Dj-EtTe-Dj-DerBeDeR Ve Dj Koso ile bir kaç saatolan yayını başlattım ..
canlı anons ve bir birinde komik skeçler'ler ile bi kaç saat sizinleyiz.
www.siirtliler-board.net/radio/