-
gülcan...ben geldim.....hoşbulduk saol:) naber beni hiç sorma nolur sorma.....bak orda görüyomusun......oysa ben onu uyuyo biliyorum...oysayı geçtim neyse....
bütün taş kalpli tavrımı büründüm yeniden..az önceki satırları titreyerek yazdıysamda gönderdim...işte......bu huyumu seviyorum....bazen fazlasıyla cesaretli olabiliyorum....tüm güçsüzlüğüme rağmen korkusuzca hareket edebiliyorum....
ama canım çok yanıyo şuan...içimden binlerce şey geçiyo....derilerim çil çil dökülüyo......damarlarımdaki kan damla damla geriye akıyo...titriyorum aslında çok terliyorum...bağırasım var......ama dilimi ısırmayı tercihh ediyorum....canımı yakarsam yüreğimdeki sancıyı duymuyorum sanki......
gülcan......ağlayamıyorum..ağlarsam eğer onun karşısında küçük düşeceğimi biliyorum.........
bilerekmi yapıyolar.......bak bu kız düşmüş bi tekmede benmi atayım diyolar......
ahh melek ahhhh.......seni sevmedim......sana aşıkta olmadım........ama çok saygılıydım sana.......sevmeye çalışıyodum...içimdeki herşeyi silip yalnızca seninle doldurmak istiyodum....senin istediğin bu değişlmiş demekki...neyse gülcan yolun açık olsun demekten başka bişey yok ......yooo yoo onun için değil üzülüşüm....onun için hiç üzülmem ben......benim üzüldüğüm nokta başka........ama söylemem hani eskiyi silip yeniden başladık ya...oyüzden söylemem...
aman yaaa ben sana günümün nasıl geçtiğini anlatmak için gelmiştim.....
cumartesi günü annemler yoktu evde yalnızdım....sabaha kadar yuku tutmadı saat 7 de yattım.....öğlen birde uyandım...hafızım aradı...amcamlara gitcez çabuk giyin dedi.....yataktan fırladım kahvaltı yaptım öyle çıktım........akşam arkadaşım neslihanın düğününe yetişcektim...hafzlardan çıkıp o paçoz halimle nikah dairesine koştum........salonda çiçek satan kızlar gibiydim..neyseki yetiştim...annemleri buldum yerime yerleştim.......nikah kıyıldı takı derken...ben nikah şekeri alınan bölmeye gittim....damat beyin erkek kardeşii oh ya hoşgeldin gelmicen sandım deyince şaşırdım.....hayırdır kardeş tanışıyomuyuz dedim bende........herkes bi güldü...akşama konuşulacak malzeme ben oldum.....baya güzeldi dün......
off çanta hazırıyorum ne alsam yanıma ya....gidiyorum ben söylemedimmi sana..halamlara yaklaşık 7 gün yokum.....özle beni tammmı..ordan nete giremem..yani msn ye girerrimde siteye giremm.....
off içim daralıyo gülcan....dua et ban nolur..
-
Gülcan koş kız.. ablan gitmeden yetiş ona deki.. dilini ısırma ve avazın çıktığı kadar bağır...
gece beni de uyku tutmadı.. destan şeklinde bir yazı yazdım... pişmanlığımı yazdım..
ve ve gururumu yendim... cadının biriyle gönderdim...
eline ulaşmış ve müjdeli haberler gelmiş...
hadi gülcan koş yetiş ablana bunu tek de yeter.. o anlar...
-
gülcan...işte benim dostum bu......çok sevindim......gerçekten çok sevindim....aldığım en güzel haberlerden biri.......
bağırmak konusuna gelinc bağırırsam o duyucak gülcan onun duymasını istemiyorum.......o yüzden bağırmıyorum....
bu arada babana söylermisin bana dua etsin......çok ihtiyacı var dermisin.....hem sevenlerin duası kabul olurmuş....aslıyla ikisi bana dua edermi sorarmısın bi.....çok ihtiyacı var dermisin...
-
gülcan ben gidiyorum..şimdiden herkese hayırlı bayramlar.....özle beni tamammı..buralar derbedere emanet......
-
selam gülcan bana yer varmı yanında..
genelde derbeder ve küçük hanım seninle dertleşir ama
bide ben gelsem banada yoldaş olurmusun?
hıı efendim gerçektenmi? teşekkür ederim bir yoldaşa ihtiyacım vardı.
çok üzülüyorum gülcan ama çokta mutluyum.
neden biliyormusun gülcan kalbim yaralı nasıl iyileştiriceğimi bilmiyorum sanırım çok kırdım onu ve güvenini sarstım galiba..
ahh gülcan ah derdime bir sen derman olursun birde........
neyse gülcan bu geç saatte rahatsız ettim seni uykumda geldi nasıl uyuyacaksam.
efendim gülcan ne dedin..
evet biliyorum..
oda beni seviyor ama kafam çok karışık neyse gülcan yarın sakin ve sağlam kafayla iyice bi dertleşirim seninle..
şimdilik baş baş şev xaş..
kendine kendin için iyi bak sen bana lazımsın;):)
-
gülcan o gelmedi.
ve cevap yazmadı.
sanırım korkuyor.
evet gülcan aynen öyle korkuyor.
neyden mi? tabii ki yeniden başlamaktan korkuyor.
ve ben daha fazla onu sıkmak istemiyorum.
o söylemiyor çünkü; beni üzmek istemiyor ama bilmiyor ki bu şekilde daha fazla üzdüğümü..
neyse gülcan ben yine kısa kesicem..
sana birşeyi haber vermeye geldim..
ben gidiyorum o söylemeden o gitmeden ben gidiyorum..
merak etme seni unutmam gülcanım sen hep aklımda olucaksın ama onu unutmak ve gitmek zorundayım ne o nede ben daha fazla üzülmeyelim diye..
çok tuhaf ama doğru hem başlamaktan korkuyor hemde bırakmaktan..:61: ama daha fazla üstüne gitmicem bunalmasın üzülmesin ben gittim gülcan..
ben gidiyorum belki bir daha yazmak nasip olmaz o yüzden hakkını helal et gülcan..;)
hoşçakal...................................
-
gülcanımmmmmmmmmmmmmmmmmm kim gelmiş...korkma ya benim ...evet berbat görünüyorum biliyorum...ama iyileşicem.......görmekte oldukça zorlanıyorum...sürekli gözlerim kapanıyo...ama dedimya iyileşicem.....
çok kötü şeyler gülcan....ablan bitti..ablan tükendi..ölüyodu biliyomusun....
ama çok eğlendi....kuzenimle yıktık ortalığı......taksime bile gittik......ama içinde kocaman bi yara açıldı..sonra anlatıcam....
şimdi yazmaya gücüm.yok sadece geldiğimi bilesin dedim..
-
evet koca bir haftayı anlatmaya geldim sana gülcanım...
geçen hafta çarşamba günü kuzenlerimle yola çıktık..onlar mecidiyeköyde indler bende devam ettim yalnız....otobüste yanıma bi teyze oturdu....koyu sohbetlere daldık....öyleki ineceğim yere geldiğimde şöfeör uyardı..:)derken yenibosna kuzenimle sarılmamız gözümn önünden gitmez..:))eve gidip kahvaltıdan sonra hemen işe koyulduk.....
temizlik yapmaktan anamız ağlasada...çok zevkliydi....hayatımın en güzl anlarını geçirdim diyebiirim...
taki
kara leke düşene kadar
beni arayan özel numaraları....kardeşim hakan arıyo zannettiğim için açmıyodum....ama öyle böyle bir arama değildi gülcan..abartısız günde 100 defa....gece gündüz demeden hemde...
ve ben hakanla konuşurken yine aradı.......açtım......kimsiniz ya beni niye rahatsız ediyosunuz dediğimde.....
o ses........yasemin ben mucize diyince.....elimdeki poşetler adım atmakta zorlanan ben....aylar sonra..beni derinden sarsan o ses.......daha bir gün öncesinde kuzenime mucizeme son kez sarılmak isterdim demiştim oysa...şimdi sesini duymak içii acıttı...
hiç değişmemiş glcan..gülüşü sesi yalanları hep aynı.. kulaklarıma uğultu bastı birden.....titriyorum bir yandan sırtımdan terler boşaldı......aklım fikrim hepsi öldü......
nefret ediyorum kendimden...onun sesini özlediğimi yine sesini duyunca anladım....kızma bana meleğin ne oldu diyosun..o hala benim meleğim..ama olmadı biz biribirimizi tanımak için zaman istemiştik ya..tanıdık ve olmadı işte..neyse ama o hala benim meleğim sadece sıfatı biraz farklı hafızım benim için nasılsa oda öyle artık..:)meleğim işte...:)
sarsıntılar geçiriyorum bazen..böyle yüreğim sıkışıyo..bağırıyorum sonra.....korkuyorum halimden....kötüyüm anlıyacağın....
gözlerim....beni tanınmayacak hale getirdi...sanki dayak yemiş gibiyim.o derece şiştiler...
gülcan
bişey istiyebilirmiyim..
bana dua edermisin....:)
-
bugünüm çok güzeldi..gülcan anlatarak bozmak istemiyorum kusura bakma...
-
ben geldim gülcanım....nasılsın iyimisin benmi iyiyim şükür....en azından içim tarifsiz bir huzurla kaplı..sebebi canım dostum eda......evet liseden arkadaşım...bana öyle güzel haberler verdiki anlatamam......bütün sinirimi bütün hıncımı almış dengesizin birinden..beni bilirsin gülcan kimseye kin duyamam..ama dün ondan gerçekten nefret ettim...
safmıdır nedir ya...beni neden kıskanıyosun diyo..neyini kıskancam manyak şey...benim hayatımda dünyalar tatlısı bi insan var zaten.....kusura bakma gülcan çok kızıgınım napim...
dün grubumuz toplandı..halime eda gözde çiçi ve ben...:))ha bide mehmet vardı eniştemiz..:))halimeyle üç seneden sonra görüştük..baya değişmiş mesela açılmış..ona görede bendeki tek değişiklik sigara içişimmiş...çünkü lisedeyken onlara çok kızardım ben..:))nasıl başladığıma gelince ne sen sor ne ben söyliyim...:)
neyse.....günlğük gideyim ben..:)