Ses etmesemde öfkem saklı sana bakışımda, Bir tokat atıp gitmek vardı ama alacağın olsun oda deymez sana
GÜLÜM
Printable View
Ses etmesemde öfkem saklı sana bakışımda, Bir tokat atıp gitmek vardı ama alacağın olsun oda deymez sana
GÜLÜM
Daha yolun başındasın. Değişirsin diyorlar. Oysa sana çıkıyor. Bildiğim bütün yollar ...
ohh beee siteyi özlemişim bea :D
birgün ünlü bir yazar olur muyum acaba....
bu acıların getirdiği mutsuzluğu seviyorum
Yarım kalan kalbimi Tamamladın Hayata yeniden Başlattın beni Sakın durdurma bu büyülü hayatı yaşamak istiyorum yaşamın içinde sadece sen ol istiyorum birtanem tek gerçeğim..
yetim kalmış bir çocuk gibiydim hayatta tuttun çıkardın beni benliğimden aldın kendine, şimdi o güzel dünyanda yaşıyorum hayatı doyasıya biriciğim.
Yalan Değil gerçeği Gördüm Sende, Sevgiyi Değil
Bütün umutlarım suya düştü.
Ama boğulmadılar.
Çünkü onlara yüzme öğretmiştim.
ŞAfak saymak ne kadar zormuş be gelsin o günde kurtulalım...
git git ama gidersen birdaha dönme geri..
hoca hocayı tekkede hacı hacıyı mekkede deli deliyi dakkada bulur..
Gel dünü bu güne satma sen bugün
Kendi baştan başa altın olanın
Neyine gerekmiş altın, bir düşün.
...
Hakkı ayaklarız biz hak adına
Dil uzun, el kısa, fikir derbeder
Ya Rab! Bu dünyada öz ecdadına
Çirkef atan var mı bu millet kadar?
VAHAPZADE
VAHAPZADE
İki satırlık insanları musallat ettik ömrümüze
Adını Andıkça
CANIM YANIYOR
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Cehennemde Odun Bulunmaz, Herkes Yakacaqını Kendi Getirir!
Şeytana uyup test çözmeyi bırakıp uyuyasım var
maDem ayriLiqi hüküm giymi$ ßu yüRek..! o zamaN öLmek iCin ya$amak geRekkkk
GULAMIN tu roniya çavémın
GULAMIN azadya velatémın
GULAMIN SERHILDANA GELLéMIN
GULAMIN GULAMIN GULAMIN
BOSLUKTA KALIRSAN EGER,
SiYAH GiTTiKCE AGIRLASIRSA iCiNDE.
DURDURAMADIGIN BiR VOLKAN PATLARSA,
GÖZYASLARINA SIGIN,
EN GÜVENLi ONLARDIR,
HîC iHANET ETMEZLER,
YANLIZLIKLARINDA .
hiç birşeyi kalmamış adamdanda korkulur
GüL Dikene Sormuş .. Ben Herkesi MutLu Ederken Sen Niye CanLarı Yakıyorsun .. Dikende Demişki; sen Hiç Acı Çekmeden Sevgiye ULaşan İnsan Gördün mü ?
İsteyipte söyleyemediğim çok şey var'dı söyledik değişen bişey olmadı... >> iLLeDe>>SeNnN<<
Daha yolun başındasın. Değişirsin diyorlar. Oysa sana çıkıyor. Bildiğim bütün yollar ...:21:
hasretım sen sendın sen bı tanemdın yemınler ettık neden tekrkettın yürek dayanılmıyo sen sız yasan mıyo her seyım sen sın sen bıtanemdın
Biz, aLevden iki ırmak gibi birbirimize karıştık...
unutma bu günü bu tarihi!
1 şubatttttt.
HAyat artık benim kafamı karıştırmaya başladı
Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Nasıl Yane Hayat :S Ya Hayat İşte Salla Getsin Kafanı Takmiyecaksın Kardeşim Eger Takarsan Bu Boş Hayata Gerçekten İşin İçinden Çıkamayacaksın Dikkat et Salla Getsin ... :)
Bu Yüzden Her Zaman Ama Her Zaman İnadına Mutlu OL...
:1:
Osman'ı özledimmmmm :D:D (özbeye duyrulurr :D)
varsın yok olsun zaten değeri kalmamıştı
Takmamakta olmuyor ki be ustam
OSmanı özlediysen gel görAlıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alem Cacıkk OLmuuşş Rakı Dayanmazz..:)
aşkım gelio :D
Layetenahi bir ''AŞK'' ömre bedel, ölüme değer..
işte gördük seni dünya ne gerçeksin nede rüya bir resim çizilmiş suya sahte ışık sahte boya selam olsun bu sahte dünyadaki gerçek dostlara...........
Aşk Ağlatır Ama Sevgi Acıtır Acıttıkça Kalbin Parçalanır Kalbin Parçalandıkça Güçlenir Ve Duygusuzlaşırsın Benimde İçimden Bu Geldi Ne Alakaysa:
düşünen değil düşündüren ollll
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
dalga gecer gibi gel gör dio ya brdan oraya gelmk cok kolaydı ztn :(Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
qeLene Tek sÖzüm Ho$qeLDin qiDene yOk sÖzüm ßo$verDim..
uykum var.....