a.s kuzen nasılsın..Alıntı:
dj_ozbeyy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
a.s kuzen nasılsın..Alıntı:
dj_ozbeyy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hoşgeldin Amca oğlu ben kaçar bys
hoşgeldin Cİmcime Ben kaçar Bys..
selam...
önemli deil canımAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
a.selam kurt hg...
iiyi saol tşkler sen nasılsınAlıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
h.geldim cimcimecimm..Alıntı:
CiMCiMe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
saol iyim ne olsun bende buralardayım ya..Alıntı:
iyi dayı sen keyfine bak ben siteyi karıştırayım ben yok ken neler olmuş:DAlıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ne olmuş kuzen?Alıntı:
bişi olmamış sadce bakacam öleAlıntı:
bak iyi bak...
neyse ya yine işim çıktı görüşmek üzere hepinizi kendinize cici bakın tamam mı?
byss
tamm kuzen bys sende kendine iyi bak herkeze slm söyle
ewe gidiyordun ninen tek ti:(?
ya giit abi evde degildi bende kendim int atım evde kimse yokkk anahatar abimde...
ii bişiler bulamadın mı :(
nasıl bişey yavben dışarda kaldım baba anem yanlzı evde evdekiler gitmişlerr ne bok yiyecem ben şawi...
gel bize :(Alıntı:
terbiyeli takılsan iyi olur haso;)
ya ben dışarda kaldım sen bana nediyorsunn....!!
Selam Arkadaşlar...:)
a.s ne o film izlemiyonmu sen:)
hayır İzlemiyorum Çünkü uydudan Çekmiyor...:( Yada bizim çanak bozuk o yüzden izliyemedim...:(:(
:D bende pcyi salounun ortasına getirdim arda izliyom..
Yokya Boşwer İzleyecek Dizi mi kalmadı Sadece o dizi birşeyler pekiştiriyordum Amaç ney diye zaten internete yayınlanıyor burda izlerim...;)Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ewt öle ewde tek tv oldugu için kanal seçme tercimiz yok ama kaçirdim bölümleride tekrardan izlemem yeni bölümleri tercih ediyorum:)Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Walla Bizim evde ikitane var ama biri çalışyor Diğer şuan yanımda hiç bir kablosu takılı olmadığından çalışmıyor....:)Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
onuda bırak ben gidersem herkes internet başına gelecek ve odada ben tek kalıyorum ama internet başına geldim mi diğerleride Tv başına...:)
s.a. gençler :)
a.s hayırlı cumalar.:)
selam millet
AS.h.g
a.selammm
eeeee nasılsınız :)
Ben geldim
bizde geldik sende h.g esfane nasılsın iyisindir inşh:)
hşb sizde hoş geldiniz tşkler hızal seni sormalı sen nasılsın nasıl gidiyo
iyi diyelim iyi gitsin efsane bu arda neden fenerbahçe turunu iptalmi etiniz artık orda yogunluk yok.
konuyu ben kapttım hızal cünklü biterse konu tamamiyle gitcek böyle durması daha iyi artık böyle konularıda acmıycaz cünkü daha faydalı konularla ugraşmak lazım
ewt hakılsın.
hak verdigin icin tşk ederim :D