nedemek dogrudan taraftarıyız biz:D
Printable View
nedemek dogrudan taraftarıyız biz:D
Allahına kurban senin :)
eee efsane hayat nasıl gidiyo çalişiyormusn bildim kadarıyla okumuyordun yanlış hatılamıyorsam.
Evt okumuyorum muhasebede çalışıyorum hayat nasıl olsun ya bi durum var o olursa hayat süper olcak ama hic umudum yok olcagından
Selam Arkdaşlar Ohbe yağmurdan bastırmadan önce eve geldiğime sevindim...:)
hmm..olmayacak işne sora bilirmiyim.
a.s h.gdin
Hızal öyle bişey soruyosunki öldürdün beni
nihat hşg
Hoşbulduk Teşekürler Arkdaşlar...
tamam sözümü geri aldım sormuyorum:DAlıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sagol hızal ama ögreniceksin en kısa zamanda :)
hmm hadi bakalım dört gözle bekliyoz:)
Tamam zamanı gelsin :)
Eee daha daha nasılsınız Dertlerinizi bir kenara bırakara söyleyin..:)
iyiz seni sormalı bu arda söle bakam nyhat hoca çok azarladımı sizi.
Nihat ben nasıl oldugumu bilmiyorum valla ellim ayagım titriyo seni sormalı
Valla Elimde ki çakmağı aldı.. ( Çakmak çalışmıyor .. Teyzemin Hesiyesi...) Sonra masaüstüne sert vurdu... Oturun dedi... O ders böyle bitti... Bende iyiyim ne olsun sürünüp gidiyoruz...:)Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Valla bende az da olsa iyiyim...:) İdare eder Allah razı Olsun ALlah yar Ve YArdımcın Olsun ne diyebilirim ki ellimden gelen birşi varsa her zaman yardımcı olmaya çalışırım..;)Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
selam arkadaşlar
onbaşı olmuşum bu arada kendimi tebrik ediyorum :)
AleykümSelam Hoş Geldin Onbaşı..:)
Nasılsın Kendal Abi..:)
HMMM .iyi olmamiş ya bide teyzenin hediyesi belki kızggınlıgı geçer üzülme derim ok:)
+ as h.geldin kendal
hoşbulduk
nasılsınız arkadaşlar.
nerde bu sitenin kurucusu :)
avatarima bak hele Hırsız ben diilim rohan :)
Kendal hşg
niaht sagol canım ben sorunu hallettim dedigim gibi oldu hic umudum yoktu ve olmadıda
KENDAL SİTENİN KURUCUSU YOK EYER VARSA Bİ SORUN YARDIMCI OLAYIM
Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yokya üzülmüyorumda teyzemden hediye almak kolay değil.. Hocadan istiklal marşını okuduktan sonra yanına gittim aldım diyor çakmakla oynama yakarsın okulu bende dedim ona merak etmeyin hocam benzin yok...:D( Bu çakmak benzinle mi ne çalışıyor....)
Alıntı:
benim konumu forum dışına atmışlar bi el atsan siirt siteleri kategorisine ekleseydin bi zahmet.
Bu site kurucusuda lazim olunca yok ortalikta :)
umutlar hiç bir zamn kesilmez sen o umuda sadece erken atıldın efsane;)Alıntı:
allah büyük derim sadece.
Kendal konun ne başlıgını söyşermisin artı site kurucusu bu saate olmaz ben burdayım buyur söyle yardımcı olayım ben sana
HAKLISIN HIZAL AMA SABRETMEK LAZIM DEYİLMİ BEKLEMEK LAZIM KOLAY OLMUYACAK AMA YAPMAK LAZIM
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyi sen halledersin buna eminim;)
Alıntı:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
konu bu birader.
:rolleyes:tabiya ben onu takmıyorumda şuan çok açım evde kimse yok kendimi düşünüyorum....Alıntı:
çavuş oldum :))
Kendal konu gayet normal yerde kardeş
<yakında mareşalda olursun merak etme Abi mesaj yazdğın sürece rütben artıyor....
iyi Nyhatım sana şöle yemek tarifine yani top 10 güzel bir kebab sunumu yapsam:DAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
belki açlıgını gideririsin:D
Sakın ha ben kahvalatıyada razıyım...;)Alıntı:
Hazıl banada bi care bulsana
konu normal yerde ama ziyretçiler göremiyor Forum Dışı konuları sadece uyeler görüyor. ziyaretçilerinde görebileceği bi bölüme taşısaydık iyi olurdu.
Ziyaretcilerin görmesinde bi fayda yokki normal üyeler görse yeter bence
Alıntı:
Efsanem sana çare bulmak karşi dagları yanyana sıralamak gibi allah yardımcın olsun..
Yok be o kadarda deyil
Öyleyse Birşey daha öğrendim... Herşeyin bir çaresi yok...Alıntı:
çÜnkü dağlar yanyana sıralamak çocuk işi değil.. ama efsanaye göre photoshoptan 5 dk lık bir iş ...:)