Nihat keşke herşey pfotoşopla olsaydı o zman hic kimsenin derdi sıkıntısı kalmazdı emin ol
Printable View
Nihat keşke herşey pfotoşopla olsaydı o zman hic kimsenin derdi sıkıntısı kalmazdı emin ol
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:Dallah iyilini versin nyhat biraz gülmek iyi geldi saol;)
Biliyorum abi sadece işini biraz daha kolaylaştırmak için.. yani dağları yanyana getir dediğinde..Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Arkdaşlar ben Kahvaltı yapmaya gidiyorum aç olanınız varsa Adress Hızır mahallesi Sokak bilmiyorum Ev no 10 du galiba...:)
Görüşmek üzere...:)
sana afiyet olsun koş hemen açlıktan kafayı yiyecen bak ewin adresinide vermiş:DAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Teşekürler....Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
herkese bol sohbetler
Teşekürler Ceymis Hoş Geldin..:)
sabahtan berı sitedeyım
caktırma yınede tsk ler
Tamam Çaktırmıyrum Ceymis Kimse bilmesin Senin sabahtandır sitede olduğunu:rolleyes:Alıntı:
CeYmiS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hee ne demezsın :P
zaman herşeyin ilacıdır hakan:dAlıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
heyecanlanma hakan olur inşallah:DAlıntı:
Allahıma canım öle sıkkınki anlatamam
hayırıdr hakan ne oldu derdine çare bulalım:D
Mısto özel msjda yazdıklarımı yazamıyorum yoksa sana derdimi söylerdim anladın demi :d
özel mesaj mı attın bana görmedim :D:D
şimdide baktım yok:D:D
Selam arkdaşlar Hepiniz Hoş Geldniz...:)
Ne dersiniz Sohbet edelim mi:)
s.a arkadaşlar h.g nasılsınz cümleten.
A.s. Hoşbulduk aslında ben durdaydım da sen yoktun herneyse Hoş Bulduk... nasılsın ne yapıyorsun... Sohbete ne dersin Kurtlar vadisinden biraz bahsedelim mi:D
Alıntı:
ewt ya bahsetelim kafam dagılsın mesela polatın paraları yakma bölümü nasıldı:D
Çok heycanlıydı Ama onuda Bırak İskender Büyük nasılda Polatı Ayağına getirdi... Ona ben şaşırdım...:SPolat Alemdaroğlu Evlenmesi yüzünden İhtiyarlarla görüşmüyor mu artık veya görevinden atıldı mı :S
hmm... ewt bide aceleden ewlendi salak niye öle acele yaptıkı heycanıda kalmadı bence.
slm miillett....!!!!
YooK Acele etmesi beni biraz olsada sevindirdi... Olayı başka yere bağlıyacak Polat sen gör...;)Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
olabilir ama ginede ewlenmeleri iyi olmadı.Alıntı:
bu arda as h.geldin dj_koso
Haklısın Acele işe şeytan karışır bu işede Büyük İskender karıştı... Peki Polatın mekanını arama :S o bölümde etkileyici Polatı arıyacak mı ??? :S
Aleyküm Selam Hoş geldin...Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
wallah polat bu heran herşey yapar;) bide mematiye kafam takıldı o salak halen gamzeden ne istiyo alla alla yaa
Bilmem O Kız manyak ya Gamzede Kimse bulmadı gitti o aptal adamla evlendi... Mematinin yerinde olsa Hiçdurmadan sıkardım...:DAlıntı:
:D:D ya onu bırak şekerimmi falan diyen adam varya gerzek bide kıza evlilik sözleşmesi imzalatmış ona çok güldüm ya resmen bişey decektim ama yeri deil neyse;)Alıntı:
Alıntı:
nasılsınız arkadaşlarr..Alıntı:
iyiz saol yada iyi olmaya çalişiyoz tşk sen.
Valla İyidir ALlah razı olsun..:) Senden Naber..:)
Evlilik Sözleşmesii gördüm sanki kız kaçacakmış gibi:D:D Çok komik abla...Alıntı:
Ya Ben Abdülhey e Üzülüyorum o Sevgilisini bulamadı değil mi sultanı...:(
saol idare eder... ne olsun ya bizde işte buralarda bekleyiyoruzz...
Allah daha iyi etsin O zaman ..:)
yaa orda kızın ewlilik sözleşmesi yapacagına salak şekerimmi:D ne o gundi yaptı hayret yaa+Alıntı:
ewt abdülleye üzülüyorum adam bence rahata ermicek o kesin ölür ole tahmin ediyorum.
Allah korusun Abülley ölmesin yaf o adamı Çok severim.. O ölürse Polatın Sağ kolu kesilir..:DAlıntı:
ya nihat eski konulara cwp yazmasana. ilk ler hepsinin ölüü
ya eski konuları silsinler o zaman ..:S zaten o yüzden yazıyorum...:S Nasıl istersen öyle olsun...;)Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Teşekürler...
Alıntı:
yaa ewt bende abdülleyi sewiyom memeti hiç sewmiyom bide polatın eski adamları vardı onların çikaması lazımdı şimdi filmin fazla tatı yok bide elif olsaydı şimdiki kız polata hiç yakışmıyo polat kızn yanında cüce kaliyo kızn boyu polatınkinden uzun:D
A.selam Hşgdin hakan heryerde karşımdasın :D