sen uzatıyorsun dogru düzgün yaz uzamansınn
Printable View
sen uzatıyorsun dogru düzgün yaz uzamansınn
Tamam herneyse teşekürler anlayışınız için..:)Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tmmm... olduu..
kımler var bakım
Ben varım Naber ceymis..:)
kımler yok ki xaurzi:DAlıntı:
CeYmiS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
h.g
ben kaçtım herkeze iyi geceler.. :(:(:(:(:((:(
a.e.oAlıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kaso
iyi geceler;)
Kendine iyi bak Allah'a Emanet ol...:)Alıntı:
byby kaso grz
neyse bende cıkıyorum grz yarın beyler
Görüşürüz Kendine iyi bakl..;)Alıntı:
CeYmiS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yeni güne umutla başlamak dileği ile
!.HAYIRLI GECELER..!
selam.. arkadaşlar herkese hayırlı geceler....
hakan hoş geldin nasılsın cnm
hşb kadirim tşkler sen nasılsın
hamdolsun iyiyim
ne yaptın yanıma gelcenmi
birazdan gelcem ömer o parçaları getirdimi
yok
gelsen gidip o tabelaları almaya gidecez senın küçüklerden haberim yok ama ha istersen ara onu bak ne yapmıs ondan yapmısmı haber ver bekliyorum
selam arkadaşlar :)
a.slm hoş geldin babacım nasılsın
mısto hşg canım
kaaaadir gittign zaman söyle benimkileride yapsın benim kontürüm yok
A.slm hoş geldin babacım nasılsın
teşekkürler moralim bozuk
sen nasılsın beyaz atlı prens
tamam hakan ben almaya gidecem ama ömer yaptıgı yerde kalmıyo gündüz babasının yanında kalıyo :S:S:Sabim gelsin onu aıycam sana haber veriririm tmm canım :)
hamdolsun iyiyim :)Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hayırdır neden moralin bozuk diye sorabilirmiyim
yaw yarın tilloya gidecektik yağmur yağdı burda büyük ihitmalle gidemeyecez ona moralim bozuldu
sen d. bakırlı degilmiydinAlıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
evetAlıntı:
B!R TeK SeN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bana cay içirirmisin yarın :)
gel abicim başım gözüm üstünde yerin var yarın diyarbakırda mısın ??Alıntı:
B!R TeK SeN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
allah bi mani vermezse yarın ordayım sen nerde kalıyosun:)
gunaydınlarr
gunaydın hoş geldin arkadasım
günaydın hoşgeldinAlıntı:
Alıntı:
ben merkezde kalıyorum hayırıdr iş falan mı yoksa gezme amaçlımı
gezmeye gelecez:D
hava nasıl orda
dedim ya hava yağmurlu bu yüzden gelmeyebiliriz
inşallah yarın hava iyi olursa tilloya gidecem olmasada misafirim olacaksın:)
hoş bulduk tsk ler
ben yagmurlu olsa gelebilirim günesli olsa gelemem:)
inş ugruycam sana ama sana nasıl ulasabilirm
bendede tam tersi :D:DAlıntı:
dağkapıda vodafone bayisi var gitmesem çalışacam orda