A.S
nasılsın.
Printable View
A.S
nasılsın.
Abla iyiyim diyelim iyi olalım ( Abla kusurabakma cevap vermek istmemedim nedenini sorma moralim -100 ) yani... eee beni boşver sen nasılsın...
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
no problem liyim saol janem ehh işte idare ediyoz bugünde hava çok güzel ya demi:)
evet ama çıkıp dışarıya dolaşmadıktan sonra... ne faydası var..:)Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İçeriye tıkınıp kalmışız...
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
aynen jano bende çikim diyorum bizmkilerden kimse gelmiyo bugünde böle olsun napalim:)bende yanlız gezmekten hiç hoşlanmam.
Yook ben yanlız hiç bir zaman rahat rahat dolaşmam arkdaşlarla her zaman bir yerlere gideriz...( Ama bugun moralim bozuk diye derstende çıkıp geldim.. Din dersinden kaçtım anlıyacğın gerçekten morlim sıfır... arkdaşlar üzerime çok gelince çantamı aldım arkama bile bakmadan geldim:( )Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kısmet nasip işi abla gelecek sefere inşallah sizinkiler senle gelirler...
hayırdır neden morelin sıfır janem noldu?Alıntı:
Abla imzamda belirtiğim gibi ; Derdim söylüyemem derdimi anlatıncada çoğalır gibi...Alıntı:
O yüzden başka bişiler konuşalım...:) Sen anlat nerelere giderdin... Zaten Siirt'e gidilecek yer yok...
Alıntı:
:) ne anlatım janem bugünde günüm ewde geçti gerçi allahdan innet var o başka;)
abla tatlı yiyorum sende yemez misin... iyi ettin evden çıkmamakla bu tozda çıkılır mı ?:) ki bende birazdan tarlaya çıkıp uzanıcam ve olmazsa bizim mahallede ki kızlar voleybol oynarsalar bende onlarda az oynarım valla bunlar kendilerine stad yapmışlar bir görsen...:DAlıntı:
:D off janem afiyet olsun sana bizm burdada site içinde futbol oynuyo erkekler vallah utanmasam sıkıntıdan gidip oynayacam:D onlarla voleybolda tam ekip yok oynayalım..sana iyi keyifler ablam;)Alıntı:
slm arkadaşlar
Valla burasıda bir site sakın aynı sitede kalmayalım...:D Burdada şimdi top oyunuyorlar erkekler ama ben erkeklerle top oynamıyorum... kızlar bazen voleybol oynuyorlar...:DAlıntı:
aleykümselam hsg..Alıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hoş bulduk hayırdır ne kaynatıyorsunuz
Bilmem canım sıkkında saolsun abla azda olsa beni teseli edip derdimi unutmama yardımcı oluryor..Alıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yine ne oldu niye canın sıkkın
JANEM saolsın + a.s hoşgeldin aleyna nasılsınAlıntı:
Ya iki sayfaya kadar oku belki neden anlatmamak istediğimi anlarsın...Alıntı:
Asıl ben teşekür ederim abla çok teşekürler.... e abla anlat..:)Alıntı:
iyidir sağol seni sormalı gerçi avatarın mutlu gibi inşallah sende öylesindir..tamam anladım nihat ama moralini bozma hiç birşey için moralini bozmaya deymez
aleyna okul nasıl geçti benim bugun yazılım az ve öz çalıştığıma rağmen 75 üstü inşallah gelecek ama gerçektende çok zordu yazılı biyoloji hocası 2. sınav dahda zor olacak söyledi daha iyi çalışın...2. yazılı için daha çok çalışmam gerek:(Alıntı:
Alıntı:
WALLAH iyimde ablam pc borelimi bozmasa kimse bozamz ya durmadan sayfa görüntülenmiyo oluyo yenilede yenile
Alıntı:
Yook abla O az önce herkeste görüldü sadece sende değil.. o yüzden pcne sinirlenme Detabase sorunu verince sitede kimse kalamıyor...:) Anlıyacağın çalışma var...:)
he hep öyle söylerler bende yarım saat çalıştım ve 83 aldım okul güzeldi çünkü üç ders boştu
Walla ciddi söylüyorum bizimde 3 ders boştu son derste din kültürü moralim bozuk diye çantamı aldım koluma geldim.. eve.:(Alıntı:
hmmm ölemi baq şimdi pcnin günahınada girdim;)Alıntı:
moralini ne bozuyon be nihat takma kafana şapkadan başka birşey
evet hızal jane herkezde görüldü o durum pc ne haksızlık yapma bak alınır bozulur sonra:):)
Önemli meseler her zaman şapka değilde dert yerine takarım...Alıntı:
evet hızal abla pcnin günahını aldın öp elini barışın:D
Alıntı:
:p:p pc çok bekler herzamanki yaptıgı şeyler janem boş geç;)
Desene sende karamsarlardansın nayse konuyu kapatalım keyfini yerine getirecek şeylerden bahsedelim
Evet arkadaşlar eee anlatın veya bir konu açın veya bana soru sorun ama fazla derine inmemek şartıyla:D
ne gibi neyle ilgili peki bak sana hocalar size nerden sorayım demiyor ama biz soruyoruz
he valla haklısın bende hocalara bunu söylerim hocam nerden sorarsanız sorun fark etmez...Alıntı:
Alıntı:
he nede olsa çalışkansın:):)e nerden soralım sana:confused:
fark etmez ama sakın derdi mi sorma...:)Alıntı:
Banane senin derdinden be şaka ha ama birilerine anlatsaydın içinde bırakmasaydın iyi olurdu neyse
anlatım anlatım... O kişi şuan mesajlarımıda okuya biliyor...:)Alıntı:
Alıntı:
derken anlamadım biraz daha açık konuşsan seni üzen kişi mi okuyabiliyor:confused:
Daha açık konuşamam:) Eee Sen sorunu sormuyor musun:)Alıntı:
e soruyorum cevap vermiyorsun uyuzluk yapıyorsun:):)