hayır sen uyuzluk yapıyorsun sus uyuz:)Alıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
hayır sen uyuzluk yapıyorsun sus uyuz:)Alıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ya ben miyim uyuz tamam öyle olsun:(:(:(:(Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ya Şaka yapıyorum ... Bu arada kimseye uyuz demem...;) Haberin olsun....Alıntı:
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bana dedin ya ama zaten şaka olarak kabul etmiştim yoksAa vay haline:mad:
beni güldürdünya (ve boğazım az daha bişi kalıyordu)...:) Allah'ta seni hep güldüsün:)Alıntı:
hım sana demişim.. pardon:)
hele şükür güldün iyi hadi:):)Alıntı:
s.a. arkadaşlar herşey yolunda değilmi :p
A.s. evet yusuf abi herşey yollunda:)
:) Gülmek:) her zaman güzeldir... Allah herkesin yüzünü güldürsün..:)Alıntı:
nihat ordamsın canım
Evet burdayım nasılsın Ceymis Hoşgeldin..
slm arkadaşlar kımler online.!
Aleykümselam Abi Hoşgeldin:)
h.b canım nasılsın.!
İyiyim Diyelim iyi olalım... Alllah Şükür....
Sen nasılsın...:) Ne var ne yok...:)
ii saolAlıntı:
ne olsun bildğin gibi;)
Allah daha iyi etsin..:)Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sağol janamın cümlemizi.;)Alıntı:
Aman allahım görmüyorum :D
daha önce kör olduğunu bilmiyordum:)Alıntı:
CITY OF ANGELS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hala hala nasıl görmüyorsun:DAlıntı:
CITY OF ANGELS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yok ya kör değilim yazlıkları çıkardım güneş gözlüklerimi görünce takayım dedim maksat gırgır olsun diye yazdım :D
bende laqırdı olsun diye söylemiştim zaten:)
:D maksat gır gır olsun diye ,bende gerçekten sağır oldum...:D:DAlıntı:
Alıntı:
arkadaşlar hepimiz çok iğrenç espiriler yaptık:D
Alıntı:
evet bencede haklısın:)
Zaten bizden bu kadarı beklenir:DAlıntı:
Hava birden soğumuştu yha bundan olsa gerek :)
slm arkadaşlar..
A.s Hoşgeldin Çok haklısın City of angels saysesinde:D:DAlıntı:
Laçin_56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
Laçin_56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Laçin son noktayı koydu ben bişey demicem artık :P :D
hoş buldum:)
De get laçin sana söyledi:DAlıntı:
değil RoSe( Abla ) Sence kime söylemiş:D Bize mi citye mi :D
dudağımda birden uçuk çıktığını farkettim..
normalde uykuda korkulduğu zaman çıkmazmı..
o artık city ile laçin arasında bilemem o kadarını..Alıntı:
Aynen bende de çıkmış nedense...:) Annem az önce söyledi...dudağına ne olmuş...Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ama fazla ağrısı yok..:) hissetmemişim bile annem fark etti..:)
slm millett..!!!!!
a.s kasoo :p h.g
A.s. hoşgeldin Dj_cansın:)
nasılsınız beyler ve ben kaçtım her keze iyi geceler kendinize iyi bakın siteyi ve sitedeki herkezi seviyorumm..... biri var onu zaten çok ama çok seviyorum o kendini biliyorr... byy..
Güle Güle Kendine iyi bak görüşürüz..:) Allah'a Emanet ol..:)Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Selam Kimler online