ben varım kardesim yetmez m?
Printable View
ben varım kardesim yetmez m?
Metin Abi nasılsın...:)
tsekkur ederim ne yapıon
hiç cafede oturmuşum... sen
ii bakalım gec kalmaa canım kardesim ozletme kendini...
tamam abi ;)
Selam Arkdaşlar...
a.s
h.geldin...
Hoşbulduk Abla Ne yapıyorsun dışarıya çıkmamışsın bugunde hava güzel..:)
çiktim janem ama fazla kalmdım merkeze gitim biyerden bi alıcak vardı alip geldim:) sen napiyorsun.
hımm bende bugun 2 tane sınav olacaktım 1 tanesi iptal oldu diğeri ise olduk iyi geçtide ama arkdaşla kağıt değiştirdik... Ona yüksek gelirken bana 75 geldi:D anlıyacağın benim kağıt 100 dü onun 60 ten 75 yaptım zaman yetmedi yoksa 100 alıyorduum... tarih sınavıydı...:) Bugunde daha iyiyim...Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
wah wah nyhatım bende öle çok kagıt çaldım:D sınawdan hiç sorma nezamn sınav zamanı gelirse hemen en çalişkanların yanında otururdum:D saolsunlar kagıtlara daha isim ve soy isim yazmadan onlar doldurup bize verirlerdi sonra ben kagıda isimimi geçirip ve o sınawdan güzel bir puanla geçerdim;)Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ama ispiyoncular herzamnki gibi çenelerini tutmazlardı ee bizde alta kalırmıyız ama iş işten geçerdi tabi;)
YooK ben hakkımla aldımda arkdaşı bilmiyorum... ona kötülük yaptım galiba oysa çalışsaydı belki iyi not alırdı... valla ben çalıştım 75 aldım zaten o kadarını hak ediyordum kısmetimde oymuş... ama çalışmayan biri 100 aldıysa benim sayemde kendimi suçlu bulurum... çalışanlara yazık...Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
eee orası olede janem ya bizm gibiler napsin hocanın kafasına estikçe sınaw yapiyordu gıcık:D bizim çalişkanlarda çok anlayışlılardı hemen onların yanınna oturup yardımcı oluyolardı uyyy kurban olim onlara wallah bahsetim şimdi onlardan aklıma geldiler yaa off ayrılık çok zor:(
Yook ya abla valla ayrılık kadar rahat bişi yok mesela ben bizim okuldan ayrılmayı hata bırak okulun önünden geçemeyi artık istemiyorum... Bizim sınıfta herkes aşık oluyor ben kankam hariç:DAlıntı:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Abla bak bu arda bir olay anlatayım bu kareyle ilgili...
anlat anlat o sawuranlı deilmi:D
şawuranlımın bindiği bisiklet benim bisikleti görünce benide tanırsın...:D,Alıntı:
Abla bizler tillo kalesideyiz , Ben, Şawuranlım , !BR@H!m tillo kalesinden bisiklete bindik Şawuranlım Sürüyordu.. İnan o kadar süratli geliyoruz ki hiç sorma 3 kişi o gördüğün bisikletin üzerinde frenler tutmuyor... o kadar korkunç ki hiç sorma Şawuranlım sağolsun o olmazsa Frenler tutuyor tutmuyor hiç haberimiz olmuyacaktı... Allahtan o durdu... Yani anlıyacağın bir faciadan kurtulduk...:)
Alıntı:
looo nasıl sizi ezmemiş manyaq :Dallah sizi sewdiklerinize baışlamış wallah buyuk felaketten kurtulmuşsunz:D
Bizi kimse ezmez sadece düşerdik...:) ha bu arada şawuranlım iyi niyetiyle bizi bisiklete atıp gideceğimiz yere kadar götürdü.... Ona çok teşekür ederim...:) Onun kadar iyi ve dürüst biri görmedim:)Alıntı:
Ona Çok teşekür ederim ...
Alıntı:
maşalah orası öledir cömert çocuk kuşdalı orası öle bu arada kendileri nerde haberin varmı;)
Abla Kendisi şehir dışındadır... Akşama döner... ;)Alıntı:
ölemi neyse janem ben kaçar grşz
Allah'a emanet ol Sohbetin her zamanki gibi güzeldi teşekürler...Alıntı:
o gün o bisiklet durmasaydı ben biliyodum şimdi nerde oldugunuzu :d:d:dAlıntı:
nyhat Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Haklısın şawuranlım durdurmasaydı... Kesin şimdi hala hastanedeydik ...:D:DAlıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bu arada Hoşgeldin:)
keşke hastanede olsaydınız valla coktan gömüşştük sizi :D:D:D:D
Allahtan öyle olmamış yoksa senin dilinden hiç düşemezdik:pAlıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ne yapıyorsun abi iş yerinde misin :)
valla dilimden düşmezdiniz hergün fatiha okurdum :D
he valla iş yerindeyim tonla işim var ama bırakmışım :D:D:D
öyleyse sen ölmeden önce ben öleyim sakın haa benden önce öleyim deme...:D Yoksa kim bana fatiha okuyacak...:D( Allah korusun ağzımızı hayra açalım...:) )Alıntı:
:D Abi benim gibi yapıp işini yarına bırakma yoksa yarın hiç hevesin kalmaz...:D şimdiden söylüyeyim...:) yardıma ihtiyacın varsa boşum... gele bilrim..
valla faturalar bana ben faturalara bakıyorum sagol nihat düşümen yeterli tamam senden önce ölmem :D:D:D
yardıma ne zaman bir ihtiyacın varsa haber et gelirim...Alıntı:
Bu arada imzan Çok Süper bir fenerbahçeli olarak çok beğendim..:)
Sagol nihate bende cok begendim imzamı :d nede olsa benim imzam :d
nede olsa bizim takım:) ;)Alıntı:
senın imzana kurban olim;)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
OoO ŞaWuRaNLıM hoşgeldin..:) naber...:) Az önce senden basediyorduk...Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ii mi kötü mü ..!Alıntı:
OoO Senin neren kötü ki olumsuz yönünü düşünüyorsun...:)Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
;)
benım çıkmam lazım siirtte gelince knşruz
k.i.b
Kendine iyi bak Allah'a Emanet ol Abi :) görüşüz..:)Alıntı:
selam mıllet..!;)