AleykümSelam Nasılsın Abi:)Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
AleykümSelam Nasılsın Abi:)Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
süperim :261:Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tı çavani;)
w/a.s herkese selam.
a.s h.g ceyloo :p
h.b kuşdalı
:p
:pnasılsın ceyloo:p
iyim ama şimdi kötü acil çikiyom sonra anlatırım ok.
Bende iyiyim..:) Ne oldu. hizal abla birden çıktı...:SAlıntı:
selamun aleykum millet
kötü bişey olmamıştır umarım..!Alıntı:
hızal_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sonra anlatırmış dıyoo:)Alıntı:
nyhat Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
A.S KADİR H.G EBİ;)Alıntı:
KURBAN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
merhaba ebi hos bulduk
Hoş geldin Kurban ..:)
SeLaM Ben Geldim
A.s. Hoşgeldin..:)
Hoş bulduk kimse yok galiba NYHAT :D
Yook herkes burda ,radyoda Yusuf abiyi dinliyorlar...:)
he ölemii iyi.:D
Malesef Öle :) Bende ders çalışmaya kaçtım pcde durursam aklım burda kalır... Kendine iyi bak görüşürüz...;) Allah'a emanet ol...Alıntı:
EsMeR KaRiZMa Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Merhaba arkadaşlar nasılsınız
A.s İyidir Özbey nasılsın...:) Hoşgeldin..
Eyvallah tşkler ihamd olsun iiyiz seni sormali ;)
Hoş gördük nyhat Falla iyi olmaya Çalışıyorum Biraz halsizim
Aynı benim gibi:) Cidden çok yorgunum ve başım fena halde ağrıyor.. Allah ikimizede Şifa versin....Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
aleykümselam arkadaşlar.Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hayırdır ne oldu özbey? :))
aleykümselam arkadaşlar.
hayırdır ne oldu özbey? )
Abim Hiç Sorma Ne geldi başıma Bir bilsen
Abi herzaman ki halimiz:) Yorgunluk ...Alıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yoyo özbeye bişey olmuş bence?
Ewet abim bana Birşey oldu.Bugün Çok değerli 2 abimle Pervariye gittim Yolda başıma gelmeyen kalmadı...Alıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
+
Bide üstüne üstün Belediye anon Binasından Anon Yapan adam beni güldürmezmi işte o zmn YErle bir oldum:D
hehe hatırlatma bana o anonsu :))))))) halkımızın bilgisine :))))
Abi hele bir anlatın bizde gülelim..:)
Aynı Şöyle Diyor...
Burası Belediye Anons Binası Diş Doktoru ilçemize gelmiştir Tüm Halkımızın Dikkatine ...
Bizim İlavede...
Donra Duymadım etmedim demeyin Yoksa sizi İlçeden kovarız:D
Abi valla çok komik harbiden.. birde orda olup yaşamak var..:DAlıntı:
Aman nihat sakın Oraya Titanick Abiyle gitme ne malum başına birşey Gelir Sonra biz sensiz ne yaparız Zaten Seni bize numune olarak vermişler Allah seni başımızdan eksik etmesin...:DAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Amin..:)Alıntı:
Allah Seni ne yapmasın...:D
Allah beni Birşey yapmasın ama Seni To...P Yapsın:D
Haklısın birşey yapmamışş zaten...:D:D ben ona da razıyım ama senin ne olduğun belli değil:D:D :)Alıntı:
Özbey şakanın dozunu fazla kaçırmayalım...:)
Bu gece beni bu kadar güldürdünya Allah'ta Seni hep Mutlu etsin yüzünde gülücükler eksik olmasın...;)
amin:))) yaf ben ne ettim sana .balık bile yedirdim başka ne istiyon :)))Alıntı:
Oof ne güzel balık zekayı geliştirir..( Ve Hafızayıda ) Özbey bak çok faydalı birşey yedirmiş...:) Daha ne istiyorsun...:)Alıntı:
Amin Sen değil Ama Bahattin abi O yolda o hızla Giderek beni yaktı:DAlıntı:
Balık Süperdi Neredeyse Parmaklarımı yiyecektim Sağol abim.
------------------------------
Nihatcım Zeka var Zaten bizde merak etme
afiiyet olsun.bir günde benim araba ile gidelim gör:)Alıntı: