Günaydın arkdaşlar
Printable View
Günaydın arkdaşlar
Günaydın Aga ! Nasılsın ?
Tşk ederim kardeş seni sormalı
günaydın gençler:)
Eyw Aga ! İyim Bende Tşkler !Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Günaydın Abi Nasılsın ?Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
teşekkürler emsalsiz sen nasılsın nasıl gidiyor
Mısto hşg kardeşim :)
hşb hakan nasılsın
Ellerinden öperim:d:d sen nasılsın :d
Eyw By_Ex Bende İyim Hamd Olsun Gidiyor İşte Bi Şekilde Senin Nasıl Gidiyor !Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ne diyon la :98:
est hakan o kadar büyümedik çok şükür iyidir
hakan hayırdır metrobüsle nereye gidiyorsun:D
Samiyene gidiyoz canım :d hani uefa finali icin ultra aslan gelmedi ayıp olmasın diye biz gidiyoz sonra başbakan demesin boşuna yaptık metroüsü :d
sadece bir metrobüs bende dedim şimdi cümbür cemaat gelecek pıfff:p
o kadar şeye grek yok be canım gidecek olanlar 25 milyon yüregi birlikte götürüyo emin ol
iyi bakalım hadi gidin bakacaz ne olacak düne kadar maç ile ilgili birşey hissetmezdim bugün beni bir merak sardı hadi hayırlısı
senin işide halledemedik üzülüyorum ama başka birşey söyle yapmasak haklısın
vile ne üzlüyon senin varlıgın yeter biza aşkım :d
aşkım maşkım deme ula zaten millet bu aralar beni yanlış anlıyor:96:Alıntı:
nasıl yalnış anlıyor :D
anldın sen onu:)
:D allah seni bildigi gibi yapsın emi :d
ben kendimi biliyorum ama millet beni yanlış anlıyor :D:D
bende seni cok iyi biliyorum :D
nasıl biliyorsun:)Alıntı:
oda bende kalsın :D
illa beni meraktan öldüreceksin :D
bu arada orada hava nasıl hakan
burada hava süper ama sen gelmeyi düşünürsen kessin yagmur yagacak :D:D:D
yoğğ öyle birşey gelmeyecem sadece merak ettik olamaz
o zman bişey olmaz :D
hava süper diyosun:D
aynen öle diyorum :D
tamam sen kızma :D
Selam arkdaşlar güzel bir uykudan sonra tekrar burdayım :) Naber..:) ( Yorgundum dün geceden beri ama şimdi çok iyiyim..)
Selam ARKADAŞLAR NE BU SESİZLİK...
Ya Allah Bismillah eve yeni geldik zateni... Sesizliği fark etmedim...:DAlıntı:
Metin21 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
VeAleykümSelam:):)
s. aleykum ne yapıon nasılsın nihat bey...
AleykümSelam iyidir ne olsun seni sormalı ne var ne yook:)Alıntı:
Metin21 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hamd olsun allaha şukur iyiyim sağol canım ... Kimse yokmu yaw :)
biz varız yetmez mi :)Alıntı:
YETMES:p
O zaman bende kaçar...;)Alıntı: