Nihat... ordamısın
Printable View
Nihat... ordamısın
Evet burdayım..Alıntı:
Metin21 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Niye yazmıon leyn abine darıldın mı yoksa :):p
Yok Sadece birşeyler araştırıyordum...Alıntı:
Metin21 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hıım ne arastırıon ?
Hiç sorma çünkü gizli iş:DAlıntı:
PhB Kodlarına çalışıyorum onlarla bir kaç şey öğreniyorum yavaş yavaş...
ii bakalım aferim kolay gelsin sana...
Teşekürler Abi Saol...:)
haydi hayırlı Akşamlar arkadaşarl...;)
hayırlı akşamlar ... Ses seda yok yaw kimse yokmu?
Selam Arkdaşlar GüNaYDıN...:)Herkese
Selamlar..
aleyküm selam oşgeldiniz..!
Selam Arkdaşlar Hayırlı akşamlar...:)
selam ..!
w.a.s nabersin.
Selam arkadaşlar..:)
w.a.s sende hoşgelmişsin:)
Hoşbulduk nasılsın ABla..:)Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyim janem sen nasılsın:)
Valla son 2 gündür kendimi çok iyi hissediyorum... Bakalım..:)Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bu arada ŞİRİNAMIN güzel olmuş..:)
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
albendende okadar aynen ablacim allah daha iyi etsin+tşkler;)
ALlah cümlemizi iyi etsin:):)Alıntı:
Rica ederim...:)
Valla bugun Komedi den farkım yoktu hiç sorma Futbol maçında yanlış bir hareketle tüm seyirciler....:D yetmedi hoca dedi bu Kaleciyi nerden buldunuz..:D ( Sınıf kalecesiyimde ya ne bilim hayatımda ilk kez kaleye geçiyorum ama ne kaleciydim be..:) )
desene bayagı gülmüşsünüz bügünde saolsun açtıgı konularla efsane beni bayagı güldürdü:D ya onun üstüne arkadaşimin bugün yaptıgı gaflar yeminle yerlere yıgıldım resmen:D allah deşemizi eksik etmesin:)
Amin Abla..:) valla bugun Çok Zevkli bir gündü Artı bugun tarihi bir evi yıkıyorduk...:DAlıntı:
hayırdır ne ewi:D
Bilmem valla yıkın dediler... Bizde yıktık... Valla Kube mi ne vardı bir sürü inan Şuan Siirt'e Caddeye gel yerin altını 2 metre kazıyorsun gibi düşün yerin altından ev çıktı..:D anlıyacağın tarihi bir evi keşfetik...:) bana yıkıyor gibi geldik ama keşfetik diyordular..:DAlıntı:
Kardeşim ne yapıyorsun. (Sawuranlım)
hmm.. baya iyimiş yaa trihi ewler vardır orlarada ama keşke yıkmasaydınz ama neyse bir bildikleri varki yık demişler:)
İyi geceler arkadaşlar
Metin Abi Hoşgeldin..:)
Aynen abla..:)Alıntı:
Hoşgeldin... Sanada iyi geceler:)Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ne yapayım abi takılıyoruz;)Alıntı:
bende ii arkadaşlar sizler nasılsınız:11:
kime takılıyorsun. dikkat et düşme.
Hoş gördük nihat
Hoş bulduk metin yok falla çalışmıyorum
sanada özbey h.gelmişsen
Hoş gördük Jnm nasılsınAlıntı:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] PİROZ BE V.İ.P OLMUŞSUN:19:
Darısı Modaratörlüğe..:)Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Çalış seninde olur.. :)
imzam hakkında ki düşüncelerinizi alayım.
Valla ben kimsenin İmzasını görmüyorum ...:)Alıntı:
Çünkü İmzalar Çok kötüydü..:) Ne mutlu bana kimsenin imzası gözükmüyır....:)